Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition představuje dalšího společníka, Vivienne
25.3.2014 | Aleš Smutný
141 příspěvků
-
Stylizacia je fakt hnus, tieto detske omalovanky dávno prekonal uz zaklinac 1. Grafika v štýle teletubies. A nazov Inquisition? To je vtip? :-D
-
-
Jj, nezabudni prist sem plakat ked sa ti nepodari rozbehat nadherne graficky spracovaneho W3 na tej tvojej sunke ;)
-
-
Hral nekdo DA2 na xboxu? Jaky je tam styl ovladani, stejny jako treba u D3, nebo jiny (horsi)?Ma to taky coop jako D3?
-
-
Odpovi mi ku*va nekdo? Hadat se o pi*ovinach to jo, ale poradit ne:-D
-
-
Co třeba zkusit nějaké video na youtube nebo prostě zadat Dragon Age 2 co-op do google? Jestli ti to něco ukáže, tak to asi má. Když ne, tak...? *7*
-
-
Tak jasne, me spis hlavne zajimalo jak se to hraje a tam bych rad nejaky ten subjektivni dojem. Ten coop uz me tak netrapi. Navic muj net v mobilu se s yt moc nekamaradi:-)
-
-
-
-
Doporucuju si to autorovi clanku po sobe aspon jednou precist...
-
-
tak clovek co dava DS 10 urcite vie co robi *1*
-
-
ten samý co dal naprosto nefunkčnímu Rome 2 devítku? tomu nevěřím! *1*
-
-
-
Jednička byla dobrá, dvojku jsem po tý vší kritice radši ani nezkoušel, tak jsem zvědavej na tohle pokračování.
-
-
Dvojky se zas tak moc bát nemusíš. Má svoje mouchy, ale celkově je to dobrá (tak 3 hvězdy z 5) a zábavná hra. Teď se nechá sehnat za pár peněz, takže jestli máš nějaký volný 'videoherní' čas, tak do dvojky jdi. Ta kritika je, jako snad každá internetová 'kritika' poněkud hysterická.
-
No já došel tak daleko že jsem to vždy nainstaloval (3x) a po prvním boji odinstaloval.Kamera byla hrozná.Postava mizela mimo obraz a viděl jsme jen meč.No tak že dvojce jsem šanci nedal.
-
vskutku, dvojka za to určitě stojí, co se týče příběhu a vyprávění. Ale je pravda, že jsem tu změnu oproti jedničce hodně dlouho překousával...
-
Taky jsem se tomu dlouho vyhejbal ale nakonec sem si to docela užil
-
-
o co že to ve finále takhle hezky vypadat nebude, hlavně ty hires textury na brnění jsou dost podezřelé
-
... aby ve světě panoval pořád ... to je nějakej její král nebo kdo/co to je?
celej článek je diletantismus. Chtěl bych být ten poslední komu to vadí, ale fakt to jde do kytek, když si to Aleš po sobě není schopen ani přečíst. -
-
Kdyby jen to... v článku jsou minimálně 4 překlepy.
-
-
DA:I moc nesleduju, ale tenhle clanek me zaujal... doufam, ze si porad budeme moci vybrat kdo s nama pude a kdo ne?
-
další infantilní omalovánky. Do jaké doby jsme se to dostali?
-
-
No jo, holt je to cool nadavat na jinej grafickej styl, nez jakej si predstavuju. Ja se na to porad tesim.
EDIT- reakce na ten flame dole: Pokud by se nikomu tenhle styl nelibil(do takove miry, ze by mu to nicilo zazitek ze hry) tak si to nikdo nekoupi->spolecnost na hre nevydela->dalsi dil nebude/bude vyrazne jiny. Ale klidne bych se vsadil, ze si to na sebe vydela.
Nijak hru nehajim(vzdyt jeste nevysla), ale prijde mi stupidni nadavat kazdymu kdo ma jinej vkus. -
-
Ano, na tohle budu nadávat pořád, jelikož je mi z toho nablití. To je takový problém udělat hru bez dětinské stylizace???
-
-
Stylizace je vec vkusu, nikoliv veku ;-)
-
-
Tak nějak obojího.
-
-
Bavime se o stylizaci a ta je veci vkusu bez ohledu na vek, takze hadat se, jaka je lepsi, je jako hadat se, zda jsou lepsi jabka nebo hrusky. Kazdy ma v danou chvili, ci obdobi radeji neco jineho. Debata ano, ale tohle podsouvani a urazky jsou na tom vsem okolo DA to jedine, co je detinske. Vkus se s vekem samozrejme menit muze, o tom zadna.
-
-
-
prosím definuj co ti na tom obrázku připadá jako dětinská stylizace
-
-
Zayn: Takže zaklínač je přepálený a DA:I je podle tebe utlumenější a realističtější?? *8* *8* to, že to má velké rozlišení textur a tisíce polygonů na metr čtvereční nedefinuje realističnost.
-
-
Tak upřímně ani jeden nevypadá realisticky *1* a přiznám se, že jsem nehrál ani Zaklínače ani DA fantasi prostě nemám moc rád... to jen tak k zaujatosti ;)
Mně osobně ta grafika v DA:I nevadí, přijde my to stejné jako japonské RPG jako třeba Aion (myšleno barevnou paletou)
Nicméně proč jsem na tebe reagoval.. pokud se ti to líbí tak ok, ale opatrně ze slovíčkem realistické *3* -
ano, to tvrdím, otevři si vedle sebe na monitoru tyhle dva obrázky a řekni mi upřímně, který ma realističtější barvy?
http://cdn4.steampowered.com/v/gfx/apps/20920/ss_967bdeb10e2c2060b21a24bc7a86be36dd84e698.1920x1080.jpg?t=1392985567
http://www.continue-play.com/live/wp-content/uploads/2014/03/dragon_age_inquisition_8.jpg
-
-
Pokud se musíš ptát, tak už jsi kompletně propadl síle nevkusu dnešních her. Amen s tebou.
-
-
to máš pravdu, ale když mi někdo tvrdí o zjevně realisticky vyvedeném obrázku že je infantilní a dětinsky stylizovaný a na otázku proč si to myslí odpoví "protože tam je černoška co má velký rty a brnění se leskne" tak mi to v pochopení jeho myšlenkových pochodů moc nepomůže
jinak Witcher 2 měl výbornou grafiku, ale místy byl zkrátka až moc přesvícený, tohle mi podle obrázků přijde takové utlumenější, Wicther 3 podle ukázek vypadal temnější a už tolik nesvítil, tak uvdíme -
Zayn: Nikdo není schopen objasnit svůj pohled někomu, kdo o to nestojí.
PS: Reálnější, než Zaklínač? To mi přijde jako porovnávat Xenu a Johanku z Arku. -
to je dobře, snad ti v tom kroužku dokážou brzy pomoci, držím palce za brzke uzrdavení
-
Zyan? Ty si nějaký BIFAN? Nebo máš oči z Kašparovi krávy? Každou středu mám diskuzní kroužek, kde se řeší narušení jedinci v diskuzi mezi sebou.
-
wenceslav: ne, já se ho ptal proto že tu plácal nesmysly, tak jsem po něm chtěl aby mi to objasnil, čehož evidentně není schopen
-
promiň, ale to co vidím na obrázcích na linku co jsi poslal je asi tak o 100% realističtější pojetí než mělo DA1 a DA2, ať už se jedná o proporce postav, mnohem míň křiklavé barvy nebo prostředí ve kterém se pohybují, nebál bych se říct, že to vypadá mnohem reálněji než první dva Zaklínači
-
Zayn, ty jsi se ho zeptal jen proto, aby jsi ho mohl chytat za slovo? To jsi opravdu v kategorii, pro kterou je ta dětská grafika určena :-)
-
http://www.continue-play.com/news/bioware-dragon-age-screenshots/ Tohle řekne více než tisíc slov.
-
přepálená jako že přesvícená? chlapče, ty si s těmi slovy kterým nerozumíš vážně nedáš pokoj *1*
jinak na svou otázku co ti n obrázku připadá infantilní či dětisnké jsem zatím dostal odpovědi
1. je tam černoška
2. má velké rty
3. kovové brnění se leskne
4. zelená je přepálená -
Chlapče si říkej svému klukovi. My jsme spolu husy nepásli. Takže ještě jednou a naposledy. DA:I je omalovánka. Stačí se podívat na včerejší screeny nebo videa ze hry. Hra má komiksový až dětinský look a s tím nenaděláš vůbec nic. Stačí se podívat na zelenou, jak je přepálená.
-
ano? a to že je černá a je podle tebe infantilní či dětinské, či snad stylizace? Chalpče, jdi si prosím nají ve slovníku význam těch slov co používáš, ať tu ze sebe dál neděláš ještě většího troubu *3*
-
Ach jo, vkus je subjektivni vec, takoveto debaty nidy nikam nevedou. Svuj vkus proste nevnutis nekomu, kdo ho ma jiny.
-
Proč bych to měl dělat? Snad každý vidí černou panenku se rty jako kačer v naprosto umělohmotném obleku.
-
spíš jenom nevíš co vlastně plácáš a teď se z toho snažíš vybruslit, ale ne tak rychle, pořád čekám na Tvojí definici toho co je na daném screenshotu dětinsky infantilní, prosím, rozepiš se, oslň mě svým intelektem borče
-
-
-
-
-
-
Vypadá hrozně umělohmotně. Modelka navlečená v šatečkách ze silonu a bakelitu. Musíme se skutečně v dobách Zaklínače koukat na tohle?
-
-
Proboha. Me taky zaklinac bavil, ale to ted budeme nadavat na vsechno co je jiny? Od ted uz jenom zaklinac a nic jinyho? Vzdyt to je uplna jina serie, jinej styl.
-
-
Ale, kdo by nemel rad prsa, akorát ty rty napchané botoxem jsou... negří? :D
-
-