Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition předvádí svět a nový grafický kabátek
6.3.2014 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
ak to bude končiť, so Sandalom na vrchu veže s mágiou, pripájajúc nejaký artefakt s troma možnosťami na výber, tak nech si to nechajú rovno teraz...
Ak to má byť rovnaká príbehová srágora ako ich posledné tituly, tak to si radšej spokojne vystačím s DA:O, ME1... -
Niekde som čítal, že DA bude priamy konkurent pre Zaklínača.
Musím však konštatovať, že minimálne po grafickej stránke sa Zaklínač nemá čoho obávať. -
-
Konkurovat si můžou, ale z nich každá hra je dejme tomu úplně jiná tudíž tomu tak zřejmě nebude. U zaklínače 3 se nebojím, jak to dopadne předchozí dva díly byly oba výborné a nemyslím si že s tím co s tím udělaly by to nějak zmrvili spíše naopak to bude opět výborně hratelné s dobrým příběhem. (Můj názor) U DA se mě DA:2 vůbec nelíbilo vzít z něho akorát lepší pohyby a jinak zbytek z DA:O grafika u takového stylu hry s partou mě nijak nezkazí zážitek hlavně aby to bylo hratelné toť vše. Vydržel bych i grafiku prvního dílu. (opět můj názor) Držím palce oběma hrám pro mě si konkurovat nebudou.
-
Přímý konkurent? Leda snad pro někoho, kdo má hodně hluboko do kapsy a může si dovolit tak jednu hru za rok *1*
Ty hry jsou každá o něčem naprosto jiném a i samotný styl je rozdílný (DA:I týmovka, Zaklínač sólovka). Nevidím nic moc extra čím by si tyto hry měly konkurovat. Pro hráče RPG jsou dobré obě a nevidím důvod proč se o jednu dobrou hru záměrně ochudit. Platí samozřejmě pro ideální situaci, že se obě hry povedou. -
Souhlasim, ale zase je nutné podotknout že Zaklínač 3 a CDPR nemusí omezovat engine. Jelikož přeci jen se v případě DAI jedná o cross-gen. I tak to vypadá moc pěkně tak 100x lépe než DA2 *1* Btw grafika, je to uplně poslední, zvlášt u RPG. Jak pravíš, uvidíme jak to bude s ostatními aspekty: Příběh, questy, postavy, dialogy, vybavování postavy atd....
-
Obe hry sú po grafickej stránke na perfektnej úrovni. Ten "priamy konkurenčný boj" medzi hrami sa bude odohrávať na iných frontoch.
-
-
Ať ukážou cokoli, vždy si obyčejný čecháček najde důvod ke kritizování. *9*
Tož reakce na "odborníky" -
-
Tohle stezovani si na 'cechacovstvi' je mnohem trapnejsi nez jakekoliv narky nad hrou. Jsem na to alergicky a to nejen na hernich forech. To mate tak male sebevedomi o svem narode nebo jsou lidi tak naivni?
-
-
Pokud si dají záležet hlavně na možnostech skupiny, pak jen tohle bude stačit k tomu, aby se hra ujala mezi ostatními 2014 RPG hrami ^_^
-
epicke nieco :) tesim sa , snad to nepokazia ako dvojku , verim im
nech to ma co najviac dobreho z DA 1 , a pripadne mass effectu kedze ako ide doba hry sa ulahcuju pre kretenov co nevedia hrat -
-
Verit jim chce hodne viry. Nebo neznalosti...
-
-
bioware sklamal len kvoli EA, no chyb z dvojky sa dufam poucili a zas spravia kvalitne rpg, a tak isto aj mass effect, su to az moc dobre hry na to aby ich uplne pokazili, cize nemusim ani verit , je jasne ze 6 bodove hry to nebudu
-
-
-
Nádherný ♥
-
Chci družinu (fakt mne nějak neber FPS RPG ala Skyrim či Zaklínač), chci pořádný vztahy mezi postavami, chci zajímavý příběh (ne za každou cenu bombastický plný neustálých zvratů), chci lehký management postav i boje, jako byl v jedničce a pak budu naprosto spokojen *5* Všechno ostatní bude jen příjemný bonus, který ale asi nedocením.
-
-
A trpajzliky bys nechtel ?
-
-
Hlavně už ne Oghrena
-
-