Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age II DLC bude mnohem lepší, slibuje producent
28.10.2010 | Petr Poláček
48 příspěvků
-
Pokud je to tak, že dodělají, opatchujou hru a pak začnou pracovat na DLC tak nemám problém, klidně si ho koupim, pokud ale už při výtváření vezmou části hry, vyseknou je, a pak je prodávají jako DLC (kapitoly AC2) tak to už mě sere, nedejbože když je to DLC už na disku a jenom si ho za ty prachy odemknete (Bioshock 2), to pak na ně na všechny seru...........
-
-
Jak ctu nize oni tam nebudou ani pitomy titulky? takze NEZAJEM NEKUPUJU *10*
-
-
Nevydají to česky, logicky klesne prodejnost hry v česku.
Tím pádem, logicky v EA usoudí, tady to nekupujou, tak tam nepřeložíme ani ME3.
Nebo taky logicky usoudí, my jim to nelokalizovali, tak to nekupovali, do ME3 to musíme napravit.
Hmm, proč mám pocit že bude spíš první varianta .... -
-
My jsme jim úplně u prdele. Podle mě takovéto úvahy vůbec nedělají...
-
-
Už teď se mluvi o DLC??Zlodějna dopředu?? A jsme v čechách né?? tak pokud tu někdo chce něco prodávat tak ať je to v CZ.....
-
kks tak toto som si chcele predobjednat konecne...ze zainbvestujem do dobrej hry...a oni to nelokalizuju..docela ma to sklamalo a nekupim si to urcite...co uz...
-
-
Však on se nějakej amaterskej překlad dřív nebo později objeví.
-
-
Amatérský překlad na hry o takovém rozsahu textu trvá klidně i dva roky...
-
-
ved prave ze tolko dlho cakat je nezmyselne hmmm..a prave na taku hru,kde sa vela "keca" sa preklad velice hodi...taketo hry mam rad...1ku som si nekupil..dovjku som chcel uz,tu specialnu ediciu...aks a nic nezmeni,tak skoda..pre mna samozrejme...
-
-
-
-
Ja DLC nechci. Chci plnohodnotnou hru od zacatku. Myslim, ze za ty penize na to jako zakaznici mame snad narok, nebo ne? Co bych jeste snesl by byl napr. datadisk v podobe Awakening nebo neco takoveho. Ale abych si kupoval kazdou prkotinu za par kacek (kdy to pri souctu vyjde draz nez samotna hra) tak ne dik. V takovem pripade se vubec piratstvi nedivim. Dokonce si myslim, ze DLC jej neprimo podporuje a to cim dal casteji i u konzoli (Xbox).
-
nebude v Češtně - proč bych si jí kupoval, cizojazyčné nesbírám, stáhnu na černo, projedu a vyhodím a může tady ten blb nahoře pšjící o angličtině doplatit bratrům jeho za včechny, kteří to udělají taky tak ,,,!,_
-
DA 2 vychází v březnu 2010? to se chlapci v bioware předvedou :D opravte to prosím ;)
-
-
Sakra ty letocpocty, dik :)
-
-
Pánové, žijeme ve dvacátém prvním století, anglický jazyk je povinnost. Neřeknu, kdyby Dragon Age a další měly dialogy ve stylu Shakespeara, ale většina dialogů je v běžné anglické mluvě, kterou (pokud jste nespali / nespíte) by měl každý znát. Navíc u takto rozsáhlých her je obrovské riziko špatného překladu (viz. Mass Effect 2 na PC - humus, zlatá konzole v Aj). Produkty z anglických zemí jedině v originále, žádná mongolština to není.
-
-
ANO jsme v 21. stoleti vse je digitalni! A tak neni problem kdyz nejsi spokojen s CZ prekladem zvolit AJ (DA snad nebyl nadabovany ne? takze AJ tam je tam porad a titulky si muzes vypnout!!!!!)
-
-
Nebo se naučit anglicky. Zrovna u Mafie 2 nešel dabing vypnout a to hodně vadilo *10*
-
-
-
zrovna DA parim a musim rict, ze a muj vkus tam toho textu je prehrsle, neco tak epickeho a rozsahleho jsem necekal. proste RPG ze stare skoly, mile prekvapeni.
-
-
Za přehršle textu bych to neoznačil, ale na dnešní dobu bylo DA opravdu ukecané. Ale i dnes po letech doporučuji všem, které tento klenot minul, aby si sehnali Baldur's Gate 2 s datadiskem Shadows of Amn, nedávno jsem oprášil doma se povalující originálku, a musím říct, že i po letech má tato hra rozhodně co nabídnout každému příznivci RPG. *5*
-
-
Snad s datadiskem Throne of Bhaal =D
-
-
-
lepsi? to je ten samej producent co rikal, ze nema cenu delat tak kvalitni tituly???? :)))
nekdo tu zacina magorit...