Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je tato hra i nekde jak karbicova ???
  • je tato hra nekde i jako krabicova ?? *9*
  • zdeeneek
    To vypada docela zajimave.
  • Pokial ma hra i koniec, jak je dlha? Pretoze ak to nema moznost save/load a je to dost dlhe tak to neni moc dobry design...
    • Ehm recenzi jsem ještě nečetl takže nevím co tam píšou, ale hra má save/load. Samozřejmě že když umřete tak musíte začít od znova, ale pokud hru vypnete a znovu zapnete tak se naloaduje tam kde jste skončili.
      • To som chcel vediet, diki moc!
        PS: (tak to ma byt, jak za starych casov nie blbe checkpointy)
  • Útočí tam nějaký příšery,má vubec cenu stavět si ukryt?
    • StanleyCZ
      Příšery sem tam zaútočí, v pozdějších fázích hry to fakt není nic milého. :)
      A úkryt jako takový tam stavět snad ani nejde. Můžeš si po mapě rozhazovat zdi, pasti etc., takže si můžeš kolem tábora vytvořit nějakou síť obranných a únikových pásem, toť vše.
  • Budete prosím recenzovat PC verzi Dust: An Elysian Tail? Od dob Trine nejlepší plošinovka co jsem hrál.
    • GlaDOS
      Já. Ale ne tady. Jinak souhlasím. Je to perfektní plošinovka, i když je to spíš víc bojovka.
      • A kde to bude? Ta hra je skvělá, nádherná grafika, adrenalinový souboje a perfektní Fidget. *3*
        • GlaDOS
          Mrkni mi do profilu, mám tam odkaz na svůj web. Na té hře je taky zajímavy, že ji celou, kromě hudby a zvuků, dělal jen jeden člověk. Taky na Gamasutře napsal hodně zajímavý článek o tom, jak hra vznikala.
  • ježiš recenzujte pořádné hry a né tyhle indí sr*čky.
    • Ty troubo, ve většině případů tyhle indie hry jsou daleko lepší, než kterejkoliv áčkovej titul.
    • walltar
      Radši pořádné indie hry, než ty AAA sr*čky.
      • A za AAA ceny. ;-)
    • Jsem ten poslední, kdo by se bál použít termín "indie sra*ka" o spoustě hodně protěžovaných her. Ale tohle není ten případ. Don't Starve je dobré. Ne bez problémů (viz níže), ale dobré.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit