Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co se mi líbí jsou ty skryté reloady zbraní:https://www.youtube.com/watch?v=x7duS6BWh6Y
  • Nevím, jestli se Games.cz zaprodalo. Nechci malovat čerta na zeď. Každopádně je určitě víc her, které by si zasloužili taky pozornost. Definitivně potvrdit by se to dalo až u recenze, kde by mohlo být bude 9/10 bez jakéhokoli odkazu na fakt, že tahle hra má výrazně slabá místa.
  • Tesim se na Heist mise v GTA, to bude aspon ukazka toho, jak se to dela *1* Hold kdo neumi ten cumi
    • Holt kdo nechodil do školy, ten píše jak pýča.
      • Tak to bylo drsny. Uplne si me vylekal
    • Njn ... Rockstar >>>>>>>>>>>> EA.
  • Já pořád čekám na skutečný battlefield. Nechce se mi věřit, že jsou hráči už natolik ubozí, že nedokážou hrát opravdový battlefield. Snad se jednou dočkám. Tohle je jen odbočka a nelíbí se mi, že to vůbec nese označení "battlefield".
    *9*
  • flash789
    To ze si to nikdo nekoupi je velky omyl, jedny z neprodavanejsich (i u nas) her je prave BF a CoD, po boku serie Assassins Creed, v tesnem zavesu je Far Cry a GTA :) A je uplne jedno jakou to ma kvalitu, lidi to proste kupovat budou.
    • Jenomže GTA za tu cenu stojí, ale toto je fakt odpad.
      • flash789
        tak ono je pravda ze BF a CoD uz melou z posledního a ze se zrejme blizi doba kdy tyhle serie zapadnou do propadliste dejin, ale to ještě par let potrva.
  • Mě to na PS 4 nespadlo ani jednou nevím co tady pořád brečíte, když se Vám to nelíbí tak to nehrajte a nečtěte a běžte hrát to trapný Cod.
    • eStar
      No zrovna Hardlinu chybí k tomu CoD už opravdu jen krůček což je asi ten hlavní problém.
    • Mozna kdyby mi tu porad nekdo necpal jak je to uzasny a evidentne mi stale opakoval jak je to super tak bych mlcel. Mozna bych to ani nestahoval; ale byl jsem zvedavy jestli to opravdu je tak super. No nemusel jsem stahovat 11 GB abych si ujasnil; ze je to kravina. Jedine co teto hre pomuze je reklama; kterou ji vsichni redaktori udelaji.
  • Alex81
    Mě osobně se to trefilo do vkusu. Nejvíc času, z téměř 27 odehraných hodin, jsem strávil v Heistu.
    Ze začátku totální chaos a K/D většinou 1K 15D *1* . Ale po pár hodinách, jsem do toho trochu pronikl a začalo mě to neskutečně bavit.

Je teda pravda, že jsem většinu času hrál s plným squadem na TSku, tudíž nebyl problém hrát takticky. S pubem to asi bude o poznání frustrující.

Ten Adrenalin když běžíte s pytlem peněz, za váma hrozen policajtu, a těsně před vrtulníkem to dostanete od snipera z protější budovy *1* .
    • To je právě to. Ten Heist se dá hrát jen v sehraném týmu. Absolutně nemá cenu hrát na publicu, kde většinou dostaneš bandu retardovaných noobů. A taky pump action není nic pro mě.
      • Řekl bych, že to platí u všech her. Tedy co si pamatuji, tak s BF2 pro mne ta první komunikace s družstvem přišla. Jak byly dedikovaný servery, člověk chodil na 2-3 a většinu lidí už tam nějak znal. I RO byl zážitek, když probíhaly klanové bitvy. Project reality si dnes razí takovou kulturu, že kdo nemá headseat a nekomunikuji, je ze serveru vyhozen. Samo ve hře je donucen připojit se do squady, jinak ho hra automaticky disconnectuje. A ve hře by zas měl poslouchat squad leadera / nebo mít benevolentního, jinak ho může ze squady vyhodit on. K tomu opravdu hodně udělá to, když funguje pro celý tým commander a přinejmenším dává intel squadleadrům, pokud rovnou nezadává specifické úkoly. Všichni pracují jak včeličky a ze hry je mnohdy výborný filmový zážitek bez frustrace.
  • RazorProduction
    http://battlelog.battlefield.com/bfh/cs/agent/RazorProduction/stats/787302870/pc/
    • niceguyfromrussia.ru
      s tým K/D by som sa teda moc nechválil *5*
      • RazorProduction
        a co cakas za jeden den hrania ? *15* som to tu daval aj stim aby si ma niekto pripadne pridal aj k F *6*
        • niceguyfromrussia.ru
          no kto už má na čase pridávať si náhodných friendov s nízkym KD *2*
  • U této série mě vždy zajímal hlavně singleplayer, snad bude i v hardline.
    BF4 byl dost dobrej, i když na CoD AW nemá
    • Tak na CoD SP má taky máloco. Kampaně tam jsou naprosto po hratelnostní a atmosferické stránce kvalitní a mají výbornou tradici a i když má kdejaký vemeno chuť do souboje s CoD posílat kdejakou jakože intelektuální hovadinu, CoD jako hra válcuje téměř vše (až na Armu). BF v tomhle směru jen nepatrně přisírá a dlouho asi jen bude. Ale je třeba přiznat, že BF3 SP byl vcelku obstojnou záležitostí.

Ale Hardline SP bude a podle ukázek vypadá, že se povedl. Kdo ví, třeba právě tehle singleplayer ukáže, že slibná budoucnost betlfíldu leží ve hrách pro jednoho hráče a na multiplayer se už vykadí pejsek.
    • Zavřete někam toho eunucha!
    • Vogon
      http://i.imgur.com/Xx2AM2h.gif
  • Mám všechny BFka a vždy jsem byl fandou. Dle mého byla nejlepší BF2 a BF3. Měl jsem koupené i CoD, ale to mi přišlo trochu ujeté. Mám prostě více rád realitu.

Stáhnul jsem si Betu a po deseti minutách šla do koše. Nic horšího jsem za posledních pět let nehrál.
    Nainstalovalo si nás to pět kluků a připojili se do hry. Názor všichni stejný a všichni uinstall!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit