Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age II DLC bude mnohem lepší, slibuje producent
28.10.2010 | Petr Poláček
48 příspěvků
-
ANO jsme v 21. stoleti vse je digitalni! A tak neni problem kdyz nejsi spokojen s CZ prekladem zvolit AJ (DA snad nebyl nadabovany ne? takze AJ tam je tam porad a titulky si muzes vypnout!!!!!)
-
Naucit se AJ se jiste kazdemu hodi, ale jsme v cechach a kdyz tady chce nekdo prodavat hry a chce mit ceske penize navic tak at se taky postara o to aby byly cesky! Bez cestiny to vzadnem pripade nekupuju! je to docela rana pod pas kor pri tech dost dobrech predejich prvniho dilu ktery se jiste prodaval dobre taky diky cestine!
-
Pokud je to tak, že dodělají, opatchujou hru a pak začnou pracovat na DLC tak nemám problém, klidně si ho koupim, pokud ale už při výtváření vezmou části hry, vyseknou je, a pak je prodávají jako DLC (kapitoly AC2) tak to už mě sere, nedejbože když je to DLC už na disku a jenom si ho za ty prachy odemknete (Bioshock 2), to pak na ně na všechny seru...........
-
bla bla .....ja jsem v čechách tak ať je to česky??
-
No ja mam teda spis problem relaxovat s tim prisernym pokusem o preklad do cestiny kterej DA predvadi. Protoze kdyz casti dialogu vubec nedavaj smysl a volby odpovedi casto vyznamem neodpovidaj originalum tak mi to dokaze hru zabit mnohem jistejc nez kdyz sem tam nechytnu naky slovo v anglictine. Mass Effect 2 a DA jsem si kupoval v cesky verzi a uprimne to byla chyba kterou vickrat opakovat nebudu.
-
Ještě jednou; je rozdíl mezi: "Rozumim tomu, vím o co jde a jsem v obraze X Nemám absolutně problém si hru plnohodnotně vychutnat, nemusím se při rozhovorech soustředit, nemusím u kodexu čumět do slovníku, jednoduše řečeno, můžu se plně soustředit na hru a relaxovat". Nevím totiž jak ty, ale já když přijdu večer z práce domů, tak chci u hry relaxovat...
-
Ja DLC nechci. Chci plnohodnotnou hru od zacatku. Myslim, ze za ty penize na to jako zakaznici mame snad narok, nebo ne? Co bych jeste snesl by byl napr. datadisk v podobe Awakening nebo neco takoveho. Ale abych si kupoval kazdou prkotinu za par kacek (kdy to pri souctu vyjde draz nez samotna hra) tak ne dik. V takovem pripade se vubec piratstvi nedivim. Dokonce si myslim, ze DLC jej neprimo podporuje a to cim dal casteji i u konzoli (Xbox).
-
Presne, nejlepsi jsou pak ti, co prijdou na pohovor a desne se divi, ze u mezinarodni firmy je potreba anglictina. A nejlepsi jsou taci, co si to daji do zivotopisu a pak umeji rict tak akorat hello. Hrani her mi prijde jako nejidealnejsi zpusob uceni se jazyku. Za mne to pred dvaceti lety fungovalo. S EN se na zakladce akorat zacinalo a hry nikdo neprekladal.
-
Predpokladam, ze vydavana verze bude multi, takze bude i nemecky. Nevidim tedy zadny problem. Uprimne kdyby vsichni ten cas co stravi otravovanim na forech s tim, ze kdyz to neni cesky tak to nechtej (a pak jdou a stejne si to stahnou) vyuzili ke studiu, mohli uz umet alespon zaklady. Kdyz ja zacinal na hrach typu Dune 1 a 2, Ishar, Wing Commander apod. tak to take nikdo neprekladal. O to vic jsme se museli snazit. V jedne ruce slovnik a uz to jelo. I kdyz zrovna DAO2 si nekoupim, misto RPG nam predhodi hack and slash mlaticku a jeste v priserne grafice. No, Two Worlds 2 a Zaklinac 2 to jisti.
-
zrovna DA parim a musim rict, ze a muj vkus tam toho textu je prehrsle, neco tak epickeho a rozsahleho jsem necekal. proste RPG ze stare skoly, mile prekvapeni.
-
jsem už starší člověk a já se učil ve škole RUS a Němčinu.Na stará kolena už to měnit nehodlám?A pokud chce někdo u nás prezentovat své prdukty tak ať jsou řádně lokalizované.....
-
Už teď se mluvi o DLC??Zlodějna dopředu?? A jsme v čechách né?? tak pokud tu někdo chce něco prodávat tak ať je to v CZ.....
-
"Na druhou stranu je však škoda, že u nás hra vyjde bez české lokalizace (to by byl nejlepší bonus sám o sobě!), což neudělá radost ani hráčům,.."
Akym hracom? Original je podstatne lepsi ako preklady (akekolvek), ja som sa musel zbavit vsetkych hier co som kupil s nativnou cestinou (bez moznosti zmeny jazyku) lebo som to nemohol vydrzat. Neuveritelne picoviny su v tych prekladoch.
Anglictinu treba kazdemu cloveku, hlavne mladym. Ked sa im to nechce ucit v skole tak maju aspon moznost ucit sa to pri tom ako sa zabavaju. V hrach nie je dvakrat tazka anglictina takze tam problem tiez nebude.
Takze by bolo myslim ze celkom vkusne keby sa na hernom webe nepisali take veci ako som hore citoval.
To tvrdenie o poklesoch v predajnosti na zaklade (ne)lokalizacie mate aj nejak potvrdene, ale ste si to len sami vymysleli?
Vidim ze tu niekto pise ze si hru nekupi lebo nebude lokalizacia, to mi je fakt luto ze sa taki ludia stale najdu. Fakt neviem co chcete bez anglictiny robit *10* -
Pánové, žijeme ve dvacátém prvním století, anglický jazyk je povinnost. Neřeknu, kdyby Dragon Age a další měly dialogy ve stylu Shakespeara, ale většina dialogů je v běžné anglické mluvě, kterou (pokud jste nespali / nespíte) by měl každý znát. Navíc u takto rozsáhlých her je obrovské riziko špatného překladu (viz. Mass Effect 2 na PC - humus, zlatá konzole v Aj). Produkty z anglických zemí jedině v originále, žádná mongolština to není.
-
mne osobne ta anglictina prisla v pohode a zrozumitelna rozumitelna ( a to som maturoval z nemciny :D, i ked pravda ze som mal 8 rokov aj anglinu) , takze pre ludi s troska lepsou urovnou anglictiny by stym nemali mat problemy :)
-
My jsme jim úplně u prdele. Podle mě takovéto úvahy vůbec nedělají...
-
Amatérský překlad na hry o takovém rozsahu textu trvá klidně i dva roky...
-
Bla bla bla. Je rpgéčko a rpgéčko...Dragon Age rozhodně nemá jednoduchou angličtinu. Navíc je to hra velmi orientovaná na příběh a rozhovory. Neustále se bedlivě soustředit na to, jestli mi něco neuniká, popřípadě se trápit překladem v kodexu...Tohle holt není Gothic. Čech si prostě tuhle hru v angličtině nevychutná tak jako v češtině a to i přesto, že může být vcelku zdatný angličtinář.
-
no ja prave hral DLC k DA a jsem dost skepticky :/ hru si koupim tak jako tak, protoze jsem fanousek prvniho dilu, ale DLC si odted kupuju uz jen ty s hodnocenim 9+
-
Však on se nějakej amaterskej překlad dřív nebo později objeví.