Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • N7N7
    Nechápu, za co máš mínusy, když jsi nic špatného nenapsal. Mínusáři, vyjádřete se prosím.
  • S 1 postavou se dá v poho vygrindovat v první mapě i na 10 level. :) To je tak, když někdo převede DnD do PC až tak přesně, že zachová i XP table.
  • Myslel sem jediné tahové z těch, co nabízejí v této akci.
  • Pokud ti jde hlavně o příběh, tak Planescape Torment, ale připrav se na to, že ten příběh nebude gradovat tempem jako v Deus Ex, ale asi jako kdyby si četl 1000 stránkovou knihu. To jen dodávám, protože ne každý to je schopný vydržet.
  • Nejlepsi je z toho pro mne NWN, tu jsem dohral mnohokrat, za kazde povolani minimalne jednou, vcetne datadisku, to byla paradni hra. V teto hre je take me nejoblibenejsi npc vubec, koboldi bard Deekin, velmi vtipny, s kterym jsem zazil spoustu dobrodruzstvi.
  • 13_11
    Pokud máš rád drsnou akci (i tak ale se zapojením šedé kůry mozkové), pak je pro tebe série Icewind Dale a The Temple of Elemental Evil jasnou volbou! Pokud ti nezáleží na grafice, tak to ber jen jako příjemný bonus – ty hry jsou totiž krásný dodnes.
  • ucho
    na tohle je ideální mrknout na gameplay videa na youtube a představit si, že to hraješ ty :)
  • Můžete mi někdo říci, jestli to bude hratelné i pro mě, jakožto hráče spíše akčnějších her? Na grafice mi nazáleží, hlavní je hratelnost a příběh.
    Mě třeba bavil první Deus Ex, který považuji za jednu z nejlepších her, které jsem hrál.
  • ToEE az take tazke nie je, len je velmi neintuitivne (ako samotne DnD 3.5), lahko sa vytvori zla partia (exp penalty, zle featy), v BG si vyberies class a hras. Pri dobrych postavach je ta hra velmi lahka, IMO najlahsie DnD RPG. A tahovych DnD je viacej (Pool of Radiance, Dark sun ...) - reakcia na iny post.
  • Cahir
    Dobrá hádanka byly tak zrcadla... tam jak byl Nathaniel
  • Cahir
    Tak ta je na dnešní poměry těžce "zastaralá". Což může být plus i mínus, záleží na tobě. *3*
  • ucho
    dobře, tak já to testnu (ale asi opravdu u příští akce, ještě uvidím, jak se mi to rozleží :) ). oldschool RPG mi nevadí. jde mi jen o hratelnost.
  • Podľa mňa rozhodne áno. Je to pravda trochu odklon od hlavne na boj zameranej jednotky smerom k Baldur's Gate (v zmysle že je tam viac rozhovorov a logických hádaniek -- napr taká časová slučka v Dračom oku je dnes už legendárna), ale to môže byť pre mnohých skôr výhoda. Navyše má podľa mňa lepší (hociže stále pomerne lineárny) príbeh. Za tie 3.50 stojí za pokus.
  • Cahir
    Je to super hra v tom, v čem chce být, totiž akčnějším, taktičtějším, lineárnějším a plošším klonem BG. Ani náhodou bych to ale neoznačoval za Diablovku! Je tam spousta rozhovorů, volby, povedené questy atd. V čem je to ale neopakovatelné, je ta atmoška. Má to opravdu povedené a skvěle navržené lokace, výbornou hudbu a takovej ten feeling pen'n'paper her. Prostě a jednoduše, jestli máš rád oldschoolová RPG, tak do toho rozhodně jdi, protože tohle je jedno z nejlepších.
  • ucho
    no vzhledem k tomu, že svatou trojici vlastním (a přiznám se, Baldury jsem ještě nikdy nehrál) a chybí mi z těch zajímavějších jen IWD2 a NWN, klidně vydržím do další slevové akce :) (kdo ví, jestli do té doby stihnu to předchozí projít, času je stále méně a méně)

každopádně klidně dotaz. stojí IWD2 za to? je to dobrá hra? :)
  • ten řlověk je masohcista *4* ale takový BG od jedničky po throne of bhaal solo s postavou Clerik/ranger race enemy demons (kvůli finále datadisku) je procházka růžovou zahradou. DnD pravidla právě že znám, ale jako výhoda mi to moc nepřišlo *1*
  • brezinaservis
    tak to je mazec...za cca 600,-kč takové pecky, jednoznačná koupě !!! někde jsem měl orig. IWD2 a pamatuju jak mě ta hra neskutečně vtáhla do děje, ovšem ten čas je druhá věc, no tak holt přes noc nebudu ani spát,stejně prospíme půl života *1*
  • Tak tohle heslo mě prostě rozesmálo: Čím víc koupíte, tím větší slevu dostanete. A představuju si u toho ty poblázněné Čechy, jak se tlačí v Electroworldu u poslední LCD TV za 3000,-. *1* *1*
  • Cahir
    Přesně. Navíc tam mají Tim Caina... Tak snad si na Greyhawk vzpomene.
  • Cahir
    Ve druhém díle už to ale nebyl takovej drsňák. Každopádně já mu pomohl. V jedničce to byl spíš takovej easter egg, prostě ultimátní mašina na zabíjení. Já ho zabil jen kvůli tomu, abych mohl mít ty scimitary a zbroj, pak jsem si postavu importoval, začal znovu i s vybavením a už ho znovu nezabíjel - je to přece sympaťák! Trochu mě mrzí, že v době, kdy jsem hrál BG1/2, jsem neměl o tom světě moc tucha, zažít první setkání s Drizztem teď, asi bych měl druhý Vánoce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit