Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak sem si pročetl komenty a asi takhle: LoL je lehčí než Dota 2 a Dota 2 je pro hráče původního DotA módu asi fajn. Ale (a asi sem jedinej) dota 2 mi příjde furt nepříjde vyvážená (né že by lolko bylo 100% vyvážený) prostě u lolka mám přeci jen větší pocit že i když sem opklopenej 3ma hráčema tak mám šanci přežít/zdrhnout zatímco u doty 2 prostě buď chcípnu ustunovanej na místě (protože minimálně každej 3. ne-li každej 2. Hero má stun) nebo za 3 vteřiny po tom co do mě všichni začnou autoattackovat (sorry ale vám vážně příjde že sniper je vyváženej... ta passivní abilita je humus dokonce i drowka která jenom zpomaluje mě s**e *16* poctatně míň). Každopádně hrajte si LoL a Dotu 2 já jdu hrát SMITE to je aspoň něčim originální MOBA.
    • Tak ono u doty se dá jednoduše utýct stačí si sehnat buď něco na zneviditelnění, nebo si koupím Blink Dagger(nebo mám schopnost) aby jsem nebyl Stun tak si koupím Black King Bar, musíš si to zkusit víckrát než jednou, nebo se naučit že i předměty maj nějakou schopnost
      • Na Shadow blade staci warda nebo dust a je v prdeli takze pohoda nekoho dat
    • Veskoslav
      Aktivní stun má pouze asi 1/5 hrdinů ve hře:) Což je +- to samé, co v LoL, navíc v LoL jsou ty stuny mnohdy naprosto šílené (Morgana či Melphite). A Sniper je čistá podpora, kterou když feedneš, tak je to problém tvůj. On je slabý jako hrdina a bez podpory je opravu jenom pro zkušenější hráče. Stačí mu hodit stun či se k němu dostat blíže a v 90% případů je mrtvý, když umíš správně kombinovat akce vlastního hrdiny. A proti tankům je Sniper prakticky nepoužitelný. Horší je, když získá SHadow Blade, ale všichni se stejně zaměří na něj a na 5-6 ran jde dolů.

P.S: A víš proč máš pocit, že v LoL přežiješ? Podívej se na životy hrdinů v LoL na maximálce 18. levelu a Dotě 2 na 25. levelu. Chcípáš prostě proto, že nejsi zvyklí na tak málo hp a na systém jaký je v Dotě.

P.S podruhé: Všimni si kolik hrdinů v LoL má dalekonosné schopnosti na 6. úrovni a to je teprve šílenost:)
  • Veskoslav
    Myslím, že ti co chtějí, hrají a ten zbytek, co ještě nehraje, tak je to stejně nezajímá:) Aspoň dle mého, tudíž ani neočekávám nějaký větší nápor nových hráčů.
  • Sem rad ze Dota2 konecne vysla sice se k dotce nevratim protoze fandim lolku ale na w3 sem si ty mapky uzil jako malej dost :D Jinak at hodim taky nejakej hate Dota 2 zaspala open beta mela bejt uz davno updaty sli pomalu ( ze zacatku ) kdezto lolko makalo od bety kazdy dva tejdny to update a novej hero+ nerf buff general ted uz jedou povolne a je to hratelne balancovany(od 30lvl s runama a masteries) co se tyce hrani sou obe suck protoze pro me bude jen jedna MOBA a to dota na w3 i kdyz sem to nezapl uz peknou radku let.
    • Edie
      v Dotě jsou updat každy tyden .....
    • Veskoslav
      Lolko a maká? Nenech se vysmát. Debility v LoL.
      1. Po přidání nových předmětů jako visible lahvinky je v podstatě většina hrdinů s invisible nepoužitelných. Takto silný předmět, co na 5 minut objevuje všechny neviditelné jednotky a věci za naprosto směšnou cenu.
      2. Wardy do hry přidali až po tom, co si všichni stěžovali.
      3. Vyváženost starých a nových hrdinů je naprosto tragická a spousta hrdinů je tak předimenzovaná, že to až bolí.
      4. LOL se řídí heslem: Kvantika dělá kvalitu, což je největší debilita.
      5. Systém "banování" hrdinů jasně ukazuje, že ta dětská MOBA hra je skutečně dětská, když většinu použitelných a silných hrdinů stejně lidé vybanují, protože proti nim neumí hrát. Tudíž mít Kassadina, Shena a spol je naprosto k ničemu.
      6. Systém předmětů není ani tak o schopnostech a kombinaci ve spolupráci s týmem, ale jenom s tím, do čeho narvu své předměty. Navíc systém neustálého portu do základny, neubírání peněz při zabití, kdy i feeder si nažene prachy je více než humorná.
      7. Nikomu neberu tuto hru, sám si občas zahraji Dominations či ARAM, které považují za kvalitní modifikace. Ale klasická hra je oproti Dotě docela dost jednoduchá. Z Doty můžeš snadno přejít na LoL, ale opačně to nefunguje.
      • Lolko jsi asi hodně dlouho nehrál, v podstatě většina věcí co jsi tady vypsal už není pravda.
        Přešel jsem z Doty 2 (nahráno 158 hodin) na Lol. Prostě mě nebavily postavy v Dotě, připadají mi nudné. Navíc je tam spousto mnohem horších věcí než v Lol který nebudu jmenovat. Toť můj názor na Dotu.
      • Prosim ta nenechaj sa vysmiat lol ma svoje mechanizmy dota svoje neni to 100% ta ista hra takze porovnanie je kravina a ako keby v dote su neni hrdinovia co su lepsi nez ostatny respektive istejsi pick. No a zdoty nemozes prejst na lol rovnako ako opacne, budes vedet zakladne mechanizmy ale proti lepsim hracom nemas sancu ci dota alebo lol. Jedine v com mas pravdu je ze pokrocile mechanizmy doty su tazsie na naucenie nez tie v lol.
      • Kr.Pa
        1. nedokazi si predstavit, co by clovek delal, kdyz kolem nej behaji 3 neviditelni lidi, proste si jen piskal a umrel ? stoji 500 g (nejdrazsi predmety stoji kolem 3500) a vydrzi 4 minuty
        2. wardy jsou od ranne close bety
        3. na vyvazovani strarych hrdinu pracuji tymy nekolika lidi, aktualne se upravuji 4 hrdinove
        4. tohle uz neplati od zacatku noveho roku
        5. nechapu duvod, co je na tom spatne, ti tvoji vybrani hrdninove jsou tak rok outdate
        6. porty domu = v dote mas posla, neubirani penez = lolko ma jiny herni styl a taky tato vlastnost neodrazuje novacky od hry
        7. nemuzu hodnotit

shrnuto a podtrzeno, vychazis z vice nez pul roku starych dat, ostuda
        • Veskoslav
          1. Se podívej na předměty v Dotě a jejich cenu na zviditelnění a jak dlouho to trvá. A nejdražší předměty? Nevím, co s tím má co společného:) Prostě je to příliš levný předmět na to, co to umí. Tudíž Teemo a spol jsou už prakticky nepoužitelní hrdinové, jelikož houbičky vidíš všude kam se podíváš. Protože podobný předmět v Dotě může mít jenom jeden člověk a ještě je jeho obnova časově omezena, tudíž jakmile zemřeš, tak ho buď šlohne nepřítel nebo ho dostane spojenec a ty ostrouháš, protože si nový může koupit až za 7 minut, což v LoL může nakupovat stále a stále.
          2. No a taky jak spousta z nich "fungovala", občas ukazovaly něco, co ani ukazovat neměly.
          3. 4 hrdinové? No to je docela "slušné", když hrdinů je kolik v současné době? 60-70?
          4. Platí to stále při každém patchi, co dodají nového hrdinu místo toho, aby se snažili vyrovnat ty stávající. Navíc mu nahodí šílenou cenu, aby se penízky jenom kutálely.
          5. Outdate? No je vidět, že to asi "hodně" hraješ. Kdyby byli out, tak je asi všichni nebanují, že?.....
          6. Akorát, že posla si prvně musíš koupit,když jsi těžce zraněný, tak musíš jít dom pěšky, porty zpátky k věžím stojí prachy, posel je smrtelný a mnohdy také během hry mrtvý. Lolko má styl pro nooby, co se prostě nebojí chcípnout a taktizování o přežití se tedy stává humornou složkou..

A půl roku starých dat? Nenech se vysmát. Prostě obhajuješ neobhajitelné:)
          • Kr.Pa
            nema cenu se s tebou o necem bavit, si zjevne hodne zaujaty, velice jsem zvedavy, jak do doty pridaji ty zbyle hrdiny, co se pak bude dit, nic ? jen neustali balanc ? nic noveho ?

Riot je firma, ktera ma jen LoL, z niceho jineho nema prijem jako Valve z her a steamu nejak se uzviti musi a co se tyce tech rewroku
            http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion#Upcoming_champion_reworks

ale to nas Kníže Veskoslav nikdy nepochopí
        • Shen má sice vysokej ban rate, ale ve vyšších tierech se Shen normálně hraje, Kassadin se banuje, protože je prostě nevyváženej post 6. Banování Malphita je pohodlnost, ten se dá counterovat v klidu, ale dvanáctiletejm polákům to nevysvětlíš.

Můj banlist v ranked je +- : Morgana (ty její stuny jsou prostě moc, i když jeden z nich je skillshot).
          Elise/Zed (protože Elise na TOP lane nemá ve hře direct counter)
          Shen/Thresh (Shena banuju když vidím, že si ho nebudu moct vzít já, Thresh je prostě zářnej příklad toho, že nový champové jsou občas šílení).
  • tenhle typ her vznikl puvodne jako mod do warcraftu 3, jako takový mix strategie a rpg. No a hráli to lide co nemeli skill na rts ani trpelivost levelovat hrdinu v normalnim rpg.
    • Veskoslav
      Jistě hlupáčku. Jdi spinkat, je po večerníčku:)
    • ne, tenhle typ her vznikl jako mod do Starcraftu a hráli to lidé, co chtěli nějakou změnu od dropů siege tanků na cliff v Lost Temple *4*
      • Veskoslav
        V Sc je pdoobný mód, ale klasická dota, tak, jak ji známe vyšla až pro W3.
  • Já mám jen strach že vlastníci doposavad beta dota2 si budou muset přplatit za plnou verzi i když už ji maj. Nebo se pletu?
    • Veskoslav
      Specifický FP2 model, kdy neplatíš za předměty,. které mimojiné ovlivňují hratelnost jako například v LoL runy, ale pouze za kosmetické úpravy hrdinů, knížku na "kartičky" hráčů, úpravy wardů a poslů (specifická postava, co ti přinese nakoupené předměty), vzhledu obrazovky hry či hlasy hlasatelů zabití, základních informací atd.:)
      • Runy neovlivňují nijak hratelnost, vůbec je ke hraní nepotřebuješ a určitě nejsou za skutečné peníze. Za peníze si můžes koupit skiny nebo championy naprosto dobrovolně, vše kromě skinů a pár jiných věcí jde koupit za IP.
        • no tak s tím bych si dovolil nesouhlasit, runy jsou pro early game po 20 lvlu takřka nutnost a jejich užití pomáhá jak sviňa, runy + masteries umějí divy ;-)

Ranked bez run a masteries je hratelný tak do bronze 1, dál bych si tipl, že ne.
      • Kr.Pa
        vazne se runy kupuji za skutecne penize ? VAZNE?!!
        • Veskoslav
          Omlouvám se, moje chyba. Jsou pouze za herní měnu.
        • postolka
          No v Dote jde spis o to, ze at utratis kolik realnych penez chces, tak ti to ve hre neda zadnou vyhodu. Neni tam zadna herni mena, ktera by se dala koupit za realne penize i vydelat hranim, kterou by sis mohl ve hre koupit nejake vyhody.
          • Kr.Pa
            Ano, v LoLku jsou dve meny:
            IP
            Tu ziskavas za hrani, kupujes si s ni Runy a hrdiny
            RP
            Za realne penize, kupujes si za ni hrdiny, skiny na hrdiny, skiny na wardy, ikonky do profilu, specialni baliky hrdinu a skinu nebo specialni sluzba jako premisteni na jiny server nebo prejmenovani uctu.
            Kde tu je nejake zvyhodnovani?
            edit: reakce na spatny prispevek ...
        • Ze by mu taky obcas neco ujelo :) A TONTOKRÁT DOCELA DOST :)
    • Vidlec
      Je to F2P
  • Zerathus
    Už bylo na čase. Na steamu jsem měl, asi 30 DotA 2 klíčů *1*
  • calwin
    dota 2 je vyvážená... počas bety to tak nebolo ale teraz už môžem s kľudným svedomím povedať že ide konečne o nejaký pokrok ktorý si zachoval to dobré z jednotky... dokonca aj problémy kedy ma disconectovalo z každej druhej hry sú preč takže si v plnej dávke vychutnávam hru ;)
  • CS 1.6 & DOTA 1 ROCKS (MYSLIM TU PRVU DOTU ako mod vo WARCRAFT 3)
    na nu sa nechyta zatial ziadna sr a cka co vysla od kohokolvek a tymto pozdravujem HC hracov DOTA 1 ktory to zacali hrat uz peknych par rokov dozadu :) zlate to casi :)
    • CS 1.6 hraju každý den po práci, super relax, dokud to člověk nezačne brát moc vážně :)
    • um... víš o tom že Dota 2 je vlastně přesná kopie DotA s novým enginem
      a oficiálně se píše: DotA a Dota 2
  • CS 1.6 & DotA. That's all I need.
    • ještě Quake 3 a Starcraft a víc už ke štěstí opravdu nepotřebuji
  • skoda ze je dota1 hratelnosti porad lepsi nez dota2 .. ta ma nekolik vyhod, vetsina z nich ale spada do oblasti ,,user friendly,, a HC hrace neoslovi. Nejvic mi na dote2 vadi ztvarneni hrdinu, mensi prehlednost vcetne pouzivanych spellu, male rozdily hrdina vs creepa a hlavne vetsi rychlost (pohyb po mape, pribyvani penez) doty2 oproti prvnimu dilu...je to takovy skoro ,,em,, mod v dote1
    • ztvárnění hrdinů je subjektivní preference to jo
      ale rychlost pohybu se nijak nezměnila... ořízla se mapa to ano (nenajdeš tam ten obrovský les nahoře kde byly taverny k pickování, z jednoduchého důvodu že už nejsou potřeba)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit