Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DarkHawk
    Snad bude mít i multiplayer. Ten by mohl být stejný jako v ME3. V podobě DA3 by se odrážely vlny Zplozencu + nějaké mody atd. Každý svojí classu, družina po čtyřech a coop MP by byla pecka.
    • Ringwraith
      A snad se jeho výsledky promítnou do singleplayeru mnohem víc než v ME3. Snad na něm bude záviset dostupnost postav, oblastí a celých quest linek.

Zní to jako skvělý nápad, jak zajistit, aby hráči museli hrát všechno, co si pro ně vývojáři připravili a tím respektovali jejich uměleckou integritu. Protože hej, hotový produkt je hotový v hotové podobě, takže kdo jsou hráči, aby chtěli hrát jen jeho část. Entitled brats.

Ironie.
  • Mass Effect a sloboda voľby
    http://afinabul.blog.cz/1204/mass-effect-a-sloboda-volby
    • Ne ze by to sem uplne patrilo, ale urcite pobavilo. *15*
      +1
  • sidi
    OMG kazdy clanok co je o DA 3 tak je ze sa poucili z chyb ....slova slova nech to radsej spravia a ne stale len hovoria . Sak by sa po tej dvojke mali tak hanbit.
  • hmm poučili? Jakmile někdo pod vedením EA games řekne poučili jsme se s chyb dopadne to jak s Fable 3 Nebo DO2 (popřípadě s koncem ME3... Nepoučujte se s chyb ctění bioware udělejte tu hru znova a pořádně. Nechci aby to vyznělo lacině ale opravdu co si vezme EA games pod patronát a není to střílečka tak to dopadne katastrofou.
    • Co zas Fable 3?
      • vlastik.plaminek
        To, že Molyneux vždycky kecal a kecal, pak hromadu věcí nedodržel a pak si sypal popel na hlavu. Fable je dobrá série s příjemným humorem a pohádkovou atmosférou, ale vždycky se toho naslibovalo o dost víc.
        • To nepochybně, jenže to je u všech jeho her od dob B&W, ne jen Fable 3. A navíc ty hry mě i přesto dost bavily.
  • Ringwraith
    No, dvě myšlenky.

1. Nedivím se jim, že tvrdí věci jako toto. Co jim taky po DA2 zbývá?

2. Hmm, no u ME3 bylo taky spoustu slibů o ovlivňování a nakonec to podle všeho nebylo tak slavné. Tak uvidíme.

Každopádně pokud budou po vydání DA3 aféry jako u ME3, tak jsou Bioware 100% v řiti. Doslova bych se nebál říct, že jejich osud záleží na DA3.
    • Taky sem cekal, ze po pruseru jmenem DA2 se pouci, ale ME3 byla uplne stejna sraida.
      Neverim tem jejich slibum ani za mak.
      • tvoje bába byla uplne stejna sraida
        • Tak pro me to sraida byla, ale nerikam, ze nekterym detem se to mohlo libit *3*
          • Tvuj názor absolutně degradovalo slovo "dětem" *3*
    • Cahir
      ME3 teď vesele pařím a zatím se jedná o ten nejlepší díl z celé trilogie. Dialogy, soubojový systém, design úrovní. Jednička v těchto aspektech teď působí jako béčková hra. Uvidíme, co přinese konec. Ale i kdyby byl sebehorší, dosavadní zážitek nesmaže. Bioware jsou pro mě stále králové příběhových RPG.

Ono se na ně v poslední době hodně nadává, protože ve svých konceptech provádějí docela radikální změny (a podle mě nejsou vždy k horšímu), ale zhruba k těm 3-4 miliónům prodaných kopií se prokoušou vždycky (až na DA2). Nemyslím, že jsou v řiti.
      • ME3 jsem zrovna tak vesele dopařil teď o víkendu a souhlas s tím, že to byl snad nejlepší díl celé série, potěšilo mě zrušení stereotypních a nudných akcí jako byla tankodrovitá jízda Makem nebo skenování planet pomocí křivek. Absence Hackování a Bypassu je třeba škoda, to zas tak otravné/zdlouhavé nebylo.

Až to projedeš, tak si zajdi na Youtube a zadej do vyhledávání "me3 theory ending new".. Teoreticky hned první cca 20ti minutové video. Je tam pár zajímavých faktů, které by tě mohly zajímat ohledně rozhořčení fanoušků :)
      • ach jo vzpomínám si jak jsem se cítil uplně stejně :-( bohužel, konec mi ten "dosavdní zážitek" tak na měsíc uplne zkazil
        až ted jsem si dal druhy playthrough . Hra je genialní az na par chybek ktery zase vyvazi nekolik genialnich scen. Ale konec proste zazitek hodne degraduje, uvidime co prinese extended cut
        • Cahir
          Spousta uznávaných her má naprosto sračk*idní/průměrný konec, ale přesto je na ně pamatováno jako na klenoty. ME3 má teď mezi spoustou hráčů pověst špatné hry a to jen kvůli konci - jakoby nic předtím nebylo. Není to fér, ale do velké míry si za to BW můžou sami - měli by se vykašlat na PR žvásty typu Awesome, Epic apod. a upřímně říct, proč udělali věci tak, jak udělali. Jejich designérský nápady mají smysl, logiku a vyjadřují určitý úhel pohledu. Měli by si za nimi stát i při propagování titulu.
          • Tiež som si hovoril, že koniec nech by bol akýkoľvek mi to neskazí a že to je jesných 10/10 a to som si hovoril ešte asi 5-10min pred koncom :D Ale pravda je, že nie je fér povedať že kvôli koncu je ME3 alebo dokonca celá séria s*ač*a. Hra je to skvelá ale koniec je WTF a tým nemyslím to, že som ho nepochopil. Mierne kazí zážitok ale hra aj tak stojí za to. Ľudia na to preto tak nadávajú, lebo to je trilógia a už oprávnene mali nejaké očakávania aspoň na solídny koniec a HLAVNE po toľkých rozhodnutiach cez 3 hry. Proste čakáš čakáš ako sa všetky tvoje rozhodnutie premietnu a...... no nebudem spoilovať.
      • to jsem si rikal taky...myslim tim ten konec ;]
  • bioware = bezvyznamny rozhodnuti, to neni jenom dragon age 2, to je me3, to je da:o, to sou kotr-y, vlastne vsechno z toho jejich vyrobniho pasu
    • wtf?! u ME3 je problem hlavne s koncem jinak to na naprosto solidnich 9/10 je, kdyby me konec uplne nezklamamal klidne by to na 10/10 vyslo.

lol a KotOR?! Zaprvé Bioware delalo jen prvni dil. A za druhy je to naprosto perfektni hra, min nez 10/10 si to rozhodne nezaslouzi.

DA:O je taky naprosto jasná 9/10, par chyb v designu se naslo ale celkove jsem to dohral 5x a stravil jsem u toho neco kolem 150 hodin :-D podle me byl hlavni problem ten ze se to hralo nejlip v isometrickym pohledu, takze si nedovedu predstavit ze bych to hral na konzoli

u DA2 se Bioware rozhodlo to zmenit a soustredit se na konzole (tohle neni mysleny jako urazka, ale Laidlaw to v kazdym interview zminil aspon 3x ze DA:O fungovalo skvele na PC a tak premysleli jak ten zazitek prenest na konzole). Dohral jsem to 2x a uz si to nikdy nezahraju, byla to celkem zabava ale je to relativne prumerna nedodelana hra s nehnusnejsim designem mesta a okoli co jsem kdy ve hrach videl :-P tomu bych dal tak 7/10
    • Cahir
      V ME3 jsou stovky možností - ať už větších či kosmetických. Rozhodli se však, že konec bude jen jeden (a ono to dává smysl), čímž proti sobě poštvali hodně staromilců. To ale nesmete pod stůl to, co bylo předtím.

DAO je plná rozhodnutí, jen samotný sněm má asi 9 konců, samotných konců je snad 5.

KOTOR snad ani nemá cenu rozpatlávat.
    • co to meleš za hov*a bioware je jedno z nejlepších vývojářských studií jejich univerza i hry jako takové jsou všechno hry 9/10 nebo 10/10. Ale vsadím se že ty si fanda srač*oidního zaklínače. Jedné z mála her co jsem kvůli nudě nedohrál
      • presne tak, mne sa tiez Zaklinac moc nepacil... neviem ako to mohla by hra roku...mimochodom ak si ho chce clovek zahrat na plne detaily, tak potrebuje stroj tak za cca 2000 euro, alebo vsetko na nom kompletne pretaktovat...
        • 2000 euro?? pekne pridaj, minimalne 200000 euro
          • Múdrejšie by bolo takúto cenu pridať na vývoj dalšieho Dragon age aby aspoň vyzeral ako Zaklínač 1 nie z grafickej stránky ale umeleckej . Nerozumiem tomu že Zaklínač 2 na naj detailoch je nehratelný , lebo u mňa išiel na najvyššom rozlišení a deatiloch bez jedneho seknutia stačilo si len prečítať spravne články všetko dokonale zkombinovať čiže vypnuť jednu alebo dve ostre položky a išlo to. Bioware aj Bethesda su to dlhoročné západné štúdia ktore priniesli do sveta hier diela za tie roky ktore mali veľké reklamy a veľke hodnotenia. Ale i tak porovnávať Zaklínača s Dragon age ,nie nie Dragon age a dajmetomu Skyrim maju stale bližšie k sebe ako ku klasickemu Europskému Poľskému Zaklínačovi. U Zaklínača išlo o ten skutočný knižný príbeh, dej , atmosferu, umelecku stránku hry, a u Dragon age alebo Skyrim ide skôr o tu kvantitu, boje, sekanie, generovaný svet, zabitie dračích bosov.... a pritom su tu všetko diela ale to je jedno kvoli tomu si ma človek z čoho vybrať a tak to ma byť
      • rhaegar
        Ono je spíš s podivem jak takové sra*ky typu ME3 nebo DA2 můžoud dostávat 9 respektivě 8.A říkat o Zaklínačí ,že je sra*ka a přitom jsi to ani nedohrál,ukazuje tvůj mozkový deficit.
        • říká člověk co čte srač**y typu malzacká serie. Me 3 si nezaslouží 9/10ale 10/10 lepší scifi hra za posledních pět let nevyšla
          a v zaklínači jsem se dostal cca. do půlky dost na to poznat co to je za hovadinku
          • rhaegar
            Sice se mě nechce komentovat tvoje příspěvky,ale zrovna se nudím. Tak proč ne? Prvně mi ale řekni, jestli nejseš zaostalej, poněvadž netuším jak se slaboduchými lidmi komunikovat.Návod mi postni na lkj@idiocie.com
  • smejki
    Páteční chvilka béčkové jízlivé poezie:
    Předpokládám, že za tradiční chybu bude považováno to, že hra nevydělala dosti.
    • Cahir
      Vydělalo dva míče. Což v mých očích není tak málo, ale rozhodně je to oproti jedničce downgrade.
      • No tak dva míče určitě nevydělalo. *3* To už by nejspíš bylo Bioware zavřené.
        • Cahir
          Vgchartz.com
      • tjn ale náklady na vývoj byly nekde uplne jinde :-P což je taky na DA2 videt :-D
    • Silně nepoetické, až jízlivě přihřáté. Ale díky za příspěvek.
  • God-of-War
    Takže to nakonec nevyjde???? *14*
    • Miroo_CZ
      Jak vidno tak bohužel ano...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit