Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    to je otázka jestli si pomůžeš :)
  • Jack1947
    Pozor BF2 už zaváděl pozvolna DLC (vlastním všechny 3) ale i tak no...
  • a 3 clanky o BFH na jedne strance od games.cz to neni vubec napadne ze EA se snazi prodat DLC a ne Kopletni hru ;)
  • niceguyfromrussia.ru
    no kto už má na čase pridávať si náhodných friendov s nízkym KD *2*
  • Ne to neni hra zu pro me to radeji o 5 dnu pozdeji GTA V PC *1*
  • RazorProduction
    a co cakas za jeden den hrania ? *15* som to tu daval aj stim aby si ma niekto pripadne pridal aj k F *6*
  • ee neni... tohle ma tak o 2 roky horsi textury.. to bude nejaka browserovka ne?
  • Dojnicka na penize. Kde jsou ty casy battlefieldu 2, bad company 2 a taky i trojka stala za zminku - potom vychazelo 1253 dlcek a slo to do haj*lu :(
  • Nevím, jestli se Games.cz zaprodalo. Nechci malovat čerta na zeď. Každopádně je určitě víc her, které by si zasloužili taky pozornost. Definitivně potvrdit by se to dalo až u recenze, kde by mohlo být bude 9/10 bez jakéhokoli odkazu na fakt, že tahle hra má výrazně slabá místa.
  • niceguyfromrussia.ru
    s tým K/D by som sa teda moc nechválil *5*
  • RazorProduction
    http://battlelog.battlefield.com/bfh/cs/agent/RazorProduction/stats/787302870/pc/
  • Jsi. A celkem dost
  • Cosi
    Myslíš s tím spojení reklamy na pozadí? Že by si po odejití EA Czech snažili udobřit distributora, který po nich převzal portfolio? Nebo se jen jedná o psaní článků o hře ze série, která je tady v ČR hodně populární?
  • Krescz
    nejsem
  • Nebuď trapnej
  • Lotr
    DLC k BF? V pořádku. Nové hra za plnou cenu? To již v pořádku není.
    Jakákoliv jiná hra s tématikou policie vs zločinci tohle překonává.
    Policejní atmosféra? Kde? Žádný ale opravdu žádný policejní tým neřeší loupež tak, že nasedne do černého sedanu a zatímco půlka osazenstva zběsile pálí z oken, další pokropí tu zločineckou pakáž pomocí gatlingu.
    A opravdu žádná ale skutečná žádná zločinecká banda nikdy v historii nevyloupila banku pomocí raketometu, vojenských pušek a vrtulníku vyzbrojeného těžkými kulomety.
    Tohle má s realitou asi tolik společného jako Saints Row IV. Bohužel to postrádá humor. Takže se to asi bere vážně.
  • Thorar
    Ještě tak 2-3 články a Poláček si bude zapalovat doutník stoeurovkama zatímco Julka bude lemtat šampáňo ze zlaté misky, viď? *7* Tyhle komentáře miluju. To, že to Tebe nezajímá a nechápeš že někoho jo, znamená že to musí být podplacené, jo?
  • jeste vas bavi psat takove blbosti?
  • Počkej, to neni BF4 ?
  • Jack1947
    Jak už jsem psal dojmy veskrze nakonec pozitivní. Za 500 je to solidní pařba ale zacenu plné hry mnophdy lepší hry to je poněkud drahé.

Za cenu 1000,. kvůli jednomu modu ke kterému ve finální verzi nebude moc map abych se zabavil na 1-2hodiny denně to teda ne.

No to mne opravdu rozesmálo, že jsem bežel na maníka, myslel jsem že ho dostanu a on na mne vytáhl obušek a zabil mně sním. *15* Taky ty bugy když jsem odpráskl flojda a on jen stál, zaseklý na místě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit