Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z otevřené bety Battlefield Hardline
8.2.2015 | Daniel Kremser
85 příspěvků
-
Není to špatný, není to super. Jako datadisk k BF 3 (jediný mám) bych si to koupil, ale jako novou hru za 60 eček? Ne :) Nejvíc co mě zaujalo je hotwire, který je fakt super, ale ještě k dokonalosti potřebuje celkem dost.
-
Já jsem po první betě, a po tuně HYPE videí (díky Visceral/EA,DICE) taky přistupoval k BFH beta 2.0 poněkud skepticky. A opravdu BFH nesklamalo!! Byla to přesně taková katastrofa, jak jsem si myslel.!!!!! Většinu času jsem se spíš smál, jestli to opravdu autoři myslí vážně a nakonec za to dokonce budou chtít i peníze. 60e??? No tak mazec. Přeskynovaný BF4 s absencí asi všeho, co tu hru dělalo Battlefieldem - tím pádem oproti konkurenci také výjmečnou. Takže tu máme zbrusu nový datadisk k BF4, kde jsme vyhodily zajímavé věci a nahradili je RYCHLOSTÍ, MUSCLE CARS, TUPOU MUZIKOU (asi tam je, aby to bylo více cool), NAPROSTO SMĚŠNÝMI HLÁŠKAMI (jestli měly být směšné, tak je humor autorů žalostný a na úrovni americké střední školy). Welcome to CoD world folks!!! Souhrnem, jestli to někoho baví, já mu to bez debat přeju, Co člověk to názor. Ale.... Chtít za tohle takový prachy???? To je to, co mě na tom nejvíce vytáčí. Že je klvalita hry v pr... čert to vem, že se to svezlo do absolutního braku a mainstreemu, čert to vem. Ale že za rok spatlají rychlohru z jiné hry a pak za to chci tyhle peníze??? To už je na mě trochu moc..
-
-
Si musel probrečet hodně kapesníků při blití toho textu.
-
-
Za to ty ses nestačil ani nadechnout a zamyslet a už jsi klikal na "odeslat". :-)
-
-
-
Neuveritelny jaky sragory se tedka vydavaj, neuveritelny ze za ty sragory chce nekdo 60E, počkám si na Battlefield 12 tomatoes vs terrorists... nekupujte jnic od EA, Ubisoft apod. jsou to nejvetsi zlodeji..
-
-
Abych byl upřímný,máš pravdu i ne.... Jako opravdu si myslím, že se za poslední EA dobou dost zlepšilo to, že chtěj peníze na tom asi nic nepochopitelného není ale, že z hráčů dělají blbce to už asi ne. Nicméně víte proč si to můžou dovolit? NE ? Protože si to stejně najdou lidi( NE málo co to koupí).
Poslední věc to, že se dělají sgrágory to bych tak černě neviděl například světlo na konci tunelu bych viděl EVOLVE to vypadá vcelku zatím fajn... Horší to je u Ubisoftu nejenom, že ty hry jsou recyklace ale nejdou ani spustit WTF ?!
-
-
Myslím, že články o BF už stačily. Stejně si to nikdo nekoupí. To si radši naistaluju 1942. To byla aspoň smažba.
-
Nudaaaaaaaaaa *6* Star Wars Battlefront 3 plz *5*
-
nejvic lidi kouka na novu,nejvic se cte blesk a nejvic prodavana kucharka je ta od hrusky...lidi hloupnou a hardline se tak proda, zaplati a jede se vesele dal. A my ostatni, co si vybirame, a resime co se bude hrat tak vklidu zustaneme u svych Grimrocku,Alienu ci Insurgency...zbytecny se rozcilovat.
Ps. Kdyz to vidim tak hned mam chut na pay day, jedine co sem si z hardline vzal je ta chut.... -
-
Na Novu nekoukám, Blesk nečtu, kuchařku nepoužívám žádnou, vařím podle sebe, hry si vybírám, a Pay Day mě přesto nechytil. Potenciál tam je, ale hra mi nevlezla pod kůži. Tak kde se stala chyba *8* Z toho, co jsi jmenoval, se mi opravdu líbí jen Insurgency. Ta je podle bě skutečně bezva. Holt někdo nepohrdne občas něčím rychlejším a akčnějším. Že je to trochu zběsilý neznamená, že je to hned hloupý. Zbytečný se rozčilovat určitě je, stejně jako házet hned všechny do jednoho pytle. Mně se to fakt líbí, a ne proto, že to říká sousedovic Mařena, ale proto, že jsem si zkusil betu a baví mě to. Divný lidi, co? *3*
-
-
Divny :) Ale je to dobre, pac kdyz bavi tak bavi a splnuje to uz ten zakladni nazev Hra. Proti gustu zadny...
Ty hry byl jen tak vycet co me napadl, co uz neni masova vec a jen uz pro trpelivejsi hrace.
Dohrat G2 byl mazec, a Insurgency tedy take se naucit a nebyt terc jen...no a Alien, simulator narocneho ukladani sice bavil ale dal me zabrat...
Hardline si bude muset sednout a jit do slevy pak zkusim :) pac su fanousek BF, zejmena 2 a 3 ale aktualne me napada jen slovo pytlovina
-
-
lidi nehloupnou, nikdy to bohužel nebylo jinak.
že herní průmysl splynul s mainstreamem je už věc jiná...
-
-
Je to horší než jakýkoliv předchozí díl Battlefieldu, ale špatný to není. Jenom bych to nikdy nekoupil za plnou cenu. Počkám si až cena půjde na půlku a pak teprve koupím. Pokud teda do té doby nevyjde nový Battlefront :-)
-
-
Taky to tak vidím. Není to špatná hra, jen není tak dobrá jako předchůdci. Pokud ale vydají za plnou cenu Premium edici třeba až po říjnu, tak to už čekám na Battlefront a no-buy.
-
-
Jen se ale bojím, aby Battlefront nedopadl stejně jen s tím, že místo reskinu na četníky a lupiče dostanem reskin na rebely a impéry.
-
-
-
Ne to neni hra zu pro me to radeji o 5 dnu pozdeji GTA V PC *1*
-
-
FACT si myslis ze to vyjde? :D
-
FACT si myslis ze to vyjde? :D
-
to je otázka jestli si pomůžeš :)
-
-
a 3 clanky o BFH na jedne strance od games.cz to neni vubec napadne ze EA se snazi prodat DLC a ne Kopletni hru ;)
-
-
No vzhledem k tomu že celý týden probíhala open beta tak je to ted asi nejžhavější téma. Hlavně proto že se právě ted většina lidí rozhodne jestli si hru koupí nebo ne. Nevim co vám tak vadí na článcích o hře, která zanedlouho vyjde.
-
-
Asi tak. Před každým AAA titulem je prostě kopa článků, protože to lidi čtou. Tady nějaký to slabý procentu hipsterů v diskuzích, co vesměs hatujou, nereflektujou čtenářskou základnu. Pod článkem je kolem 30 komentářů, ale počet přečtení bude úplně jiný číslo. Diskuze jsou silně zavádějící. Na CoD každej taky nadává, pozitivní koment v diskuzi je tak jeden ze sta, ale pak se ho prodaj desítky milionů. Takže schlaďte horký hlavy, už jste si toho trendu mohli dávno všimnout, místo podezírat Games z braní úplatků...
-
-
-
Tvle to snad neni ani mozny ... tady je snad kazdou pulhodinu novej blabol o tyhle sragore.