Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mno já měl DA2 rád.. rozhodně ten bojový sistém se mi moc líbil.. vždy když sem zabíjel tak sem si to dost užíval... To byla rozkoš... Mno nevim jestli měnění zbroje parťáků je nějaký standard když většina RPG žádný parťáky nemá... Ale rozhodně budu rád za takovou věc... Rozhodně ty lokace byly tragické... Už sem lezl do dungeonu s odporem... a větší možnost rozhodování a vliv na prostředí se určitě hodí... Mno rozhodně jim věim že to změní... zatím co sem viděl a Bioware měl možnost něco změnit po nátlaku komunity tak to udělal.. někdy mu to zabralo déle někdy méně... Konec ME3 se mi taky nelíbil ale tak jestli to byl záměr a udělají DLC s jiným tak proč ne... ale sakra ME3 byla epická hra.. na co si lidi stěžujete? Bioware hází jednu AAA hru za druhou a vám to stejně nestačí... Jejich hry jsou vysoce kvalitní ale stejně se v nich každej rejpe... Ano některá studia dělají kvalitní kousky ale taky to je to jediné kvalitní co dělají většinou.. Bioware má záběr na všechny možné žánry a všude je vysoce kvalitní.... Za posledních pár let vám toho dal Bioware dost si myslim.. a vše v lepší kvalitě než je většina her v daných žánrech...
    • Veskoslav
      Sistém možná byl fajn, ale systém stál za naprosto kulové.
      • 1. nejsem češtinář od narození.. 2. že si myslíš že nebyl dobrý neznamená že nebyl dobrý...
  • http://www.youtube.com/watch?v=czR2bHg_4c8
  • trolo
    Budu v trojke skakajuci nepriatelia z oblohy? Ak nie tak pre-order canceled.
  • Ježiši, víc snad lakoval jen Molyneux *1* Mě by bohatě stačil styl jedničky s bojovým systémem a dialogama ze dvojky.
  • Nesnáším, když se říká, že "hardcore" fanoušci nebyli nadšení z DA2. Lidi nebyli nadšení z DA, protože byl špatnej. Takhle to vypadá, jak byla jednička strašně hardcore hra ...prozradím tajemství ...nebyla.

Pěkná zpráva aspoň je (a tomu opravdu věřím), že se poučí z nejvíc debilní chyby v jejich historii ...udělat fantasy rpg bez měnitelných zbrojí parťáků. Gratuluji!
    • Odfláknutý konec v ME 3 taky odbyli tím, že mručí jenom hardcore fandové.
    • Cahir
      " že se poučí z nejvíc debilní chyby v jejich historii ...udělat fantasy rpg bez měnitelných zbrojí parťáků." - To jako fakt? *1* Ok. každej máme nějaký priority...
      • Dragon age, série, která se chvástá tím, jak naváže na BG (nenavázalo), by tuto základní věc jaksi měla mít. Nemá. A ano, snad každýmu došlo, že jsem použil mírnou hyperbolu.
        • No... Takový Planescape Torment byl také bez zbrojí a jak to byla parádní hra. Myslím, že takový DA2 měl rozhodně větší chyby.
      • Cahire, DA 2 nevydělalo dva míče, ale prodalo 2 miliony kopií. Najdi deset rozdílů. *4*
        • Cahir
          Kristova noho, podělal jsem to - samozřejmě jsem chtěl říci, že 2 míče kopií prodaly. *1*

Děkuji, má úcta.
  • Neříkali naprosto stejný citát u ME3? :-P
    • A taky poučili. ME3 je rozhodně napravuje spoustu spoustu chyb dvojky. Jenom konec si moc nedali.
      • Konec? To myslíš ..

"What is your name?" - "Commander John Shepard."
        "What is your quest?" - "To defeat the Reapers."
        "What...is your favorite color?"

http://www.youtube.com/watch?v=cV0tCphFMr8

:P
      • Opravou myslis autodialogy, maximalne dve odpovedi na vyber, vedlejsi mise typu oskenuj planetu a dovez mi zpatky to, co najdes a dalsi? Bohuzel ME3 je nejhorsi z cele serie, ten konec tomu jen nasazuje korunu :-(
        • Veskoslav
          Při rozhovoru, který začíná mám vždycky minimálně 3 odpovědi, tak co kecáš?
          • Hairy_Ass
            Většinou ne, maximálně máš ještě možnost pokládat pár otázek, a to nemluvím o tom, že spousta dialogu je plně automatických. Celkově je dialogů ve hře asi nejvíce z celé trilogie, ale díky těm věcem popsaným výše je celkově hodně snížená znovuhratelnost.
          • Ano? Tak to asi hrajes jinou hru, ja mam v ME3 v 99% na vyber ze dvou moznosti, jakoze dobre a jakoze spatne. Zadna neutralni. A na cele Noverii v ME1 mam na vyber vic paragon/renegade odpovedi nez v celem ME3.
        • Cahir
          Co jsou autodialogy? Dvě odpovědi dávají naprostý smysl. V předchozích hrách jsi měl tři, s tím že ta prostřední byla vždycky taková neutrální. Např. když jsi měl ve dvojce vyjádřit svůj názor na Mordinovo zapojení do obnovy genofágu - prostřední odpověď bylo něco ve smyslu" "Diky, že jsi se mi svěřil", tzn. neutrální postoj. Tohle by ale ve trojce nefungovalo. Shepard se prostě musí nějak vyprofilovat, když je apokalypsa za rohem.

Vždyť tenhle systém skenování je naprosto nejlepší ze série. Jestli si ti víc líbilo ježdění makem, případně skenování ze dvojky, tak jsi zastánce špatného designu.
          • Ale ja nemluvim o zpusobu skenovani, ja mluvim o tom, ze 99% vedlejsich misi je o tom neco nekomu odnekud prinest. Nejvic mne dostalo, kdyz mne Elcorsky velvyslanec pozadal o zachranu vojaku z jejich domovskeho sveta Dakuuny, kde jsem cekal nejakou peknou misi a tesil jsem se, ze ty jejich vojaky konecne uvidim. A o co slo v realu? Doletet tam a oskenovat planetu. Nevim, ale zastance spatneho designu jsi spis ty.
            • Cahir
              Tak to prr. Ty tady motáš dvě věci dohromady. V ME1 jsou vedlejší mise o ježdění ve vozítku po naprosto nudné, prázdné a paradoxně obrovské planetě, na které se nachází většinou jeden až dva komplexy, kde je pár chudáků na odstřel. A všechny tyhle mise jsou naprosto stejné. To je prostě špatný design, který jen uměle prodlužuje hratelnost. Když udělám v podstatě jednu vedlejší misi, ale pak ji metodou copy/paste rozmnožím na 30 misí, připadá ti jako v pořádku. To ti ke štěstí stačí, že máš na dalších 10 hodin vystaráno?? A nevadí ti jako, že kvalita provedení je u bodu mrazu? Tomu se říká špatný design.

Skenování v ME2 bylo nanejvýš nudné (jestli nesouhlasíš, tak jsi masochista a sebetrýznitel) byla opět hrůznost a to proto, že tě do toho nutili, chtěl-li jsi (stejně jako v ME1) splnit všechny úkoly. Fungovalo to totiž tak, že aby jsi onen vedlejší quest objevil, musel jsi planety skenovat, což v praxi znamenalo oskenovat všechny planety (díky Bohu za wiki, na které jsou uvedeny všechny planety, které obsahují vedlejší mise. Takže zatímco vedlejší mise samotné byly celkem povedené a mnohem propracovanější a rozmanitější než ty generické amatérské nepodarky z jedničky, k jejich objevení jsi musel podstoupit hodiny a hodiny skenování planet. Vždycky jsem se rozhodoval mezi tím, jestli půjdu skenovat planety, nebo si strkat špendlíky pod nehty - oboje je totiž stejná zábava. A tomu se milý Killere opět říká špatný a zmrvený design.

No a trojka se těmto kiksům vyhnula. Počet vedlejších misí nekomentuji, jelikož ještě nemám dohráno (zatím se mi ale moc líbily, jsou totiž, stejně jako ve dvojce, docela promakané a různorodé), mluvím o jejich designu, který konečně ve trojce za něco stojí. doufám, že si konečně rozumíme. *3* Pokud stále nesouhlasíš, trvám na tom, že jsi zastánce špatných designérských rozhodnutí.
          • Autodialogy jsou to, ze Shepard mluvi, aniz bys do toho mohl zasahnout. Takze spis koukas na film, nez abys hral hru.
    • rikali, dokud nezakrocili kravataci z EA :))
  • Inu je docela sranda, kdyz firma s vice jak 15 letou praxi stavi kampan k nadchazejici hre na vecech, ktere kazde aspon trochu slusne rpg poklada za samozrejmost.
    • Cahir
      Zas bych to nepřeháněl. Těch voleb sice nebylo tolik jako v jedničce, ale bylo jich tam plno.

Stačí se kouknout na wiki.

Oni to zase hysterky jednou vyhnali do extrémů...
      • cahirko, to ze ty mas taky vkus aky mas neznamena ze vsetci ktorym sa ta p*covina nepacila su hysterky.
    • Ringwraith
      Hezky řečeno.
  • Dragon Age 3 rozhodne nebudu predobjednavat jako jsem to udelal u ME3.
    Nevim cim me Bioware vice zklamali, jestli prave Dragon Age 2 nebo nedodelanosti Mass Effect 3ky (a ze hracum lhali je dalsi minus).
  • Asi zapomněli čtvrtou věc a tou byl bojovej systém !!
    • Proč nepíšou tu NEJVĚTŠÍ VÝTKU? A tou, že se to koncepčně i zpracováním lišilo až moc od skvělého prvního dílu? :) Obávám se, že u DA3 se z mé strany předobjednávka konat nebude.
    • Cahir
      Ten byl náhodou super. Mnohem lepší než v jedničce.
      • to je věc názoru, mě se nelíbil vůbec.. hlavně po vizuálu to byla tragédie, místo epické rubačky tam můj rek skákal mezi oponentama jak opičák s protženým redbulem v zadku.. (váhu brnění a zbraní nechávám fakt stranou, simulaci nikdo nečekal)
    • boje budou trumfove eso DA3 - kompletne real-time v manga stylizaci s bullet timem *5*
  • Hlavním hrdinou Dragon Age 3 bude Marauder Shields

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit