Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VergiliusGrey
    No DAI a Skyrim nejsou zrovna podobný hry. To, že chtějí mít trochu otevřenější svět, stejně jako to dělají u Witcher 3, z toho Skyrim neudělá. A že je příběhová linka a dialogy ve Skyrimu zbytečná, to beru, ale BG???
  • vsude maji holky na Templáře(Culen) jenom tady máme centrum Mágské Rebelie *1* *1*
  • "I'm dangerously falling for the hype, I'll have to play ME3 for a bit to bring me back down to earth. ;)"

Přesně takhle se cítím i já.
  • Our Chief Weapons Are:A Great power, a Nice Uniform and a Almost fanatical devotion to The Player." can we do it again ? please?
  • Amylee.Anderson
    To řekni moji postavičce ze dvojky, co byla žena :P
  • Nevím proč, ale časy skvělých RPG asi hodně rychle mizí, pokud se bude dělat něco jako toto...
  • michaliuz18
    ak sa do toho bude viac piplat EA tak cakaj samu akciu ktora ti neda vydychnut ako DA 2
    ak ale bioware dostalo rozum a neneha sa silno ovplyvnovat dr*nutym EA a budu viac ako kedysi ked este nepatrili pod EA tak potom cakaj nieco mega
  • Teda ten "kočičí skok" co tam předvede ten hlavní Inquisitor v plný zbroji vypadá neuvěřitelně směšně. *2*
  • MickeyMutant
    Nobody expects the Dragon Age inquisition!
  • michaliuz18
    ano bude na vyber aj pauzovanie cize rovnaky styl hrania aky bol v DA 1 ci 2 :)
    Mozno sa len prida novy styl aky mal zaklinac 2 ... kde tiez jednicka bola taka viac takticka na pauzovanie a urcovanie co dalej
  • oktavius66
    Ten chlap na tom obrázku vypadá jako Joe Barbaro z Mafie II *15*
  • Anders je gay
  • Na těchto hrách typu skyrim apod mě baví prozkoumávat svět, zlepšovat postavu a likvidovat stále větší a větší výzvy, ale ten zbytek, především příběh, to je jedno klišé vedle druhého, ve skyrimu jsem odehrál přes 120 hodin a hlavní dějové linie jsem se znechucen po návštěvě těch rasputinů na hoře vedle Riverwoodu už ani nedotknul, většina rozhovorů je ve fantasy hrách jako třeba Baldurs Gate (které jsem dohrál oba díly) taky tak nepraktická a zbytečná, že u nich už ve čtvrtině hry začnu vzdychat... třeba takoví staří Fallouti, to bylo jinačí kafe..
  • jen aby to nedopadlo jako dvojka, jen jeste vic akcni a hasasinovocreedovsky *13*
  • "Ten chlápek" je na 99 procent Cullen *3*
  • Námet je zo skutočnosti - Tranďáci ako novodobá inkvizícia. *2*
  • bude to on, ale bude 4% zamerenej bez moznosti ho obrátit na spravnou viru, takze si na nej moc nemysli:)
  • Amylee.Anderson
    Jojo, toho jsem právě dost zkoumala :D
  • Dle předchozích videí by tam měla být klasická parta 4 lidí, možnost pauzovat, izometrický pohled...
  • VergiliusGrey
    S partou, to je jistý. Doufám, že i to pauzování bude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit