Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z otevřené bety Battlefield Hardline
8.2.2015 | Daniel Kremser
85 příspěvků
-
Konečně novej článek o BFH, už dlouho nic nebylo *4*
-
-
Počkej, to neni BF4 ?
-
-
ee neni... tohle ma tak o 2 roky horsi textury.. to bude nejaka browserovka ne?
-
-
*2*
-
-
-
-
Kolik vám za články o BF:H platí?
-
-
Ještě tak 2-3 články a Poláček si bude zapalovat doutník stoeurovkama zatímco Julka bude lemtat šampáňo ze zlaté misky, viď? *7* Tyhle komentáře miluju. To, že to Tebe nezajímá a nechápeš že někoho jo, znamená že to musí být podplacené, jo?
-
-
Blbove se dycky najdou, vid?
-
-
jeste vas bavi psat takove blbosti?
-
-
DLC k BF? V pořádku. Nové hra za plnou cenu? To již v pořádku není.
Jakákoliv jiná hra s tématikou policie vs zločinci tohle překonává.
Policejní atmosféra? Kde? Žádný ale opravdu žádný policejní tým neřeší loupež tak, že nasedne do černého sedanu a zatímco půlka osazenstva zběsile pálí z oken, další pokropí tu zločineckou pakáž pomocí gatlingu.
A opravdu žádná ale skutečná žádná zločinecká banda nikdy v historii nevyloupila banku pomocí raketometu, vojenských pušek a vrtulníku vyzbrojeného těžkými kulomety.
Tohle má s realitou asi tolik společného jako Saints Row IV. Bohužel to postrádá humor. Takže se to asi bere vážně. -
-
onen valecny konflikt v battlefieldu nema se skutecnosti tez nic spolecneho a taky nikdo neremca.
-
pravda, na druhou stranu si ale nevybavuju, že by se tvůrci nějak zaklínali skutečností a realističností - řeč byla vždycky o poetice hollywoodských akčních kriminálek
-
-
Takovyhle kktiny netocej ani v hollywoodu.
-
-
jo no...tam točí horší *5*
-
-
-
-
Policajti kradou auta a zloději je musí zastavit. Jedině v BFH.
-
milá redakce, kdyby tu tak jine hry a jine bety dostaly tolik prostoru jako ten opevovany BF Hardpaskvil. Prestante se mi porad snazit vnucovat jak je to strasne skvely. Pisete o teto kravine porad dokola, hral jsem to a je to naprosta blbost. Ok nekomu se to libi, proc ne....ale vy mate byt objektivni, ne zde psat nazor jednoho zapaleneho nadsence. A ten mod kde nahanite auta? Ten co je tak super? Prave ten je nejvetsi blbosti vubec *1*
-
2 clanky o BF za den...to uz nemuze byt nahoda *12* money money money
-
-
Myslíš s tím spojení reklamy na pozadí? Že by si po odejití EA Czech snažili udobřit distributora, který po nich převzal portfolio? Nebo se jen jedná o psaní článků o hře ze série, která je tady v ČR hodně populární?
-
Nebuď trapnej
-
-
nejsem
-
-
Jsi. A celkem dost
-
-
-
*6* Spíš nuda že se vždycky najde někdo kdo řeší to samé by se mohlo říct mnohdy o Blizzu. Nůda. *6* *6* *7* *12*
-
-
Ona ta Beta není zas tak zlá, osobne si ale myslím, že cena, která tomuto obsahu sedí je kolem 10 -20 Eur. Rozhodně za to nedám 1200.
Hotwire mod není tak zlý, ovšem vůbec se mi nezdá, že bych hrál za policajty nebo zloděje, je to prostě šílený chaos a příliš zběsilá akce. Teamplay v některých hrách vůbec neexistuje a každý si běhá jak se mu chce a spousta lidí vůbec neplní objective.
No asi si počkám na slevu a pak to možná koupím.
U mě zatím tak 6/10 -
hodnota tejto hry pre mna tvori celych 10 - 12 eur. mali by to davat zadarmo k mcdonalds menu...
-
-
Pre mňa už s predstavy BF: policajti vs teroristi je na grc, to už si radšej nainštalujem CSko keď tak .... začinajú už s toho robiť jeden známy titul pod menom CoD
-
kebyze EA nie je nenazrane, tak takyto mod zbucha komunita za pol roka a zadarmo. a to hovorim ako hrac BF2 - 2400h, Planetside2 - 1000h.
-
-
Tak BETU jsem hrál a obecně shrnuto je to tragedie. Jako chápu, že to je BETA, ale ta hra je jen chaos a chaos. Jestli mají tvůrci záměr, jak se má hra hrát, tak jim vůbec nevychází. Hrát si na policajty a zloděje v téhle verzi hry vůbec nefunguje. Každý pobíhá kde chce, odevšad je všude přístup a o nějakém taktizování se nedá ani mluvit. Krást auta a jezdit s nimi po čtverci AxB, který je dost malý pro běhání pěšky je o ničem. Vykrádat banku, do které oba týmy naběhnout ze všech možných i nemožných stran je o ničem. Jediný hratelný byl starý dobrý conquest a na to si klidně budu hrát na vojáky.
-
Dojnicka na penize. Kde jsou ty casy battlefieldu 2, bad company 2 a taky i trojka stala za zminku - potom vychazelo 1253 dlcek a slo to do haj*lu :(
-
-
Pozor BF2 už zaváděl pozvolna DLC (vlastním všechny 3) ale i tak no...
-
-
To ano ale posléze ti je dali zadarmo
-
-
To já neveděl ale je to možné navíc mne nebavily, hráli se málo a stal se z toho keping jak vážně zatarasení brány do základny nějakou technikou a odstřel nabíhajicích hráčů. Bavil mne více komornější datadisk Special forces. To snad nikdo nehrál nebo co.
-
-
-