Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda ten "kočičí skok" co tam předvede ten hlavní Inquisitor v plný zbroji vypadá neuvěřitelně směšně. *2*
  • MickeyMutant
    Nobody expects the Dragon Age inquisition!
    • Já ji určitě neočekávám...dvojka byla zklamání a tohle nevypadá, že se vrátí do kolejí vyježděných prvním dílem :(
    • Our Chief Weapons Are:A Great power, a Nice Uniform and a Almost fanatical devotion to The Player." can we do it again ? please?
  • BoB.2
    Grzegorz Pocztarski z EA : "Prvním titulem, o kterém vám něco řekneme, bude Dragon Age: Inquisition. Brzy rozjedeme předobjednávky a jejich součástí budou informace o lokalizaci."
    *4*
  • "I'm dangerously falling for the hype, I'll have to play ME3 for a bit to bring me back down to earth. ;)"

Přesně takhle se cítím i já.
  • Hmm tak graficky to vypada teda nadherne!a taky vypada ze uz by to nemusel byt takovy koridor jak 2ka
  • Námet je zo skutočnosti - Tranďáci ako novodobá inkvizícia. *2*
  • oktavius66
    Ten chlap na tom obrázku vypadá jako Joe Barbaro z Mafie II *15*
  • Lelianě nový engine sluší *1* *14*
  • Magister_Peditum
    A zase bude hlavní hrdina něčím výjimečný. To ho vždycky musí něco poznamenat tak, že jen on dokáže zachránit svět? V Mass Effect uměl jen Shepard překládat z "Protheanštiny", v Dragon Age Origins mohl jen Grey Warden zabít Arcidémona, ve dvojce to trochu napravili, že Hawke byl jen prostě strašně dobrej (ve všem) *15*, ale teď zase bude Inquisitor zase jediný, komu bude světélkovat ruka a bude moct zavírat portály do jiné dimenze...
    • Shepardová (ne, sory, ale Meera po celou trilogii fakt poslouchat NEBUDU) měla to štestí, že na Ferosu potkala Thoriana, jinak by byla v prdeli jak Baťa s dřevákama.

Grey Wardenů je hromada, a ano, musí ho zabít jeden z nich. Ani jsem to nehrál (respektive nemohu - teď mám důležitější věci na práci a dříve jsem se k tomu také nedostal), a vím, že byli minimálně tři různí lidé, kteří nejen že byli Wardeni, ale zároveň (při správných volbách) toho démona fakt zabili oni.

Hawke - ano, to uznám. Ale existují lidé, kteří opravdu podobní frajeři jsou.
      Inkvizitor holt bude umět trochu magie.
  • Amylee.Anderson
    Ta prostředí vypadají krásně :) Doufam, že tam bude Anders.
    • Jesper666
      Inu, v DA2 byla možnost Anderse nechat jaksi...zabít...takže může a nemusí, dle hráčova rozhodnutí
      • Kouvil
        No i v DA Procitnutí, se mohl houpat na oprátce a ve dvojce je nepostradatelný :D
    • vsude maji holky na Templáře(Culen) jenom tady máme centrum Mágské Rebelie *1* *1*
    • Anders je gay
      • Amylee.Anderson
        To řekni moji postavičce ze dvojky, co byla žena :P
        • Ja si vzdy robim zenske postavy, pretoze kukat celu hru chlapovy na zadok ma nebere. A ak to hra umozni, tak su to vzdy aj lezby.
    • VergiliusGrey
      Ten chlápek na konci videa úplně vlevo mu byl docela podobný bych řekl. Tak uvidíme.
      • "Ten chlápek" je na 99 procent Cullen *3*
      • Amylee.Anderson
        Jojo, toho jsem právě dost zkoumala :D
        • bude to on, ale bude 4% zamerenej bez moznosti ho obrátit na spravnou viru, takze si na nej moc nemysli:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit