Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

Akorát to otravuje a vytrhává z akce. Doom to nepotřeboval tehdy, nepotřebuje to ani teď.

• Vzdyt skakani je velice tolerantni a neni treba zadneho pixel huntingu. Dokonce i pad (coz vede k osudovym omylum pri hrani 2016) neni nijak penalisovan smrti.

• Ja to taky prochazim vicemene na pohodu na Hurt me plenty, nejsem magor a druhy pruchod uz je prijemne hrani. Jak se to zazije, tak to jde. Dokonce i duo marauderu bych dal na prvni pokus, kdybych se nenechal zatlacit blbe do rohu. Napodruhe uz padli a s nimi i jejich pohunci. I predchozi nocni muru, jednu ze dvou finalnich aren v bazinach (tu s posedlym ohnivym knightem) jsem dal na prvni pokus, i kdyz teda na knighta jsem si vzal unmaker. I ten Nekravol a Urdak z puvodni hry uz si proletim jen tak pro radost. Jedine co jeste odolava je master Supergore nest.

• Whoossain

Je to naprostá zrada. Kudla do zad a podraz pro všechny ufňukánky a mamánky, kteří čekají přívětivé pohlazení, postupný upgrady a stupňování obtížnosti.

Já za sebe můžu říct, že nadávám jak dlaždič (většinou i hůř), u jedný arény jsem strávil asi 6 hodin (hraju na Hurt Me Plenty - vim, nic moc) a hodněkrát jsem měl nutkání nejen zlomit klávesnici přes koleno, ale i odinstalovat celou hru a resetovat internet. Ale Doom má něco, co dokáže hned další večer znovu přitáhnout člověka zpátky a s myšlenkou "Dneska už ty bubáky konečně zmasakruju" ho donutí strávit několik hodin, v mém případě marného, boje s nejrůznější pekelnou verbeží.

Nepleťte se, v FPS nejsem nováček a odehrál jsem kde co. Ale tady jde opravdu o setiny vteřin nebo každé jediné zaváhání či zásek (mnohokrát se mi stalo, že mě démoni doslova uzamkli v rohu a já ztratil cenný procenta zbroje a zdraví). Všechno se vám vrátí a máte co dělat nahnat jedinou chybu zpátky. Je třeba využívat všechny schopnosti a zbraně, co máte k dispozici. Flame Belch obnoví zbroj, dorážky přidají zdraví, motorovka přidá munici, granáty buď zmrazí vřavu nebo napáchají škodu explozí. Do toho skoky, hrazdy, úskoky...

Toto DLC (nebo datadisk, chcete-li) je neskutečně komplexní, doplňuje dějovou linii celý franchise a, především, dokáže zabavit. Tedy pokud se vám líbil Doom 2016 a Doom Eternal...

• Maxianimal

Vždyť je to DLC za 20 éček, co byste jako chtěli? Hru na 15 hodin? Probuďte se lidi.

• Neco je nazor, ale kratkost je objektivni fakt.

• Spades

Prvn mise +- podobne jak Eternal, druha to ma tak, ze mas vetsinou nic, jen na secrety a pak mas 2 obrovske jump puzzly. Treti zas takova klasika.

Ale jakoze nevim co na tom lidem vadi, je to odpocinkova sekce mezi combatem. Urcite lepsi nez odpocivat jen tim ze drzim W.

• Maxianimal

Tak naštěstí tenhle názor je v absolutní menšině. Jo a ... git gud.

• Jack1947

Mnozí by jistě nesouhlasili, já si při tom rval vlasy asi nejdříve dopařím jedničku přeci jenom mi tu užleží nedohraná na Steamu od roku 2016😛

• dworkin

Nemohl se prostě rozhodnout přestat na server chodit, ale jeho demonstrativní odchod mu zmařil cenzor. Tak napsal srdceryvný příspěvek o tom, že se nemohl ani rozloučit a kdesi cosi.

Ve stejnou dobu ohlásil odchod uživatel Ucho, který co napsal, to splnil, a už sem nepřišel.

Mně jsou lidé, kteří nestojí za svým slovem, pudově nesympatičtí. Navíc Veskoslav svého času nevybíravě útočil na Jacka, při vědomí toho, že je slabší a může si to vůči němu dovolit. Někdy to byly dost ohavné tirády. Znám tenhle typ lidí, co se hrbí před silnějšími a kope do slabších, a tito lidé jsou mi ještě méně sympatičtí než ti prvně uvedení.

To, jak píše dneska, je překvapivě pokorné. Třeba se i změnil, Bůh suď.

• Veskoslav

Po excesu ze strany redakce a následně i cenzora jsem napsal, že se s Games loučím a nebudu zde již chodit. Nedodržel jsem slib a zbaběle se vrátil. Psali to i jiné a ti se už nevrátili viz Ucho.

• uher

Jako Veskoslav tady je pro smích snad každýmu o tom žádná. Hlavně doba kdy tu smrděl snad v úplně každé diskusi byla úplně na palici (kde na to bral čas nevím).

Ale když si to tady nakousl. Co má být s tím jeho uplakaným útěkem? Často to tady lidi píší, ale mě to asi minulo a nevím o co jde.

• uher

A je tam konečně míň plošinovky? Protože jestli od Dooma něco fakt nečekám, tak je to hopsání po pltformách.

• Veskoslav

Udělal jsem chybu. Tenkrát jsem byl naštvaný. Ale na to, jak několikrát si tady předhazoval, že si právník se chováš stejně jako děcko. Tedy to, co vytýkáš mě. 

P:S: Přesto si ztratil čas, že si mi odpověděl a potvrdil si mi jenom to, že co právník, to ......

• Kosac

Je to špatný. Soundtrack nezapamatovatelný. Obtížnost přestřelená. Krátké. Lore je k pláči.. 

• 6 hodin u střílečky? Ti připadá málo? Dyť to je pomalu víc, než má průměrná FPS za plnou cenu na celou kampaň (což je dost smutný).

• dworkin

Já nechápu, proč na mě vůbec reaguješ. Napsal jsem ti několikrát, že s lidma, co se tady s brekem rozloučí, a potom přitáhnou zpátky jako zpráskaní psi, nebudu ztrácet čas.

Pořád to platí a bude to platit. Seš tady odepsanej. Nevratně a navždycky. Dopisuj si s lidma, co tě vezmou na milost, ale mě z toho vynech.

• Veskoslav

A víš, že původně DLC byly digitální datadisky a rozšíření se přestaly takto nazývat? Takže 549 Kč ti za 6 hodin zábavy přijde hodně? Vážně? Tohle je obsah navíc, to, že ty to nechceš chápat, to je věc druhá. Nebo ty si hrál tohle rozšíření a můžeš porovnat s původní hrou? Hratelnost je krapet odlišná. Základní hru jsem kupoval za 1399 Kč. Mám v ní cca 30 hodin (18 SP, zbytek MP). 

V současné době jsou DLC ty věci, které mají spíše kosmetický ráz, přidají 2-3 mapy. Není to něco, co ti vystačí na více jak jedno odpoledne...

Nebo kdy je podle tebe datadisk a kdy DLC? Jaká je hranice? Cenová? Časová? Tohle DLC je delší jak polovina SP her z prostředí COD například. Víš, že novináři už když vyšel Frozen Throne a dal se stáhnout online jej nazývali DLC? Kdo bude tedy určovat hranici mezi DLC a datadiskem? Ty? Tak povídej. Seš přesně jak doktor Dr. Meredith „Rodney“ McKay. 

• Veskoslav

A víš, že spousta lidí a novinářů nerozlišuje DLC a datadisk? Protože je to defakto to samé. To, že se z DLC udělal mišmaš kosmetických sraček, odemknutelných původních částí hry atd. je věc druhá. DLC je výraz pro jakýkoliv typ digitálního, zábavního média distribuovaného online. A tento datadisk/DLC je pouze v online formě. 

• radim.zaty

Dieslová lokomotiva :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit