Přejít na výpis diskuzí
Dota 2 konečně vychází, hráči stojí ve frontě
10.7.2013 | Aleš Smutný
136 příspěvků
-
Jinak jak tu příznivci LOL příkaj že se jim líbí víc vzhled postav u LOL, vid tam jsou některý jasná napodobenina postav z Doty
-
do takovy fronty bych si ani nestoupl...
-
-
Fronta může naštvat ,ale už vidím ty co nadávají na tu frontu ,že kdyby zas náhodou nebyla a padali by servery ,tak by řvali mezi prvníma, jaktože se něco takového mohlo stát ?!Tak to chodí skoro pokaždé ,když se rozjíždí nějaká nová hra.
-
-
tenhle typ her vznikl puvodne jako mod do warcraftu 3, jako takový mix strategie a rpg. No a hráli to lide co nemeli skill na rts ani trpelivost levelovat hrdinu v normalnim rpg.
-
-
Jistě hlupáčku. Jdi spinkat, je po večerníčku:)
-
ne, tenhle typ her vznikl jako mod do Starcraftu a hráli to lidé, co chtěli nějakou změnu od dropů siege tanků na cliff v Lost Temple *4*
-
-
V Sc je pdoobný mód, ale klasická dota, tak, jak ji známe vyšla až pro W3.
-
-
-
skoda ze je dota1 hratelnosti porad lepsi nez dota2 .. ta ma nekolik vyhod, vetsina z nich ale spada do oblasti ,,user friendly,, a HC hrace neoslovi. Nejvic mi na dote2 vadi ztvarneni hrdinu, mensi prehlednost vcetne pouzivanych spellu, male rozdily hrdina vs creepa a hlavne vetsi rychlost (pohyb po mape, pribyvani penez) doty2 oproti prvnimu dilu...je to takovy skoro ,,em,, mod v dote1
-
-
ztvárnění hrdinů je subjektivní preference to jo
ale rychlost pohybu se nijak nezměnila... ořízla se mapa to ano (nenajdeš tam ten obrovský les nahoře kde byly taverny k pickování, z jednoduchého důvodu že už nejsou potřeba)
-
-
Já už tak 70 dní čekám až výjde nějaká postava,už mi připadá že Valve se na ty postavy uplne vykaslalo a za vyvojarskym stolem pro postavy si nekdo opaluje svoje kulky *7* *7*
-
-
Už jich chybí jen 5 :)
-
-
http://dota2.gamepedia.com/Unreleased_Content 11 *3*
-
-
Ty postavy tam dávají podle originální DOTY ne? Jakmile se objeví ve verzi pro Frozen Throne, v dalším updatu je přidají do DOTA2, takže pláčeš na špatném hrobě.
-
-
Jsou tam snad i nové postavy, ale taky snad všechny z původní - kopie 1:1.
-
-
-
Yay, Gondar!
-
CS 1.6 & DotA. That's all I need.
-
-
ještě Quake 3 a Starcraft a víc už ke štěstí opravdu nepotřebuji
-