Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byl jsem relativně před koncem a pořád nic... Kde přesně byla ta výborná hra?
  • s oběma hrami jsem velmi spokojený...
  • Druhy dil byl super, jen mel hodne pomaly rozjezd, kdo tomu dal cas nasel v nem vybornou hru
  • Viktor_H
    určitě bude import, hra bude sandbox (IMHO to určitě nebude openworld v úplném slova smyslu), příběhově se volně navazuje na dvojku. To je vše, co víme.
  • smejki
    třeba už protože je to zajímavej koncept oproti omšelému "ZOMFG ancient evil!"
  • Jako rád se nechám překvapit, na druhou stranu by to chtělo aspoň nějaké to využití předešlých hraní....odkaz, postavu, příběh, setkání, cokoliv...a hlavně aby to zase nebylo v pěti lokacích dohromady :)
  • Viktor_H
    Oficiální informace.

BTW, Hawke mohl stranit Templářům...
  • Viktor_H
    Navazovat na příběhový obsah ještě neznamená stejný designérský přístup. Sice jde o trochu extrémní příklad, ale WoW bych také neoznačil za pokračování W3 v úplném smyslu slova...
  • a Mass Effect 3, SW:TOR... teraz v BioWare moze verit iba velmi naivny clovek... *1*
  • Podle mě bude import podobný jako u dvojky....s postavou hrát nebudeš ani s jednou, bude tam buď zmínka, nebo jí možná potkáš či odkaz na něco, co dotyčný udělal, toť vše
  • tak 2 diel latku moc vysoko nenasadil :D
  • Kdo říká, že hráč bude v čele inkvizice?
  • Ja chci pokracovat za sveho Grey Wardena z jednicky a ne zas zacinat za nakyho novyho saska.
  • Ani sa nedivim po tej 2 by som zmenil aj nazov aby si to nik s da2 nespajal:D
  • The_Nameless_One
    Takže pokud tam bude možnost importovat savy z předchozích dílů a pokud to udělám, budu ve "trojce" táhnout v čele Inkvizice proti "svému" Grey Wardenovi a proti "svému" Hawkeovi?
    Proč bych to sakra dělal?!
  • říkejte si co chcete, ale mám důvěru v Bioware, že to bude lepší než druhý díl
  • Já tomu asi nerozumím, ale už jen podle toho dříve uveřejněného videa a podle toho trpaslíka...který je ostatně i ve dvojce....tady se říká, že to nebude navazovat...na druhou stranu to přímo navazuje na dvojku, takže jsem dosti zmatený ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit