Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grifus
    Zkusil jsem, nebudu to hanit, ale LoL je proste LoL a Dota 2 jej neprekona. Nekdo muze namitnou ze v LoLku je spousty trolu a decek. To ano, holt je to dan ze je nejhranejsi, tak jich je tam povicero. Jenzo kdo ma s kym hrat anebo staci mit trochu stesti na public, zahraje si paradne. A kdyz uz vubec nic, Rusaci maji svuj server a je od nich pokoj... *1* (jeste odfiltrovat Polaky a zase komunita stoupne o tridu)
    • Za celou dobu hrání do 30 lvlu (jak jsem udělal 30 zatím jsem víc nehrál) jsem moc poláků o kterejch bych věděl opravdu moc nepotkal a když jsem hrál nedávno s jednou dvojící poláků byla snima fakt sranda :D
      Nevim jestli tomu mam řikat že mam na poláky štěstí nebo smůlu :D
    • Komunita League of Legends patří ještě s komunitou Call of Duty na vrchol žebříčku těch nejhorších nejhorších.Oni to nejsou jenom poláci a rusáci (on musí být vždycky někdo na koho se vymlouvat že? *10* ).Opravdu celá komunita LoL stojí za kakánek,a pokud si nenajdeš kamárdy po skypu nebo TeamSpeaku tak se většinou s týmem nedomluvíš a skončí to Flamováním,psaním QQ atd.
      Call of Duty-Tam mi stačí když mi nějakej 10 letej kid řekne to Voice Chatu že pýcha mojí mámu. *1*
      • Jak komunita LoL tak Doty jsou pakaz co nezvladaji hrat normalni hry (jako treba strategie typu starcraft) a tak hrajou extreme jednoduchou hru a hadaji se mezi sebou jak je obtizna aby si nepripadali hloupe
        • naopak dost hráčů Starcraftu má DOTU/LoL jako takový nenáročný relax na odpočinutí od SC :)
          • Jasny, tihle hraci jsou v pohode berou to jako relaxaci, ale znam spoustu lidi co tvrdi jak je lol ci dota daleko obtiznejsi strategie nez starcraft.
      • Grifus
        Komunita je stejna jako jinde. Jen tech idiotu tam je bohuzel vic, kdyz jsou to nejhranejsi hry. To je udel ktery bud prekousnes, nebo ne.
        btw Rusaci a Polaci jsou opravdu extrem, to neni vymluva ale fakt. (tesny zaves za nima Rekove)
    • Pilgrim66
      V čem přesně je LoL lepší?
      • deridon
        Hodor!
        • King in the North!
      • JohnyTheZik
        V tom, ze ho hraje objektivni Grifus.

Celej tenhle dota 2 x LoL hate je uplne vtipnej, protoze nikam nevede (ostatne jako kazdej jinej hate) a tak to i tak zustane. Argumenty necekej. hraj si co chces :).

https://www.youtube.com/watch?v=wyTngRyRTs0
        :D
        • Grifus
          O zadnej hate se tu nepokousim. Ani jsem nerekl ze Dota je horsi nebo lepsi, to at si posoudi kazdy sam... Ja jen vyjadril svuj nazor k teto hre (od toho diskuze slouzi) a opravdu je mi naprosto u zadele jestli s nim nekdo souhlasi nebo ne. *3*
          • JohnyTheZik
            A ja jsem taky nemluvil o tobe, vime?
            Jen podotykam, ze tyhle "diskuse" stejne nikam nevedou (cest vyjimkam) :).
      • Grifus
        Nerikam ze je lepsi. Rikam ze jej neprekona, chapej v popularite.

Kazdopadne pro me osobne je lepsi v nekolika vecech. Treba co se pribehu tyce - opravdu kdo si procte jak se vyvijel svet a historii championu...parada. Hra je prehlednejsi (a to je v team fightech co rict). Graficke zpracovani a vubec sladeni stylu grafiky championu s prostredim. Celkove spousta zajimavych a kolikrat i vtipnych championu (prekvapilo me ze podobni champove se hraji naprosto jinak). Ke vsemu se vyvojari snazi o novinky, menit hratelnost a svym zpusobem i naslouchat komunite, proste aktivni pristup - ne vzdy idealni ale ta snaha tam je...
        • o gameplay se s tebou bavit nebudu... ale promin... hanit Dota 2 lore?...
          od menších příběhů hrdinů který si o nich můžeše přečíst, po interakci s hrdinama při samotné hře kdy na sebe pokřikujou a ukazujou další možný vztahy a provázanosti
          od hrdinů pro vtip (Timbersaw - aka stromy nás chtějí zabít, Troll - aka pravý internetový troll) ... přes vážnější (KotL, Enigma, Chaos knight, Wisp - aka zamaskované avatary 4 fundamentálních sil) ....
          zrovna hanit lore? .... okay
          • Grifus
            Ale ja nic nehanim. Jen jsem rekl ze mi sedl styl vypraveni a provazanost v LoL svete. Pravda v Dote jsem toho dvakrat nenacetl, ale celkove me ta hra proste po par dnech hrani nazaujala, proste opak jak tomu bylo pred skoro dvema roky u LoL...
        • JohnyTheZik
          Cetl sis lore hrdinu v dote? Pochybuju.
          Kdyby byla prehlednejsi, tak na lol nevznikaj obrazky typu "ktory hrdina je sakra ten muj" (LoL teamfight), na coz by se hodila odpoved "je to o zvyku", ale nerekl bych :D.
          Valve ma v tomhle ohledu uplne stejnej pristup.

Ale hlavni je, ze se ti to libi, bylo by trapny, kdyby ty hry vypadaly skoro stejne.
    • mám přesně opačný názor, kam se LoL hrabe na DOTU :D
    • hraj na eu west tam ich je minimum
  • Lolko i dota maj sve zvlastni funkce.Hraju lolko i dotu a u doty mi prijde ze je mnohem tezsi ,vzdy kdyz po dote zacnu hrat lolko tak my to prijde jako strasna brnkacka :D.Ale zase dota ma par vychitavek ktere by mi ani u lolka nevadily.Kuprikladu obchod na mape,kuryr nebo moznost vyhodit si z inventu heal potion aby si ho mohl vzit spoluhrac :)
    • Obe hry maji neco, a jsou mechanikama postavene jinak. V dote se nemuzes teleportovat zpet do base, ale zase tam muzes sejmout vlastniho creepa, aby ho nedostal souper. V dote zase neexistuje krovi a v LoL zase neexistuje prevyseni. Oboji ma neco do sebe.

Ale na zaver bych rekl, ze oboji je o tom, znat sveho hrdinu a hrdiny se kterymy a proti kterym hrajes a hlavne itemy, ktere skladas. Diky tomu vis, co muzes od koho cekat a jake mas moznosti. Pak uz jen zalezi na tobe, jak je dokazes zuzitkovat.

Takze pokud hooodne dlouho nehrajes LoL a nebo Dotu a zapomenes, co hrdinove delaji nebo jsi proti novemu, tak mas problem :)
      • trolo
        preco by si sa nemohol teleportovat do base v dote? mozes a uplne jednoducho za 135 zlatakov. vola sa to town portal scroll
        • a nemusí to být jen do báze... k jakékoliv věži
          a za 2450 s travel boots k jakémukoliv spojeneckému creepovi
  • To tu nikdo nehraje smite? Je to sice první a jediná moba hra co jsem hrál, ale podle videí a čumendy u kamaráda mi to přijde takové akčnější a svižnější. Navíc některé animace bohů po prohraném zápase (třeba Anubis, který si jako pes škrábe pr*el o zem) jsou fakt na zechcání:-)
    • Tak akčnější a svižější to určitě je. Ale taky ne každý o takový styl stojí. Někdo radši větší taktizování a propracovanost. Ale osobně bych to až tak nesrovnával. Obě hry mají trochu rozdílné hráče, kteří po hře požadují trochu něco jiného.
      • To je fakt. Já jen že se všude propírá LoL a dota a o téhle hře se moc nemluví, jakoby o téhle alternativě moc lidí nevědělo.
        • To že se o tom moc neví je jedna věc. Druhá je proč. Osobně jsem na to narazil, když to byla ještě hodně rozdělané a tak na vyzkoušení. O té doby to moc nesleduju, nevím v jaké fázi je, jak je hratelná, dostupná a tak. Taky hry jako dota a lol jsou přední esportové hry, je v tom spoustu peněz, lepší marketing.
  • Dva se perou a HoN se smeje
    • HoN to jeste existuje sem o tom neslysel tak co to vyslo :D
      • Byla to dobra nahrazka za Dotu z W3. Vicemene to bylo dost podobny jen zmenili vzhled postav. Od te doby uz nevim, jak moc se to zmenilo. Kazdopadne kouzlo DOTY bylo vzdy v tom, ze byla krasne prehledna, coz se v HoNu nedeje. Je to moc barevne a vice neprehledne prostredi.
        Kupodivu DOTU 2 nezkravili a opravdu je po vzoru jednicky, tedy i ta prehlednost je naprosto stejna.
    • spíš postává opodál a doufá že ho velký kluci vezmou do party *2*
      • zaroven sa im smeje ked ma najlepšiu komunitu. ktora vie načo su wardy
        • Tvl souhlas ja sice hraju dotu 2 na vysoke urovni ale kdyz jdu pub tak wardy neexistuji pokud nevemu supporta a nekoupim je sam a tohle v honku neni tam je to automaticky takze souhlsim stim ze hon ma nejlepsi komunitu
          • Mno a nebo je to tim, ze tech hracu je tam vic a kdo vydrzel tak uz je urcitym zpusobem hrac na urovni, ale kdyz je hracu tolik jako v LoL nebo Dota 2, tak je spousta jedincu, kteri poradne nevi, jak se to hraje a ani si to nechteji zjistit.

Komunitu tam mas taky dobrou, jen se to mixuje v te velke komunite napric.
  • https://www.youtube.com/watch?v=MsHOrQsO6Nc
  • CS 1.6 & DOTA 1 ROCKS (MYSLIM TU PRVU DOTU ako mod vo WARCRAFT 3)
    na nu sa nechyta zatial ziadna sr a cka co vysla od kohokolvek a tymto pozdravujem HC hracov DOTA 1 ktory to zacali hrat uz peknych par rokov dozadu :) zlate to casi :)
    • CS 1.6 hraju každý den po práci, super relax, dokud to člověk nezačne brát moc vážně :)
    • um... víš o tom že Dota 2 je vlastně přesná kopie DotA s novým enginem
      a oficiálně se píše: DotA a Dota 2
  • HoN forever!!!!!!!!!!!!!!!!
    • to je kopie doty
      • A hráli ste to? Ano je to podobné, hra je všam mnohem dynamičtější, akčnější s větším důrazem na hráčův skill. HoN (heroes of Newerth) začíná přesně tam kde Dota + Dota2 končí. Mohu to soudit - hrál jsem Dotu od jejích začátků a poslední 3 roky hraju Honka. Dotu 2 jsem hrál také, a nemá žádnej drive je to pěkný ale průměrný, nepoučilo se to z chyb Doty.
        • postolka
          Njn, mi v Dote nejvic chybi ten system votovani. Ze zacatku se mi Dota zdala ve srovnani s HoNkem neprehledna, ale na to se da zvyknout. Na HoNku je ale horsi ten F2P system. Mam jeste ucet z bety pred tim nez to bylo F2P a i tak jsem znevyhodneny oproti tem platicim hracum.
    • co to je ??
  • Sem rad ze Dota2 konecne vysla sice se k dotce nevratim protoze fandim lolku ale na w3 sem si ty mapky uzil jako malej dost :D Jinak at hodim taky nejakej hate Dota 2 zaspala open beta mela bejt uz davno updaty sli pomalu ( ze zacatku ) kdezto lolko makalo od bety kazdy dva tejdny to update a novej hero+ nerf buff general ted uz jedou povolne a je to hratelne balancovany(od 30lvl s runama a masteries) co se tyce hrani sou obe suck protoze pro me bude jen jedna MOBA a to dota na w3 i kdyz sem to nezapl uz peknou radku let.
    • Edie
      v Dotě jsou updat každy tyden .....
    • Veskoslav
      Lolko a maká? Nenech se vysmát. Debility v LoL.
      1. Po přidání nových předmětů jako visible lahvinky je v podstatě většina hrdinů s invisible nepoužitelných. Takto silný předmět, co na 5 minut objevuje všechny neviditelné jednotky a věci za naprosto směšnou cenu.
      2. Wardy do hry přidali až po tom, co si všichni stěžovali.
      3. Vyváženost starých a nových hrdinů je naprosto tragická a spousta hrdinů je tak předimenzovaná, že to až bolí.
      4. LOL se řídí heslem: Kvantika dělá kvalitu, což je největší debilita.
      5. Systém "banování" hrdinů jasně ukazuje, že ta dětská MOBA hra je skutečně dětská, když většinu použitelných a silných hrdinů stejně lidé vybanují, protože proti nim neumí hrát. Tudíž mít Kassadina, Shena a spol je naprosto k ničemu.
      6. Systém předmětů není ani tak o schopnostech a kombinaci ve spolupráci s týmem, ale jenom s tím, do čeho narvu své předměty. Navíc systém neustálého portu do základny, neubírání peněz při zabití, kdy i feeder si nažene prachy je více než humorná.
      7. Nikomu neberu tuto hru, sám si občas zahraji Dominations či ARAM, které považují za kvalitní modifikace. Ale klasická hra je oproti Dotě docela dost jednoduchá. Z Doty můžeš snadno přejít na LoL, ale opačně to nefunguje.
      • Lolko jsi asi hodně dlouho nehrál, v podstatě většina věcí co jsi tady vypsal už není pravda.
        Přešel jsem z Doty 2 (nahráno 158 hodin) na Lol. Prostě mě nebavily postavy v Dotě, připadají mi nudné. Navíc je tam spousto mnohem horších věcí než v Lol který nebudu jmenovat. Toť můj názor na Dotu.
      • Prosim ta nenechaj sa vysmiat lol ma svoje mechanizmy dota svoje neni to 100% ta ista hra takze porovnanie je kravina a ako keby v dote su neni hrdinovia co su lepsi nez ostatny respektive istejsi pick. No a zdoty nemozes prejst na lol rovnako ako opacne, budes vedet zakladne mechanizmy ale proti lepsim hracom nemas sancu ci dota alebo lol. Jedine v com mas pravdu je ze pokrocile mechanizmy doty su tazsie na naucenie nez tie v lol.
      • Kr.Pa
        1. nedokazi si predstavit, co by clovek delal, kdyz kolem nej behaji 3 neviditelni lidi, proste si jen piskal a umrel ? stoji 500 g (nejdrazsi predmety stoji kolem 3500) a vydrzi 4 minuty
        2. wardy jsou od ranne close bety
        3. na vyvazovani strarych hrdinu pracuji tymy nekolika lidi, aktualne se upravuji 4 hrdinove
        4. tohle uz neplati od zacatku noveho roku
        5. nechapu duvod, co je na tom spatne, ti tvoji vybrani hrdninove jsou tak rok outdate
        6. porty domu = v dote mas posla, neubirani penez = lolko ma jiny herni styl a taky tato vlastnost neodrazuje novacky od hry
        7. nemuzu hodnotit

shrnuto a podtrzeno, vychazis z vice nez pul roku starych dat, ostuda
        • Veskoslav
          1. Se podívej na předměty v Dotě a jejich cenu na zviditelnění a jak dlouho to trvá. A nejdražší předměty? Nevím, co s tím má co společného:) Prostě je to příliš levný předmět na to, co to umí. Tudíž Teemo a spol jsou už prakticky nepoužitelní hrdinové, jelikož houbičky vidíš všude kam se podíváš. Protože podobný předmět v Dotě může mít jenom jeden člověk a ještě je jeho obnova časově omezena, tudíž jakmile zemřeš, tak ho buď šlohne nepřítel nebo ho dostane spojenec a ty ostrouháš, protože si nový může koupit až za 7 minut, což v LoL může nakupovat stále a stále.
          2. No a taky jak spousta z nich "fungovala", občas ukazovaly něco, co ani ukazovat neměly.
          3. 4 hrdinové? No to je docela "slušné", když hrdinů je kolik v současné době? 60-70?
          4. Platí to stále při každém patchi, co dodají nového hrdinu místo toho, aby se snažili vyrovnat ty stávající. Navíc mu nahodí šílenou cenu, aby se penízky jenom kutálely.
          5. Outdate? No je vidět, že to asi "hodně" hraješ. Kdyby byli out, tak je asi všichni nebanují, že?.....
          6. Akorát, že posla si prvně musíš koupit,když jsi těžce zraněný, tak musíš jít dom pěšky, porty zpátky k věžím stojí prachy, posel je smrtelný a mnohdy také během hry mrtvý. Lolko má styl pro nooby, co se prostě nebojí chcípnout a taktizování o přežití se tedy stává humornou složkou..

A půl roku starých dat? Nenech se vysmát. Prostě obhajuješ neobhajitelné:)
          • Kr.Pa
            nema cenu se s tebou o necem bavit, si zjevne hodne zaujaty, velice jsem zvedavy, jak do doty pridaji ty zbyle hrdiny, co se pak bude dit, nic ? jen neustali balanc ? nic noveho ?

Riot je firma, ktera ma jen LoL, z niceho jineho nema prijem jako Valve z her a steamu nejak se uzviti musi a co se tyce tech rewroku
            http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion#Upcoming_champion_reworks

ale to nas Kníže Veskoslav nikdy nepochopí
        • Shen má sice vysokej ban rate, ale ve vyšších tierech se Shen normálně hraje, Kassadin se banuje, protože je prostě nevyváženej post 6. Banování Malphita je pohodlnost, ten se dá counterovat v klidu, ale dvanáctiletejm polákům to nevysvětlíš.

Můj banlist v ranked je +- : Morgana (ty její stuny jsou prostě moc, i když jeden z nich je skillshot).
          Elise/Zed (protože Elise na TOP lane nemá ve hře direct counter)
          Shen/Thresh (Shena banuju když vidím, že si ho nebudu moct vzít já, Thresh je prostě zářnej příklad toho, že nový champové jsou občas šílení).
  • Zayl
    No já jsem osobně zvědavý kolik lidí se ještě přidá, protože sehnat pozvánku bylo poslední půlrok zhruba 15s práce s googlem. Jsem myslel že kdo to chtěl hrát už dávno hraje.
  • calwin
    dota 2 je vyvážená... počas bety to tak nebolo ale teraz už môžem s kľudným svedomím povedať že ide konečne o nejaký pokrok ktorý si zachoval to dobré z jednotky... dokonca aj problémy kedy ma disconectovalo z každej druhej hry sú preč takže si v plnej dávke vychutnávam hru ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit