Dojmy z uzavřené bety Diabla IV: Klikací gotický horor je zpět!
-
Celkem mě překvapil Honzův pohled. MP prvků jsem se bál ale za celý víkend mě vlastně mile překvapily. Lidi jsem potkával ve městě (a svým způsobem díky tomu byli živější), u world bosse (což se dá čekat) no a v divočině? Minimálně. Právě mě mile překvapilo že jsem jen jednou třeba za půl hodiny potkal dalšího osamělého poutníka, třeba s ním vybil event a šel zase dál. Rozhodně mi to nepřišlo přelidněné, naopak. Spíš ve mě občasné náhodné setkání s hráčem umocnilo pocit že jsem osamělý poutník ve světě. To jsem hrál vlastně celou sobotu a kus neděle.
-
No ale tak to s největší pravděpodobností bude, žejo =). Už v tom prvním aktu byla tvoje krev jedinej klíč ke všemu, akorát ve městě si u obchodníka stálo dalších dvacet klíčů ke všemu =D.
-
No ten MP prvek by mi az tak nevadil, pokud to zohledni ,,pribeh,, Tzn, ze ze me hra neudela toho jedineho vyvoleneho, ktery jediny muze zachranit svet a vedle me bude pobihat dalsi jediny vyvoleny a tamhle dalsi...atd.....
-
😱 Čte se to hezky, ale... team Honza Slavík. Achjo. Úplně jako bych to psal já.
Jestli MMO prvek nepůjde v červnu vypnout (jakože tomu moc nevěřím), prostě mi to zkazí polovinu zážitku, protože ano, za svůj asociální aspekt se nestydím, a když už, chci hrát jen s kamarády a třeba až na druhý, třetí run.
Nechápu, proč to tam tlačí takhle na sílu. Immortal jsem přesně kvůli tomu, jak mě rušili ostatní hráči, z mobilu odinstaloval asi po hodině hraní...