Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquistion vyjde podle nového videa v říjnu
22.4.2014 | Aleš Smutný
87 příspěvků
-
Tak pockat, to bude 3rd person akcni RPG, nebo stejne jako predchozi dragon age RPG s partou, pauzama atd?
-
-
Dle předchozích videí by tam měla být klasická parta 4 lidí, možnost pauzovat, izometrický pohled...
-
-
jen aby to nedopadlo jako dvojka, jen jeste vic akcni a hasasinovocreedovsky *13*
-
-
ak sa do toho bude viac piplat EA tak cakaj samu akciu ktora ti neda vydychnut ako DA 2
ak ale bioware dostalo rozum a neneha sa silno ovplyvnovat dr*nutym EA a budu viac ako kedysi ked este nepatrili pod EA tak potom cakaj nieco mega
-
-
-
S partou, to je jistý. Doufám, že i to pauzování bude.
-
-
ano bude na vyber aj pauzovanie cize rovnaky styl hrania aky bol v DA 1 ci 2 :)
Mozno sa len prida novy styl aky mal zaklinac 2 ... kde tiez jednicka bola taka viac takticka na pauzovanie a urcovanie co dalej
-
-
No já doufám že jo,ale video na to moc nevypadá. *9*
-
-
Na těchto hrách typu skyrim apod mě baví prozkoumávat svět, zlepšovat postavu a likvidovat stále větší a větší výzvy, ale ten zbytek, především příběh, to je jedno klišé vedle druhého, ve skyrimu jsem odehrál přes 120 hodin a hlavní dějové linie jsem se znechucen po návštěvě těch rasputinů na hoře vedle Riverwoodu už ani nedotknul, většina rozhovorů je ve fantasy hrách jako třeba Baldurs Gate (které jsem dohrál oba díly) taky tak nepraktická a zbytečná, že u nich už ve čtvrtině hry začnu vzdychat... třeba takoví staří Fallouti, to bylo jinačí kafe..
-
-
No DAI a Skyrim nejsou zrovna podobný hry. To, že chtějí mít trochu otevřenější svět, stejně jako to dělají u Witcher 3, z toho Skyrim neudělá. A že je příběhová linka a dialogy ve Skyrimu zbytečná, to beru, ale BG???
-
-
trochu otvorenejsi svet podobne, ako u Witcher 3? neblazni, ved poliaci chcu vytvorit snad najvacsi svet, aky kedy bol v RPG hrach...co osobne povazujem skor za minus, pretoze sa to budem bat aj rozohrat :D
-
-
Jedna věc je co říkají a druhá jak to doopravdy bude. Já se přece nesnažím porovnávat velikost světa ve W3 a DAI, když ani jedna z těch her nevyšla. Jenom jsem chtěl naznačit, že velikost světa a jeho prozkoumávání má v těchle dvou hrách trochu jinou roli než ve Skyrimu.
-
-
-
-
Takže abych pomalu začal kupovat novou grafiku...
-
By mě zajímalo kolik postav v partě půjde zase op***at. Ne vážně. DA, ani jeden díl nepatří do mé top 10, ale zahrál jsem si je rád, stejně tak si dám i tohle. Lehce laciného fantasy příběhu není nikdy dost!
-
-
Tak zatím víme o dvou, Cullen jako NPC a Cassandra z traileru (Cassandra je v těch trailerech nějaká oblíbená *4* byla i v traileru na dvojku)
-
-
Takže zrušení EA Czech už "nese své ovoce", Dragon Age 3 bude bez české verze která původně měla být... *10* *10* *10*
-
-
Kde jste vzal, že původně měla být? Přítomnost lokalizace nebyla nikdy potvrzena ani vyvrácena. Vše až doposud byly jen spekulace na základě nějakých pověstí (rumours).
-
s@#hit překlad na s@#hit hru od s@#hit vydavatele? koho to zajímá
-
-
Sem nechoď když tě DA nezajímá *3*
-
-
infatilní fanboyi, sexxx a gay romance jedině v originále
-
-
Už se vyřešilo, zda lze za gay romanci považovat vztah elfa a člověka, když ten pojem v podstatě označuje vztah dvou mužů (lidí)? Ty si tady na to evidentně odborník, tak se ptám *5*
-
Vlastni zkusenost?
-
-
-
-
To jsi vzal kde ? *1* četl jsem tento http://www.eurogamer.cz/articles/2014-04-22-polti-ea-se-vyjadrili-k-eskym-lokalizacim-budoucich-her (nechci tu spamovat Eurogamerem, ale tady jsem řádný takový článek nenašel) článek, a přišlo mi že to vypadí spíš pozitivně *3*
-
-
No tak se podívej na popisek u hry na Xzone a do diskuze ke hře, tam sami od Xzone píšou, že cz pravděpodobně nebude....
-
-
Oficiálně od EA nikdy CZ verze Dragon Age: Inquisition nebyla potvrzena.
To je pro 'xxx', nějak jsem se netrefil do správného vlákna. -
-
No tak já mám pocit, že dříve bylo na Xzone u všech verzí hry uvedeno jazyková verze že bude CZ a to nyní zmizelo...
-
-
No tak já myslím, že Xzone má dopředu určitě lepší informace než my, takže cz měla být a jaksi nebude. Chudinkové EA, mají hluboko do kapsy nenanžranci...
-
Tím se nedá řídit... podívej se kolik obchodů už mělo vydání GTA V pro PC ještě před koncem loňského roku *3*
-
-
-
-
-
-
Takže tím že hlavní hrdina promluvil jsem o tuto hru ztratil zájem *16*
-
-
Můžeš si vybrat ze dvou hlasu pro každé pohlaví (ženy 2 a muži 2 a ne mužská postava nemůže mít ženský hlas ani naopak *3* ) jeden britský a jeden americký *3* toto je myslim ten britský *1*
-
-
http://www.dragonage.com/ Dragon Age má nové stránky !!! *1* *3*
-
Jednotka stále nepřekonaná :(
-
-
Z trailerů moc hodnotných informací nezískáme.
Je sice pravda, že takové hry, jako DA: Origins se překonávají jen těžko, možná by ale bylo lepší počkat na datum vydání a nedělat předčasné závěry?
-
-
Nechápu proč, ale boje vypadají jako klon Dark Souls. Takže nějaká šikovná hlavička v EA si řekla, že se sveze na vlně Dark Souls mánie a udělají ze série, kde byl boj podobný (i když jen slabší odvárek) starších taktických RPG, prostě další hopsačku a mlátičku. Třikrát sláva 358. klonu Dark Souls...
-
-
To tam jen chceš vidět...
-
-
K vzhledem podpoře ze strany EA o tuto hru fakt nemám zájem. Raději budu vyhlížet Zaklínače. CD Projekt ještě ví jak se má starat o zákazníka.
-
-
Přístup BioWare se mi stále líbí víc, než to jak se prezentuje CD Projekt. "My jsme CD Projekt a vytvoříme tu nejrozlehlejší, nejrealističtější a po všech stránkách nejlepší RPG na světě..." (To je jenom parodie a pro obvykle hatery : berte to z humorem prosím, ne neřekly to v žádném rozhovoru) Podobně se prezentuje WH, chtěl jsem si přečist preview na KC, ale ta sebechvála co byla citována na začátku článku mě hned odradila *13*
-
-
Od CD projektu jsem něco podobného, popravdě, slyšel... ale co, stejně si to koupím :-)
Co se týče Warhorse, tak tou přehnanou sebechválu... co přesně máš na mysli? -
-
"Mícháme svobodu a herní mechaniky Skyrimu, prostředí Mount and Blade, vyprávění příběhu ze Zaklínače a tuhé boje z Dark Souls do jednoho hutného balíku," snaží se o co nejsrozumitelnější definici autor, který přiznal inspiraci filmem Statečné srdce (Braveheart). A dodává: "Většina her je teprve ve fázi dospívání, což chceme změnit vyrobením dospělejšího, hlubšího a autentičtějšího zážitku v opravdovém hardcore RPG. Podívejte se na knihy či filmy, které také společně s jejich diváky postoupily dál, viz Batman." http://www.eurogamer.cz/articles/exkluzivni-preview-kingdom-come-deliverance
Pokud studio, které ještě nevytvořilo žádnou hru (myslim WH nepočítam k jejich hrám Mafii) řekne toto, tak to beru jako přinejmenším arogantní *10* -
-
Takže bys byl radši, kdyby řekli :"Jsme nové studio, takže uděláme generický bulšit, jaký tu byl už milionkrát, i když máme kapacity na něco většího. Proč? Akrodymovi by se to jinak zdálo jako arogantní." Já si radši počkám, co z toho vyleze a budu rád, když to nebude miliontý generický bulšit, ale to, co ty popisuješ jako arogantní.
-
-
Jo takhle. To já si radši nechám naslibovat a když to dostanu tak pochválím. Když ne tak to zpičuju, kde se jenom dá. Zatím se mi většinou stalo, že se přehypovaná hra obhájila, ale málokrát se mi stalo, že by mě něco, od čeho nic nečekám, příjemně překvapilo.
-
Ne...tak to nemyslím, to co popisují je utopické RPG a možná se jim povede a možná ne.*3* Žádné RPG ještě nevytvořily a už tvrdí že pokoří všechny špičky žánru to je arogantní ať se to podá jakkoliv, tím nemyslím že ta hra bude špatná, to jsem nikdy nenapsal. Tahle debata začala o tom jak se které studio chová a já jsem pouze napsal že tyto dvě studia si podle mého názoru až příliš moc věří... Omlouvám se že jsem Vám šlápl na ocas mým komentářem btw stejně jsem to čekal *1* vytknout něco CD Projektu nebo WH... jsem si mohl rovnou jít vykopat virtuální hrob... *16*
-
-
Studio sice ne, ale jejich členové ano. Stále nechápu, co je na tom arogantního. Snaží se vymezit vůči ostatním a právem poukazují na fakt, že se zaměří na dospělejší publikum.
-
-
Mě jenom štve, že odkopli herní velikány jako starou bačkoru *3* to my přijde arogantní. *7*
-
-
-
-
-
Geralt je máslo *6*
-