Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm fakt mi to nevadí. Hlavně aby to bylo kvalitní *3*
    • Nejspis to bude stejne jako BF3, takze pokud se ti libil,tak nejspise fajn.
      Pokud te to zklamalo, treba odklonem od hratelnosti BF2 smerem ke CODu, tak to asi bude stejne mizerie.
  • 3 Gb graficky pameti jsou mimo top karet (gtx 780) uplne k nicemu, o 4 Gb ani nemluvim. Kor u avizovany gtx 660 mit 3 gb pameti je k prdu.
    Snad moje gtx 480 este neni starenka a na med + - MP pojedu;)
    • To bude spíš k vysokým rozlišením na klasickém FullHD budou bohatě stačit ty 2GB
      • To urcite akorat mohli uvest lepsi model grafiky, ta 660 high end nejni a na full HD by z kompu raci utekla
        • To jsou ale doporučené požadavky, nikdo netvrdí, že si s tím zahraješ na ultra detaily. Na hraní ve Full HD např v high detailech to bude stačit.
          • V MP to na high a full HD s 660 GTX moc nevidim. Spíš tak medium, ale i to by nebylo špatný. V MP je stejně moc efektů spíš na škodu než k užitku.
            • Prave proto nevim proc uvadej do doporucenejch 660, videl bych tam min 670, z novejsich 770, coz je super karta.
          • Myslis ze 660 by stacila na high v MP? Nemyslim si, mozna na 30 FPS:/
            • Nemám ponětí v Bf 3 jela celkem dobře, povypínáš nebo snížíš pár zbytečných efektů obejdeš se bez AA a hned to musí jet jako z praku hlavně že textury jsou na plno aby to nějak vypadalo *3*
          • tjn na ultra bude možná potřeba použít nejvýkonější grafiky nebo rovnou crossfire či sli. Já jsem se na to připravil v podobě dvou hd 7950 v crossu
  • by ma zaujimalo z kade beru tie poziadavky ked uz bf3 ide na odporocanych nahov**

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit