Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neboj, nebude. Tyhle věco fungují jen hůř
  • Stane. A dokonce nejspíš pár dnů PŘED vydáním jak bývá obvyklé.
  • nic moc... doteď mě jediná věc na DA2 nezaujala *9* o to větší očekávání TES V *1*
  • Bylo by pro Tebe omezení být připojen neustále, klikat třeba každé tři hodiny? Protože to byla původní plánovaná DRM u Mass Effect, od které upustili. A po úspěchu UBI DRM se zdá k tomu EA po krůčcích vrací znovu. A pokaždé nás chlácholí kecy, jak o nic nejde, je to jen krapet přísnější, než jinde.
  • Sorry za překlepy, přišel jsem zvenčí se zmrzlejma prstama
  • Dobře. Chápu a omlouvám se. Tomuhle úhlu pohledu do jisté míry rozumím. Nicméně, pominu-li to, že nevidím důvod, proč bych nemohl hrát singleplayerovou hru (on je v DA2 mp? nevím) bez připojení k netu (jaké funkce online jsou tak potřebné?) je tu jedna potíž. Autorizační servery nepojedou věčně. Někdy se shazují docela rychle, třeba v den spuštění hry. Já chci mít jistotu, že nebudu při budoucím hraním omezován zbytečností jako je tohle. Pochopím problémy s ovladači a do jisté míry s kompatibilitou systému, to jsou nepředvídatelné věci. Ale znehodnotit hru (potenciálně) už při jejím vydání.. Mám doma Fleet command od EA. Roky stará hra z žánru, který se dnes nedělá a nemá moc alternativ. Pořád ji mohu hrát. A to i díky tomu, že tam není drm a že tvůrci hry po šesti letech od data vydání vydali patch, co jí zprovoznil na moderních systémech. Tohle s aktivační drm nehrozí, protože nepůjde třeba ani nahrát mody, dělat fan patche.. A každý, kdo hrál G3 ví, jak moc zrovna fan patche pomohly.. Narozdíl od Joowoodu jehož politika kašlem na zákazníky a budeme vydávat zmetky se mu vymstila. Hlavně, že do her cpal Starforce...
  • ...jestli to nebude moc buzerovat, tak proč ne? Navíc mi to je jedno...počkám až bude ve slevě na Steamu... *5*
    Ale stejně doufám, že jim to piráti fakt nandaj a cracknou to až za roh HAHAHA (což se asi nestane právě kuli tomu, že Steamová verze tuhle buzeraci nemá, takže piráti použijou ji...) *1*
  • One bullete, klidně si to ber osobně, ale nedá se jinak. Ty jsi ocas. Hraju a kupuju originálky od roku 95 tehdy to byl panečku drahej špás. To jsi ale nejspíš nebyl ani zábleskem touhy v očích svého otce :D Můj názor pramení z toho, že chci hry hrát kdy chci já a ne kdy určí manažeři a chci je hrát i po letech. Protože za tři roky mi nefunkční dlc, až odstřelí autorizační servery, budou jako bonus u kvalitní hry úplně na pytel. Ochran mě omezovala už u Dead Space, který jsem si za litr koupil a pak jak debil dva dny čekal, až poběží. Jestli to není omezující, tak nevím. A autor má informovat ne dávat názory. Od toho jsou komentáře (pokud tahle novinka byla vedena jako komentář, tak se autorovi omlouvám).
  • Myslis zastupce, kterej te naloguje na steam a po vypnuti hry zase odloguje ?
    Bravo Kolumbe....
    Ohledne te ochrany - stejnak prolomi aj tu online kontrolu, takze to nema smysl
  • Se podívej, jakym stylem je psaná většina příspěvků o ochraně a následnym zpirátění:

"Jasně, a co když budu tejdny na služebce, nebo pojedu na dovču někam kde nebude internet ale vezmu si svuj nabušenej komp na kterym chci hrát jen a pouze dragon age 2 a ono to po me bude chtit nedejboze 1x za tyden odkliknout ze mam origosku, ach jo jsem chudak, radsi si ji upiratim, tam nic delat nemusim.

Podobnej hnůj se kydá i na DLC, protože pirát si chce zahrát VŠECHNO, a DLC to akorát znepříjemňujou, musí se čekat na crack a pak neni jistota že to pojede a přece za to nebudu platit, jako zákazník chci mít všechno ve svý základní hře :))
  • Patch nevydají, her, pro které vyšly patche odstraňující DRM je jako šafránu. Naopak, je dost her, které mají potíže už v den vydání :D
  • O tohle tu bohužel nejde. Cíle sou dva: za prvé, znemožnit nebo co nejvíc znepříjemnit prodej do bazarů (vtipné je, že v Evropě to oproti USA je malý podíl trhu, narozdíl třeba od konzolí, jejichž verze se v USA prodávají do bazarů velmi, ale konzolové hry nemají tak ostré drm, čili se to míjí účinkem jak na trhu, tak platformě). Druhý cíl je uchlácholit akcionáře, který slyší pohádky jak za klesající zisk můžou piráti. Proto se zavádí DRM, aby shareholders měli pocit, že se jejich produkt nějak chrání. Už Henry Ford věděl, že nejlepší pro prodej je cena a optimalizace postupů
  • Hovoříme z vlastní zkušenosti? Já koupil sběratelku za tuším cca 1500, do dlc jsem přes bioware body nacpal dobře 600, koupil i datadisk za 800 a to do té doby, než přestali vydávat lokalizace...
  • naivní? třeba u AC2 to trvalo přez měsíc ! já si radši počkal 3 meisce a koupil ho za 300,
    Wries to řekl moc pěkně !
  • Za těch 20 let hraní slušných pýr desítek. Z clekového počtu to bude tak polovina. Spíš víc, nejvíc drm srágor přiletělo za poslední tři roky
  • Nenadávajte na Bioware ale na skurvenú EA.Končia lokalizácie a otravujú slušných hráčov hlúpou ochranou.
  • To jsou trollové v diskusích placení EA? Nebo mají erekci z výkřiků o ničem rozpoutávajících flame?
  • Ti, co si stěžujou, tak jen hledaj výmluvy pro svoje pirátění.
  • Jestli si myslíš, že to zdrží crack, tak jsi naivní (stejně jako EA).
    Otázkou je - co když zdechne připojení nebo server, když se bude chtít ověřovat (viz problémy DAO s DLC)? Já osobně třeba nemám problém s DVD v mechanice. Je mi to milejší než jakékoliv ověřování na serverech.
  • Mužeš mi říct proč by to mělo vadit pirátovi kterej tim nebude nijak omezenej ba naopak?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit