Přejít na výpis diskuzí
Dota 2 konečně vychází, hráči stojí ve frontě
10.7.2013 | Aleš Smutný
136 příspěvků
-
3 roky sem hrál Dotu, pak 2 roky Lolko, ale nedalo mi to a zkusil sem Dotu 2, jo stará láska nerezaví je to jak potkat ex ze střední která nenosí brýle, zmizelo ji akné, vyrýsovala si postavu, je vtipnější a v posteli o poznání lepší. Cthulhu approves.
-
Jakožto člověk, který hrál LoL a nyní hraje DotA 2 (LoL= cca 2000 odehraných her, DotA 2=600 hodin), tak mohu říci, že DotA 2 je mnohem větší zábava. Téměř všichni hrdinové jsou použitelní(né jako v LoL), DotA 2 je mnohem těžší, co se farmení na lajně týče (né tak lehké last hitování jako v LoL+denied). Jen takovej výpis positiv pro DotA 2 z mého pohledu, ovšem kdo hraje LoL, tak ať si ho klidně směle hraje dál. :)
-
já sem jen hodím screen prvního postu na oficiálním blogu Dota 2 jako komentár ohledně valve time
http://i.imgur.com/kDTtUYn.jpg *1* -
Vzpomínám si jak svého času jsme podobnou hru hráli s přáteli ve Warcraftu3 samozřejmě že mod.Dnes už bych na něco podobného neměl asi čas *1*
-
-
I see what you did there. *1*
-
"Podobnou hru"? Nebyla to náhodou první Dota? :D
-
-
Vida asi máš pravdu . Já neznalec ted jsem si to zjistil ,takže ano byla to vlastně první Dota :D Stydím se *9* Pokud to bylo to co jsem tedy hrál ve Warcraft 3
-
-
-
urcite hlavne ze kazdy ma min 50 dota klucov na steame kedze valve stym spamuje uz roky:D
-
-
žádný pozvánky už nejsou :)
-
-
Už bylo na čase. Na steamu jsem měl, asi 30 DotA 2 klíčů *1*
-
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1016914_584431971609652_388391251_n.png
-
-
moje oblíbená
-
-
Myslím, že ti co chtějí, hrají a ten zbytek, co ještě nehraje, tak je to stejně nezajímá:) Aspoň dle mého, tudíž ani neočekávám nějaký větší nápor nových hráčů.
-
To jako ještě existují lidé, co do bety neměli přístup? Mám na účtě asi 20 pozvánek, všichni kamarádi už to mají a podle mě moc lidí, co to chce hrát a nemůžou nebude.
-
-
už je nemáš, všechny beta klíče byly smazané s releasem :)
-
-
u všech ještě ne
-
NEEEEE :( Můj inventář je prázdný :D
-
-
-
You are currently 15012 in the Launch Queue... Mno tak dneska to asi nezkusim :-)
-
-
No queue
-
jen aby to zítra nebylo 15540 *1*
-
To se máš, já jsem 18 943 *1* *1*
-