Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč to hatujete ?
  • Jack1947
    Jak už jsem psal dojmy veskrze nakonec pozitivní. Za 500 je to solidní pařba ale zacenu plné hry mnophdy lepší hry to je poněkud drahé.

Za cenu 1000,. kvůli jednomu modu ke kterému ve finální verzi nebude moc map abych se zabavil na 1-2hodiny denně to teda ne.

No to mne opravdu rozesmálo, že jsem bežel na maníka, myslel jsem že ho dostanu a on na mne vytáhl obušek a zabil mně sním. *15* Taky ty bugy když jsem odpráskl flojda a on jen stál, zaseklý na místě.
  • BF HL me prekvapil, jako FPS se to hodne zlepsilo.............mod CQ klasika, ale pridali vic zbrani, takze se necitite bezbrani proti helinam atd....mod Banka uz tu sice byl, ale s touto grafikou a super kamosema je to dobra tymovka..mod s autama docela pokulhava, ze zacatku zabava po 10 minutach vazne nuda...
    Zalezi jake budou vypadat ostatni mapy, ale urcite se da rict ze se BF konecne vic priblizuje cistemu FPSku.. Samozrejme pro verne BFkare coz ja nejsem :-) to je stresujici, ze hry se vytratily prvky, ktere delaly BF BFkem....

Jinak bohuzel Frostbite 3 engine me prijde stale pro BF nezvladnuty, spatne odladeny, stale se opakujici "bugs" a to je skoda...Bohuzel se DICE ERROR ve hre bude projevovat do te doby dokud nezacnou od zacatku....

cod cod cod :_DD ja hral COD 1 COD 2 COD 4 a jaky jiny cod existoval??? COD 4 byl posledni dil ktery se masivne hral pres ESL a CB... posledni opravdovy cod byla 4 a to byl konec COD....prestante pouzivat toto oznaceni, kdyz nevite co to vubec znamenal COD..polovina z Vas hrala clovece se sestrou, kdyz se masivne hral opravdovy COD...
  • Mám pocit, jak kdybych hrál jinou betu. Všechny ty lži a polopravdy o mechanikác či nefunnefunkčnostech hry jsem nikde při tech 15 hod nenašel. Bud jste to ani nehráli, nebo to jen zapli aby jste pak s mohli mit ten pocit zadostiučinění v místní flame diskuzi. Seriously?
    • souhlasim,,taky otestotovano a po 23 hodinach zadny problem..Grafika na ULtra kdyz mas na to PC! hodne slusna..citim z toho vic FPS jde videt ze Visceral Games je jine kafe a hra je opravdu hratelnejsi o proti predeslym BF3 a BF4 graficky lepsi..zbrane se konecne chovaji jako zbrane v FPS hrach..nikdo me nezastrelil za rohem atd.. co ric ostatnim ubrecencum..njn kdyz nemuzes medikovi strcit kanon od tanku pomalu do zadku tak to neni ono.. mimochodem BF3 kdyz vysla vubec nejela mela mesice a mesice problemy.. BF4 a jejich beta, kdyz si stiskl na klavesce pismeno B otevrela se console a s touto chybou vysla plna verze.... *15* a hlavne moc nechapu kdo muze psat ze BF je realne...ja mam DayZ Alpha a to je trosku realne, ARMA a to je taky trosku realne, ale BF? nikdy nebylo realne....
    • Spadlo mi to po 10 minutách bídné grafiky a nedobréo hit regu. To stačí
    • To nemeni nic na tom, ze je to hrozna blbost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit