Přejít na výpis diskuzí

Dragon Age: Inquistion vyjde podle nového videa v říjnu

22.4.2014 | Aleš Smutný

87 příspěvků

- 

Teda ten "kočičí skok" co tam předvede ten hlavní Inquisitor v plný zbroji vypadá neuvěřitelně směšně. *2*
 - 

Nobody expects the Dragon Age inquisition!
 - 

- 

Já ji určitě neočekávám...dvojka byla zklamání a tohle nevypadá, že se vrátí do kolejí vyježděných prvním dílem :(
 - 

Our Chief Weapons Are:A Great power, a Nice Uniform and a Almost fanatical devotion to The Player." can we do it again ? please?

- 

- 

Grzegorz Pocztarski z EA : "Prvním titulem, o kterém vám něco řekneme, bude Dragon Age: Inquisition. Brzy rozjedeme předobjednávky a jejich součástí budou informace o lokalizaci."
*4* - 

"I'm dangerously falling for the hype, I'll have to play ME3 for a bit to bring me back down to earth. ;)"
Přesně takhle se cítím i já. - 

Hmm tak graficky to vypada teda nadherne!a taky vypada ze uz by to nemusel byt takovy koridor jak 2ka
 - 

Námet je zo skutočnosti - Tranďáci ako novodobá inkvizícia. *2*
 - 

Ten chlap na tom obrázku vypadá jako Joe Barbaro z Mafie II *15*
 - 

Lelianě nový engine sluší *1* *14*
 - 

A zase bude hlavní hrdina něčím výjimečný. To ho vždycky musí něco poznamenat tak, že jen on dokáže zachránit svět? V Mass Effect uměl jen Shepard překládat z "Protheanštiny", v Dragon Age Origins mohl jen Grey Warden zabít Arcidémona, ve dvojce to trochu napravili, že Hawke byl jen prostě strašně dobrej (ve všem) *15*, ale teď zase bude Inquisitor zase jediný, komu bude světélkovat ruka a bude moct zavírat portály do jiné dimenze...
 - 

- 

Shepardová (ne, sory, ale Meera po celou trilogii fakt poslouchat NEBUDU) měla to štestí, že na Ferosu potkala Thoriana, jinak by byla v prdeli jak Baťa s dřevákama.
Grey Wardenů je hromada, a ano, musí ho zabít jeden z nich. Ani jsem to nehrál (respektive nemohu - teď mám důležitější věci na práci a dříve jsem se k tomu také nedostal), a vím, že byli minimálně tři různí lidé, kteří nejen že byli Wardeni, ale zároveň (při správných volbách) toho démona fakt zabili oni.
Hawke - ano, to uznám. Ale existují lidé, kteří opravdu podobní frajeři jsou.
Inkvizitor holt bude umět trochu magie. 
 - 

- 

Ta prostředí vypadají krásně :) Doufam, že tam bude Anders.
 - 

- 

Inu, v DA2 byla možnost Anderse nechat jaksi...zabít...takže může a nemusí, dle hráčova rozhodnutí
 - 

- 

No i v DA Procitnutí, se mohl houpat na oprátce a ve dvojce je nepostradatelný :D

- 

- 

vsude maji holky na Templáře(Culen) jenom tady máme centrum Mágské Rebelie *1* *1*
 - 

Anders je gay
 - 

- 

To řekni moji postavičce ze dvojky, co byla žena :P
 - 

- 

Ja si vzdy robim zenske postavy, pretoze kukat celu hru chlapovy na zadok ma nebere. A ak to hra umozni, tak su to vzdy aj lezby.

- 

- 

- 

Ten chlápek na konci videa úplně vlevo mu byl docela podobný bych řekl. Tak uvidíme.
 - 

- 

"Ten chlápek" je na 99 procent Cullen *3*
 - 

Jojo, toho jsem právě dost zkoumala :D
 - 

- 

bude to on, ale bude 4% zamerenej bez moznosti ho obrátit na spravnou viru, takze si na nej moc nemysli:)

- 

- 

-