Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no tak si tu gay hru uzijte a nezapomente mit sex se stejnym pohlavim to je dulezitEAsoucast hry *11*
    • Tvoje detske nariekanie tu nikoho nezaujima.
      • koukam, ze je to tu minuskujou, samej gay je to tady *3*
      • Obávám se, že tu pouze zcela zbytečně krmíš trola.

Přiznejme si, ti, kdo chtějí, si vždy důvod najdou.
  • Hmm. nejak nevim jestli se na to tesit nebo ne. první dve DA nebyli spatny, Mass Effect taky celkem usel, ale k oběma bych mel plno vyhrad, doufam ze v bioware vezmou to lepsi a bude to dobra hra. Ale samozrejme to muze byt velky prusvih, moc jim neverim. Ale vypada to krasne, to jo:)
  • "you are gonna get raped" pohled *15*
  • vokr.cz
    Ten chlap na screenshotu vypadá jako Joe z Mafie 2... divné:)
    • celoush
      Myslíš Varrica?
    • To proto, že tyto dvě postavy mají podobnou osobnost *3*
  • bioware zapomel co to znamena udelat rpg. neni to o tom, ze hrajem za nejakeho predem daneho hrdinu. ale ze my se tim hrdinou ve hre postupne stavame. cili video mi ukazalo presne to ceho jsem se obaval a o hru sem ztratil zajem.
    • Ale ty nehraješ za předem daného hrdinu *3* , ve hře si utváříš vlastní názor na různé frakce, rasy, charaktery, atd. navíc si můžeš vybrat ze čtyř ras *5* a jak se píše nademnou, soudit hru podle traileru je blbost *2*
    • prosimtě jak můžeš hodnotit hru podle traileru kde je 0% ingame obsahu. Navíc mi ukaž jeden jediný trailer který není zavádějící a hra vypadala/hrála se/měla příběh 100% tak jak sis to představoval po shlédnutí traileru? Osobně za mě pokud to bude jako Dragon Age 2 ale bude tam víc map a budou větší tak jdu do toho. Viděl si trailer na Baldur's Gate 2? Je to moje nejoblíbenější hra ale kdybych neznal jedničku tak po shlédnutí naprosto tragického traileru bych si dvojku nikdy nezahrál, a to tam naopak byly ingame záběry
      • Ale v tom traileru jsou in-game zabery, je kompletne z enginu. Na konci je uvedeno "actual game footage". Nicmene uzivateli "drg" spis vadilo, ze v traileru nebylo ukazany jak se z nuly kterou nikdo nezna vypracuje zachrance sveta. Tady je zrejme prevazna cast ukazek z pokrocilejsi casti hry a to jak zabiji maly vlky nebo svaby bylo vynechany :-)
        • jo já ho viděl ale obsahu jsem myslel jako skutečné hraní a ne animace, byť dle jejich slov nerenderované
  • podle me to vypada paradne necekam od toho zadne rpg zazraky spise beckovej pribeh kterej se bude recyklovat ze starsich bioware her no a presto se tesim i kdyz dragon age 2 byl obrovske zklamani
  • N7N7
    Fakt že jo! *2*

(ups, to měla být reakce na vokra.cz, že chlap na obrázku vypadá jako Joe z Mafie 2 *4* )
  • bude boj resp. ovladanie postav take ako v 1 a 2(ze ovladate viac postav) alebo sa bude hrat len za 1 postavu? ..nechce sa mi to hladat
  • Nevím proč, ale časy skvělých RPG asi hodně rychle mizí, pokud se bude dělat něco jako toto...
    • Zbytečně panikaříte. Hromada zajímavých RPG od jiných týmů (ve kterých jsou lidi zodpovědní za klasiky v žánru) pracuje na zajímavých hrách. Ale musíte se koukat na Kickstarter.
    • Nemusíš to psat na všechny severy s tímto videem *3* *4* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit