Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Piggsy
    Koupil jsem si Planescape: Torment a Neverwinter Nights. Kvalitní hry a poctivé firmy (CDP Red) je potřeba podporovat. *4*
  • Corvus
    Až na poslední tři krabice mám všechny big boxy na polici! :)
  • brezinaservis
    tak to je mazec...za cca 600,-kč takové pecky, jednoznačná koupě !!! někde jsem měl orig. IWD2 a pamatuju jak mě ta hra neskutečně vtáhla do děje, ovšem ten čas je druhá věc, no tak holt přes noc nebudu ani spát,stejně prospíme půl života *1*
  • Nejlepsi je z toho pro mne NWN, tu jsem dohral mnohokrat, za kazde povolani minimalne jednou, vcetne datadisku, to byla paradni hra. V teto hre je take me nejoblibenejsi npc vubec, koboldi bard Deekin, velmi vtipny, s kterym jsem zazil spoustu dobrodruzstvi.
    • N7N7
      Nechápu, za co máš mínusy, když jsi nic špatného nenapsal. Mínusáři, vyjádřete se prosím.
  • Asharak
    Oh, my, Bhaal! *14*
  • Baldurs gate jsem bral pred dvanacti lety jeste jako 5cd edici ve vyprodeji v jrc za 150,- Kc, jeste tu ty placky sice mam, ale slouzi uz maximalne jako tacek pod pivo.. tak si to mozna lousknu jeste jednou za ten drobak to stoji :p
  • Tak tohle heslo mě prostě rozesmálo: Čím víc koupíte, tím větší slevu dostanete. A představuju si u toho ty poblázněné Čechy, jak se tlačí v Electroworldu u poslední LCD TV za 3000,-. *1* *1*
  • Doplňte si vzdělání?! Vsádím se ani páni redaktoři nehráli všechny uváděné hry, s bídou tak polovinu, čili jsou pěkně nevzdělaní ve svém oboru *1*
    Nebo snad někdo hrál a dorhál všechny?!
    • Cahir
      Dohrál jsem několikrát všechno kromě Demon Souls a Dragonshard, který jsem nehrál vůbec a upřímně ani pořádně nevím, co vedle ostatních dělají, protože jde o hry druhé kategorie. Mít licenci DnD ještě na klasiku nestačí...
      • Robotron3
        Myslíš Demon Stone?
        • Cahir
          Yep. přesně to. *1* To je samej Demon Stone, Souls, Dark Stone, Souls atd., jsem z toho již lehce zmaten... Vzpomínám si, když to vycházelo. Hrozně se dušovali, že scénář píše R.A. Salvatore (tvůrce Drizzta) a jak to bude pro fandy Forgotten Realms splnění mokrých snů atd. no a nakonec z toho podle všeho vylezla docela šitózní konzolovka... Ale jak říkám nehrál jsem, přišlo mi to moc akční a tupé.
          • 13_11
            Pro fandy Forgotten Realms to je splněný sen, když je tam Drizzt Do'Urden! Ale tak ten byl i v Baldurech, kde bylo roztomilé, když jsme ho zabili. Respektive roztomilé bylo to, když jsme si pak vzali jeho šavle. A v druhém díle ho na tuto skutečnost nechali reagovat...
            • Cahir
              Ve druhém díle už to ale nebyl takovej drsňák. Každopádně já mu pomohl. V jedničce to byl spíš takovej easter egg, prostě ultimátní mašina na zabíjení. Já ho zabil jen kvůli tomu, abych mohl mít ty scimitary a zbroj, pak jsem si postavu importoval, začal znovu i s vybavením a už ho znovu nezabíjel - je to přece sympaťák! Trochu mě mrzí, že v době, kdy jsem hrál BG1/2, jsem neměl o tom světě moc tucha, zažít první setkání s Drizztem teď, asi bych měl druhý Vánoce.
  • Dohral jsem vse krome poslednich 3, quest s casovou smyckou v Icewind Dale II me stal asi prvni sedy vlas :D
  • Mám dotaz..
    Mohl by mi někdo, prosím, sdělit, jak by tyhle hry vypadaly na noťasu s nativním rozlišením 1366x768 ? Roztáhlo by se to (samozřejmě chápu, že ty staré pixely by byly tím pádem větší a tudíž by to vypadalo hůř, ale to mi neva.. :)) nebo bych to měl sražené v nějakém letterboxu uprostřed monitoru (to by mi asi vadilo) ? Jinak předpokládám, že hry jsou Win7 friendly, včetně zvuku apod..?
    Díky za info a omlouvám se, pokud jsou to lamerské dotazy, nejsem v tomto odborník a rád bych si z nostalgie koupil celou edici a na služebkách si to zapařil..:)
    • Robotron3
      Jestli se obraz roztahne, nebo zustane ve spravnem pomeru jde nastavit v ovladacich, jak nvidie, tak intel grafiky (ati jsem nezkousel, ale predpokladam taky). Vsechny hry z gog jdou v pohode pod win 7.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit