Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mummra
    32 bitový Windows a 8GB RAM? no nevim *1*
    • tiez som na to pozeral, bud vyvojari su neschopni, alebo preklep - alebo z kazdeho rosku trosku-, Monule sa nejaky znamy vyvojar stazoval na Mrkvosoft a 32bit okna, ze brania lepsim hram ...
      • Akorat že to je blby opis Games.cz, nikde jinde toto neni...
  • Tady asi nepůjde o žádnou extra grafiku, ale o mizernou optimalizaci. Jako u všech her. Píšou tam optimální RAM 8 GB. Jako fakt? To mají 4K textury, nebo co? *1* *1*
    • Horst_Fuchs
      To bude jen blábol, něco podobnýho se psalo před vydáním Far Cry 3 i Crysis 3 a realita byla nakonec úplně jiná.
      Jináč podle těch požadavků to vypadá, že to poběží na stejným enginu jako první díl nebo jen minimálně vylešeným, takže nároků bych se fakt nebál.
    • Jednak 8GB se neslucuje s 32bit systemem - at budou delat co budou, vic nez 2+2GB jim neprideli (v ty souvislosti by me fakt zajimalo, jestlo budou dodavat 64bit binarku), na druhou stranu .... je opravdu smutny, kdyz clovek tu RAMku ma, a presto hra loaduje a loaduje a loaduje.... z disku (a je uplne jedno ze to je trebas SSD, RAMka je porad radove rychlejsi).
    • Nie len konecne niekto kto sa vykaslal na potencionalne portovanie na konzole (mozno az na Ps4 gen) a konecne prestal pamet pouzivat len ako cache/buffer k disku. Minimum tam je 2GB takze na dnes beznych 4GB to pojde v pohode a okrem toho pri poslednych cenach ani tych 8GB neni ziaden krc. To uz skor tie grafiky su torchu prehulene. Optimalna nv690/Titan ? Ehm, no ale sak uvidime co bude nove Metro zobrazovat, ci tie poziadavky budu adekvatne k zobrazovanej grafike..
    • Třeba se počítá, že při tom máš otevřených milion oken v prohlížeci, čučíš na tři filmy atd.
  • Optimum grafika za 25 tisíc? Zase další hra placená nVidií a AMD na zvýšení tržeb za GK?
  • Kingo1983
    Propaganda jak svina, nvidia uz spustila pri kupe 600 rady akciu ze dostanete Metro LN zdarma.
  • Tak naroky v poho. Jinak pro ty kteri budou remcat co je v poho na optimalnich, tak jim zrovna napisu je je to zaprve pro rozliseni 3monitory a zadruhe ze hra je pod Nvidii, ktera si dela reklamu na svou nejvykonejsi jedno(Titan) a dvoujadrovou(690) grafiku.
  • Optimální konfigurace: Win XP (32bit) a 8 GB RAM. Aha, taky dobrý :D Stejnak nevěřím takovýmu vytížení procesoru. Tipoval bych, že bude potřeba přefevším brutální grafika a pro pohodlný hraní ještě jedna vedle ní. A tím to bude končit ;)
    • A ještě si nezapomeň na XP nainstalovat DirectX 11 *1*.
      • Jo no, ono je tam těch perliček víc :)
  • myslím, že kvuli této hře nemá uvažovat o upgrade pc, kvuli hře, kterou dohrajete za pár hodin *1*
    • Hanzales
      Já myslím, že v pohodě :) Metro 2033 mi stačí dodnes.
      http://wiiugo.com/sixth-answer-set-on-metro-last-light/
      Cenu uvažovat o upgrade docela má, pač nové konzole jsou na spadnutí, ale i s dnešním mainstreamem myslím půjde ještě tak třičtvrtěroku rok v pohodě vydržet :) Btw. těm co vadí digitální hodinky (mně malinko taky trošku vadí), jsem si jistý, že to někdo hodně rychle "modne" ;o)
      Edit: Konec vybuchujícím barelům, to taky nevypadá špatně :) Što bude gra jako prase zase! seuž němoga dočkat :) (no co, ruštinu jsem o rok minul na základce, dost toho lituju)
      • Keyz
        Možná se vyplatí kupovat lepší karty.

Díky konzoli většina her jede stejně ale některé jednou hůře, proto je lepší mít rezervu.
        Například 680 funguje v pohodě a hlavně tam jedou i náročné modifikace viz enb pro gta IV atd. Nepočítal jsem to ale, možná je lepší koupit lepší kartu než pak měnit na jinou.
        • Radsi 670 v oc edici. Vykon stejny ne li lepsi nez 680 a cena o +-1500 mensi.
          • To jo no, 680 se moc na cena/výkon nevyplatí v porovnání s 670. Kdybych dnes stavěl slušný PC, tak jdu do 670 s tím, že kdyby do budoucna nestačila, tak koupím druhou do SLI. Procák i5 3570K/i7 3770K.

Případně bych se poddal kecům, že AMD procáky budou lepší pro budoucí (multiplatformní) hry, jelikož PS4/X720 budou mít AMD CPU a koupil nějakej Piledriver + 7970. Zase druhou do Crossfiru v budoucnu, pokud nutnost nastane.

I když o tom budoucím náskoku AMD pochybuju, vzhledem k tomu, že konzole budou HSA a to PC ne. Ale kdo ví, uvidíme, co se bude dít.
            • Hanzales
              Jo, kdybych ted na to mel a prekopaval cele zelezo, tak bych na to sel uplne jinudy :) Spise by me docela zajimalo, jak je na tom to C2Q na 3GHz oproti Core i3 / i5 a co za grafiku to jeste dokaze uzivit. Bez zvyseni napeti mi ten procik jel stabilne na 3.6, takze tam by rezerva jeste byla.... Pocitam tu 670ku by to uz ale tahlo tak tak, ale zase pres 1080p jeste dlouho nepujdu, ted babo rad :)
  • BelaJBB
    Výsledok ? : Error in initialize() of GPUAnalyzer. TypeError: s.tl is not a function.
  • MrSanta
    U vybraných obchodníků ke kartám nVidia 660 a výš je Metro: Last Light zdarma. To vypadá, že si nakonec to Metro přece jen zahraju...
    • Hanzales
      Sakr.... nechcete někdo koupit 560Ti ? :)
      Ne teď vážně, koukám je ještě měsíc v záruce, nebyla taktovaná (nebyl důvod), je k tomu i originál krabice :) Akorát prachy na novou budou až za měsíc a to té současné skončí ta záruka, sakra :D
      • MrSanta
        No, kdyby k ní byla bundlována originál krabicovka System Shocku 2, tak bych o tom pouvažoval *15*
        • Hanzales
          Jo mit krabicovou verzi (jako ze jsem hodne davno mel, ale je ji buh vi kde konec) tak bych ji nedal ani za tu kartu samotnou :) No i kdyz to asi jo, ale dusevne hodnotne, kdyby nesly koupit na ebay, tak bych to už z ruk nikdy nedal :)
  • Super že to jede i na XPečkách to už se tolik nevidí.
    • XP ? nechapem v com je lepsi nez 7
      • Nemusim je kupovat a maji retailovou variantu :-).
        • Koukam zase spousta nechapavych. Tak po lopate. Mam starsi pc s xp a nechce se mi kupovat na ne pomerne drahe windows, abych ho za pul roku, rok vyhodil. A kde dnes koupim retailove windows, ktere nejsou vazane na hardware a budu je moci nainstalovat i na novy pc?
          • Radioaktivni_surikata
            Máš starší PC a chceš na něm hrát nový hry? Na starším PC si XP klidně nech a hraj si na něm, co půjde. Jsou ale taky tací, kteří byli ochotni koupit novej PC a novej systém. A ty tvoje vysněný Windowsy koupíš třeba tady:
            http://operacni-systemy.heureka.cz/microsoft-windows-7-home-premium-cz/

Krabicový verze rozhodně nevymizely, jen jsou teď OEM populárnější kvůli ceně...
          • ostan si tam kde si, vdobe kamennej
    • Jo, taky už je 12 let starý systém. Ať už táhne a můžem jít do DX11 ve všech hrách. Windows 7 dneska jede na každým PC, stojí pakatel a zvyklouni na XP si můžou 7 předělat ať vypadá jak XP.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit