-
Radši pořádné indie hry, než ty AAA sr*čky.
-
Příšery sem tam zaútočí, v pozdějších fázích hry to fakt není nic milého. :)
A úkryt jako takový tam stavět snad ani nejde. Můžeš si po mapě rozhazovat zdi, pasti etc., takže si můžeš kolem tábora vytvořit nějakou síť obranných a únikových pásem, toť vše. -
Jsem ten poslední, kdo by se bál použít termín "indie sra*ka" o spoustě hodně protěžovaných her. Ale tohle není ten případ. Don't Starve je dobré. Ne bez problémů (viz níže), ale dobré.
-
ježiš recenzujte pořádné hry a né tyhle indí sr*čky.
-
No áno ale tie jaskyne sú v podstate o tom istom. Taktiež sa tam vyskytujú prevažne základné suroviny(vetvičky, slama, kamene) a nové potvory majú akurát odlišný vizúal.
Je to škoda, tažko pochopiť prečo sa tvorcovia nerozhodli implementovať multiplayer. Ten tu chýba ako soľ, hoci by mohlo byť tažké zachovať pôvodný koncept prežitia. -
Útočí tam nějaký příšery,má vubec cenu stavět si ukryt?
-
A že to tam bylo zrovna včera/pátek to je zajímavý *7*
-
Tak to je dáno taky, že mnohdy na indie hrách nedělají nějak extra zkušení vývojáři ... já doufám, že časem se ty indie studia rozrostou a díky profitům co jim jdou budou dělat lepší a lepší hry. A třeba se jednou dočkáme her s hratelností indie a prezentací AAA ...
-
Jo, indie hry jsou poslední dobou hrozní žrouti. Když hraju witchera 2 a tohle a witcher mi jede líp ... chtělo by to trochu na tom zamakat.
Hra samotná je určitě hodná aspoň vyzkoušení. Mě osobně průzkum světa dost kazil fakt, že jsem se každý metr pokoušel nahrabat suroviny a jídlo. Vždycky jsem se vrátil k večeru do tábora jen abych začal plánovat co musím posbírat další den... Hra potom upadá do rutiny ... obejít pasti, nakopat zlato, pohnojit, spát, obejít pasti... -
To je možný, mně se to tam několikrát nabízelo v pop-up okně s nějakou nízkou cenou, tak jsem se možná blbě podíval.
-
To som chcel vediet, diki moc!
PS: (tak to ma byt, jak za starych casov nie blbe checkpointy) -
škoda těch krvavých nároku na hw... na 780GTX jsem musel snižovat rozlišení i detaily
-
Co jineho cekat od nekoho, kdo ma nick (W)allter :D
-
Jo podobný problém jsem měl i s Dwarf Fortress ... člověk na začátku stavěl podobně a třeba po dvacáté už to bylo celkem repetivní.
Ale jinak tuhle hru můžu jen doporučit ... je celkem hodně dobrá. -
Osobně bych řekl, že největší problém nastane, když už hráč má několik pokusů odehraných, ví co a jak, ale začátek se porostě vleče.
Dostane se to do takového toho stavu "going through the motions", kdy první dny prostě děláte to, co už dávno znáte a pořád dokola a to je celkem nuda.
Možná by nebylo od věci později dodat updatem možnost toho začít jakože už v pozdější fázi hry. -
v akci to na steamu nikdy nebylo .... max sleva pro předobjednávku kdy byla hra dostupná v beta verzi a ten kdo jí koupil dostal ještě jednu kopiii pro kamaráda
-
Je to super hra...ale po celkem dlouhé době přestane bavit....hra by potřebovala co-op jako sůl....byla by to paráda a zábava navíc...při hraní jsem prakticky na nic jiného nemyslel *9*
-
Ehm recenzi jsem ještě nečetl takže nevím co tam píšou, ale hra má save/load. Samozřejmě že když umřete tak musíte začít od znova, ale pokud hru vypnete a znovu zapnete tak se naloaduje tam kde jste skončili.
-
Pokial ma hra i koniec, jak je dlha? Pretoze ak to nema moznost save/load a je to dost dlhe tak to neni moc dobry design...
-
Tak třeba nedávno přidali podzemí, které je skoro stejně velké jako vše na povrchu (+ další předměty, creepy atd). Doufám že dál budou přidávat takové velké updaty. Hratelnost se pak prodlouží a nebude to snad jen na chvilku. S lovem info je to pravda no, i když asi se najdou lidi který si na vše chtějí přijít samotný...