Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GorSilverarm

Celkem mě překvapil Honzův pohled. MP prvků jsem se bál ale za celý víkend mě vlastně mile překvapily. Lidi jsem potkával ve městě (a svým způsobem díky tomu byli živější), u world bosse (což se dá čekat) no a v divočině? Minimálně. Právě mě mile překvapilo že jsem jen jednou třeba za půl hodiny potkal dalšího osamělého poutníka, třeba s ním vybil event a šel zase dál. Rozhodně mi to nepřišlo přelidněné, naopak. Spíš ve mě občasné náhodné setkání s hráčem umocnilo pocit že jsem osamělý  poutník ve světě. To jsem hrál vlastně celou sobotu a kus neděle.

• nightborne

No ale tak to s největší pravděpodobností bude, žejo =). Už v tom prvním aktu byla tvoje krev jedinej klíč ke všemu, akorát ve městě si u obchodníka stálo dalších dvacet klíčů ke všemu =D.

• No ten MP prvek by mi az tak nevadil, pokud to zohledni ,,pribeh,, Tzn, ze ze me hra neudela toho jedineho vyvoleneho, ktery jediny muze zachranit svet a vedle me bude pobihat dalsi jediny vyvoleny a tamhle dalsi...atd.....

• Davies182

😱 Čte se to hezky, ale... team Honza Slavík. Achjo. Úplně jako bych to psal já. 

Jestli MMO prvek nepůjde v červnu vypnout (jakože tomu moc nevěřím), prostě mi to zkazí polovinu zážitku, protože ano, za svůj asociální aspekt se nestydím, a když už, chci hrát jen s kamarády a třeba až na druhý, třetí run.

Nechápu, proč to tam tlačí takhle na sílu. Immortal jsem přesně kvůli tomu, jak mě rušili ostatní hráči, z mobilu odinstaloval asi po hodině hraní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit