Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Tak snad jsi něco nezkonil. Ale jestli máš zkušenosti s BG a tedy DnD, měl bys mít v mechanikách celkem jasno. I když je fakt, že jsou mnohem rozvinutější než v jiných Infinity hrách. Chce si to fakt pohrát se skillama atd.

Tuhle jsem onehdá na njěkém fóru četl, že kdo dopařil Greyhawk, může se považovat za opravdovýho hardcore RPG hráče. *1* Tak snad tě to namotivuje. *3* Každopádně hra je celkem krátká a navíc mě mrzel nízký strop pro level. Příběh je taktéž slabší, ale jelikož jsem o hře předem věděl, že je IWD-like, nedělalo mi to problém... Uff, ale už je to dávno, co jsem to měl v ruce..
  • Cahir
    Yep. přesně to. *1* To je samej Demon Stone, Souls, Dark Stone, Souls atd., jsem z toho již lehce zmaten... Vzpomínám si, když to vycházelo. Hrozně se dušovali, že scénář píše R.A. Salvatore (tvůrce Drizzta) a jak to bude pro fandy Forgotten Realms splnění mokrých snů atd. no a nakonec z toho podle všeho vylezla docela šitózní konzolovka... Ale jak říkám nehrál jsem, přišlo mi to moc akční a tupé.
  • Corvus
    Až na poslední tři krabice mám všechny big boxy na polici! :)
  • Dohral jsem vse krome poslednich 3, quest s casovou smyckou v Icewind Dale II me stal asi prvni sedy vlas :D
  • Robotron3
    Myslíš Demon Stone?
  • To se nedá, fakt. Hele ta hra je nádherná, NÁDHERNÁ! Možnosti taktického boje super, fakt jo, ale pro mě není hardcore to že se válečník na třetím levelu po padesáté netrefí do orka na kterého narazím za pár desítek minut hraní, viděl jsem na youtube nějaké pokročilé lokace a říkal si paráda, kéž by tak vypadal BG3. BG 2 je na nejtěžší obtížnost pořád 10x lehči než TOEE a fakt jsem se tu hru pokusil mít rád
  • Cahir
    Dohrál jsem několikrát všechno kromě Demon Souls a Dragonshard, který jsem nehrál vůbec a upřímně ani pořádně nevím, co vedle ostatních dělají, protože jde o hry druhé kategorie. Mít licenci DnD ještě na klasiku nestačí...
  • Cahir
    Máš tam navíc asi deset hodin nový kampaně a dvě nový postavy (myslím v EE). Taky do toho půjdu, hlavně ze zvědavosti, abych viděl, jestli to podělali, nebo ne. Každopádně jsem docela nasr*n, že nic neudělali s s grafikou (i když žvatlaj, že jo)... Doufal jsem alespoň v nové modely postav a bojové animace...
  • Jo tak to je parádní datadisk, bohužel jedničku mám originálku jen s defaultní češtinou a je tam jeden otravný bug, který jde spravit ale ten patch funguje jen na anglickou verzi. Ale čert to vem, jestli u nás bude k sehnání krabicovka enhanced edice v anglině jdu do ní
  • Hehe, já kvůli tomu složitě sháněl anglický Windowsy, abych to mohl zapařit. Ale jinak enhanced edition je jasná koupě, akorát ještě trochu váhám, jestli nepočkat, až se to dostane na GOG.
  • Cahir
    Jedna z mých nejoblíbenějších her. Je třeba vydržet, je to rozhodně víc hardcore hra než třeba BG. Později se ukáže, že soubojovej systém je hodně promáklej...
  • Já do ní půjdu; nikdy jsem nehrál Tales of the Sword Coast. *4*
  • pro me to podstatne je
  • Robotron3
    Zkoušel jsem jen u Torment z gog a tam čeština šla normálně. Myslím si, ale že češtiny půjdou asi na všechny tyhle hry (jen názor, neručim).
  • ´jo to´je dost pódstatny
  • Keyz
    "slovní RPG" jsem hrál a byla to zábava,ale skoro nikdy mě ve hře nebavilo a nechápal proč dávají slovní pravidla do hry kde mnoho věcí lze řešit jinak.Pak jsem mně vadilo jak co ve hře funguje.
    Takže bych doporučil nějaký klub kde se hrají slovní RPG hotovo :)
  • nevite nekdo jestli do toho pujdou nahrat cestiny
  • To kdybych tenkrát býval věděl... Baldura mám dokonce víckrát a nelituju, ale nevím jestli půjdu do enhanced edice, radši bych byl za trojku a nechci si kupovat enhanced verzi, kterou se ohání, že jim na to vydělá
  • Doplňte si vzdělání?! Vsádím se ani páni redaktoři nehráli všechny uváděné hry, s bídou tak polovinu, čili jsou pěkně nevzdělaní ve svém oboru *1*
    Nebo snad někdo hrál a dorhál všechny?!
  • Mám stejnou zkušenost. Naštěstí bylo k dispozici demo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit