Přejít na výpis diskuzí
Dota 2 konečně vychází, hráči stojí ve frontě
10.7.2013 | Aleš Smutný
136 příspěvků
-
Hm vydaná hra, která je pro mě stále nedodělaná ... až dodělají hrdiny z jedničky a smažou ty chyby tak budu spokojen ale to si s tímhle tempem ještě počkám aspoň dva roky .. začíná mě to připomínat lol kde když vydají jednou za měsíc "nového" hrdinu tak famfáry do všech stran ...
-
-
Jako kdyby tam bylo hrdinů málo. Takováhle hra se bude vždycky upravovat a tímhle stylem se ty nikdy nedočkáš. Vždyť se koukni na jedničku, tam taky vycházejí noví hrdinové a upravuje se hra. Nevím teda jaké chyby máš na mysli, že by hra byla těžko hratelná. Ničeho jsem si nevšiml (když nepočítám problémy se serverama a odpojování uživatelů)
-
-
Moc hrdinů tam není nebaví mě všichni ne všichni mě sednou či se mě líbí ano to je pravda, že v 1 vycházejí nový hrdinové, ale to je snad jednou za půl roku možná déle a když se začla dělat 2 tak by tam měli být hrdinové i z jedničky a dost jich ještě chybí (zrovna ti co mě baví)
Chyby třeba matchmaking spousta buggu a tak. -
-
Chybí 6 hrdinů z jedničky (+ 4 co vyšli mezitím). To máš teda divný metr, když ti 6 přijde spousta a 112 málo. Dobře matchaking by se dal udělat líp, ale rozhodně to není žádná nepřekonatelná překážka. A jaké bugy tam jsou, že se to kvůli tomu nedá hrát?
-
-
-
-
DOTA 2 je neskutečká hovadina, stejně jako její předchůdce a teď do mě, honibrci *11* *12*
-
-
Jsi příliš hloupý na to, aby tě někdo urazil.....
-
-
LoLko DOtU2 předběhlo o několik mil...
-
-
lolko sa hraje na úplne inom pieskovisku... a je založené na koncepte MOBA hier ako DOTA, EOS, tuším že aj HON tu bolo skôr :D takže smola ale lolko je v tomto smere ako decko oproti bradatému magičovi...
ano hrávam obe... no teraz už len dotu :D -
-
a DotA vyšla z Aeon of Strife, mapy pro starcraft ... to je pravý prapradědeček :)
proto mi odborníci preferujeme místo MOBA nebo ARTS zkratku
ASSFAGGOTS! Aeon of Strife Styled Fortress Assault Game Going On Two Sides -
-
Píše se "my" ty odborníku ;-)
-
-
-
lolko je nepoveda kopie doty pro deti *6*
-
-
Porovnej kolik lidi hraje dotu a kolik lolko .... nashle zabari :*
-
A an to jsi prisel jak ?
-
-
vseobecne znamy fakt
-
http://web.archive.org/web/20100301093256/http://www.leagueoflegends.com/articles/dota_and_lol
-
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=GfIoHnTeCAw
-
LoL hram uz dost dlho, Dotu som skusal a aj ma celkom bavila, ale zasa sa ucit vsetkych hrdinov co robia atd... proste by som tomu musel venovat viac casu, no a to sa mi moc nechce. Kazdopadne tazko povedat ktora hra je lepsia. V LoL sa mi paci moznost skryvana sa v krikoch, v Dote su to zasa kurieri a kopa dalsich veci. Ja by som radsej tieto hry ani moc neporovnaval, aj napriek tomu, ze zaner je rovnaky.
-
Tak sem si pročetl komenty a asi takhle: LoL je lehčí než Dota 2 a Dota 2 je pro hráče původního DotA módu asi fajn. Ale (a asi sem jedinej) dota 2 mi příjde furt nepříjde vyvážená (né že by lolko bylo 100% vyvážený) prostě u lolka mám přeci jen větší pocit že i když sem opklopenej 3ma hráčema tak mám šanci přežít/zdrhnout zatímco u doty 2 prostě buď chcípnu ustunovanej na místě (protože minimálně každej 3. ne-li každej 2. Hero má stun) nebo za 3 vteřiny po tom co do mě všichni začnou autoattackovat (sorry ale vám vážně příjde že sniper je vyváženej... ta passivní abilita je humus dokonce i drowka která jenom zpomaluje mě s**e *16* poctatně míň). Každopádně hrajte si LoL a Dotu 2 já jdu hrát SMITE to je aspoň něčim originální MOBA.
-
-
Tak ono u doty se dá jednoduše utýct stačí si sehnat buď něco na zneviditelnění, nebo si koupím Blink Dagger(nebo mám schopnost) aby jsem nebyl Stun tak si koupím Black King Bar, musíš si to zkusit víckrát než jednou, nebo se naučit že i předměty maj nějakou schopnost
-
-
Na Shadow blade staci warda nebo dust a je v prdeli takze pohoda nekoho dat
-
-
Aktivní stun má pouze asi 1/5 hrdinů ve hře:) Což je +- to samé, co v LoL, navíc v LoL jsou ty stuny mnohdy naprosto šílené (Morgana či Melphite). A Sniper je čistá podpora, kterou když feedneš, tak je to problém tvůj. On je slabý jako hrdina a bez podpory je opravu jenom pro zkušenější hráče. Stačí mu hodit stun či se k němu dostat blíže a v 90% případů je mrtvý, když umíš správně kombinovat akce vlastního hrdiny. A proti tankům je Sniper prakticky nepoužitelný. Horší je, když získá SHadow Blade, ale všichni se stejně zaměří na něj a na 5-6 ran jde dolů.
P.S: A víš proč máš pocit, že v LoL přežiješ? Podívej se na životy hrdinů v LoL na maximálce 18. levelu a Dotě 2 na 25. levelu. Chcípáš prostě proto, že nejsi zvyklí na tak málo hp a na systém jaký je v Dotě.
P.S podruhé: Všimni si kolik hrdinů v LoL má dalekonosné schopnosti na 6. úrovni a to je teprve šílenost:)
-
-
Takže plná verze ale budou to dávkovat jako betě ? tak tohle dokáže vymyslet jenom Valve
-
-
chápu rozhořčení, na druhou stranu to dávkování bude ze dne na den, ne z víkendu na víkend....a krom toho není nic lepšího než plynulý start....takže buď lidi budou držkovat, že tam nemůžou hned, ale budou na řadě až další den, anebo budou držkovat proto, že padají servery či je obří queue, vyber si ;)
ale co, dota 2 mě stejně nezajímá, když už, tak hraju LoL :) -
-
no prosím kolega napiše že ho dota nezajímá a má minusy.
tady řádí nějákéj klikač ?
-
-
Ty jsi opravdu instatní blbec.
-
-
ono to bylo myšleno pozitivně.
ale holt někdo něco řekne na valve a už má minusy.
Jo na EA to by se to nadávalo
já mám Rád Třeba Portal nebo zaklínače ale nemusím furt rejpat do každého kdo těm firmám neleze do Zadnice Homosexualního ChRUSTA zkriženého s triskou polévaného omáčkou z Trolla diskuzního
-
-
-
nejsem nějakej HC hráč tohodle typu her.....ale co se mi moc líbilo v DOtě byli modeli hrdinů a jejich hlášky při zabití atd....i ta stylizace je super. Tam je asi oproti konkurenci a hlavně LOlku dost napřed jinak mě to příjde stejný :-D
-
-
timbersaw... http://hydra-images.cursecdn.com/dota2.gamepedia.com/1/10/Timb_rare_01.mp3 ... simple
-
-
Zdravim.Lidi.. proč vas baví ta hra? Jsem to zkusil, řikal jsem si, že když to hraje takovejch lidí, tak to bude prča... No a je to prostě nezáživný běhání dětskejch figurek... I když s partou známejch by to mohlo bejt taktičtější... ale public děs a bída. Jenom normální odpovědi pls, žádnej flame, sem zvědavej mno*7*
-
-
komplexnosť celej hry... bez poriadnej znalosti tvojho a nepriateľského tímu nemáš šancu na spoluprácu prípadne efektívnu obranu voči útočníkovi... túto hru musíš hrať dlho aby si sa do nej dostal ale ak sa ti to podarí... už ťa nepustí :)
-
Taktika, strategie, spolupráce a nezbytná znalost silných a slabých stránek tvého avatara a ja s tím pracovat. Obrovský prostor, kam se zlepšovat.
-
taky otazka jak dlouho si to hral :)
-
*1* *1* *1*
-
tak hra dobrá.komunita na popravčí četu.(nejlíp v rusku)
-
-
Já mám jen strach že vlastníci doposavad beta dota2 si budou muset přplatit za plnou verzi i když už ji maj. Nebo se pletu?
-
-
Specifický FP2 model, kdy neplatíš za předměty,. které mimojiné ovlivňují hratelnost jako například v LoL runy, ale pouze za kosmetické úpravy hrdinů, knížku na "kartičky" hráčů, úpravy wardů a poslů (specifická postava, co ti přinese nakoupené předměty), vzhledu obrazovky hry či hlasy hlasatelů zabití, základních informací atd.:)
-
-
Runy neovlivňují nijak hratelnost, vůbec je ke hraní nepotřebuješ a určitě nejsou za skutečné peníze. Za peníze si můžes koupit skiny nebo championy naprosto dobrovolně, vše kromě skinů a pár jiných věcí jde koupit za IP.
-
-
no tak s tím bych si dovolil nesouhlasit, runy jsou pro early game po 20 lvlu takřka nutnost a jejich užití pomáhá jak sviňa, runy + masteries umějí divy ;-)
Ranked bez run a masteries je hratelný tak do bronze 1, dál bych si tipl, že ne.
-
-
vazne se runy kupuji za skutecne penize ? VAZNE?!!
-
-
Omlouvám se, moje chyba. Jsou pouze za herní měnu.
-
No v Dote jde spis o to, ze at utratis kolik realnych penez chces, tak ti to ve hre neda zadnou vyhodu. Neni tam zadna herni mena, ktera by se dala koupit za realne penize i vydelat hranim, kterou by sis mohl ve hre koupit nejake vyhody.
-
-
Ano, v LoLku jsou dve meny:
IP
Tu ziskavas za hrani, kupujes si s ni Runy a hrdiny
RP
Za realne penize, kupujes si za ni hrdiny, skiny na hrdiny, skiny na wardy, ikonky do profilu, specialni baliky hrdinu a skinu nebo specialni sluzba jako premisteni na jiny server nebo prejmenovani uctu.
Kde tu je nejake zvyhodnovani?
edit: reakce na spatny prispevek ...
-
-
Ze by mu taky obcas neco ujelo :) A TONTOKRÁT DOCELA DOST :)
-
-
-
Je to F2P
-