-
Ona je pasivnější role ženy v méně rozvinuté civilizaci biologicky daná - stráví velkou část svého života těsně spjaty s potomky, což se moc neslučuje ani s vojenskou službou, ani s dobrodruhováním :). Pokud má mít svět vnitřní logiku, pak to musí reflektovat, nebo vysvětlit, proč je to jinak.
-
uz tam chybí jenom chobotnice *1*
-
zadarmo na PS+ je to až ode dneška a v podstatě jde o ideální čas pro recenzi, protože spousta lidí to nehrála a teď bude vědět, co je čeká...
-
Hodně mě to láká, škoda, že to není na PS4.:(
-
Retro recenze? Proc ne, ale priste prosim na nejaky jeste vic starsi titul.
-
jste čekali na recenzi až to bude zadarmo na PS+?
-
Myslíš herní analfabety?
-
Ty ženský nakupujou podprdy kde? V obchodě s padáky?
-
..zkus tohle: http://store.steampowered.com/app/207930/
-
tak ta petice co jsem našel má jen 250 podpisů takže port asi jen tak nebude :( docela škoda protože přesně taková hra mi na PC děsně chybí metal sluga už mám projetýho a kačery se mi hrát nechce
-
Škoda že to není (zatím) na PC *9* Vím že probíhala (probíhá) nějaká petice pro portování na PC takže se uvidí... Každopádně podle mého nakonec bude hrát důležitou roli prodejnost titulu.
-
Úžasná hra s překrásným art-stylem! *2* Hned jsem si vzpomněl na mé hráčské začátky s hrami jako Street Fighter, Golden Axe nebo i Alien Storm na Sega Mega Drive (Sega Genesis). *5*
-
PlayStation 3 je spickova konzole, nejlepsi vubec se spoustou skvelych her (od JRPG po zapadni produkci), narozdil od PS4, kde se lide ukaji jen nad 1080p a dobrych her minimum, cili urcite nevahej a porid si ji *5*
-
jsem dlouhá léta otaku ale tohle se mi vizuálně fakt nelíbí, a komu se líbí ty špekatý kejty tak je ... divnej. Připadá mi jako kdyby japoncovi řekli "hele namaluj něco co se bude líbit průměrnýmu americkýmu puberťákovi co chodí každej den žrát do Meka a ženskou zná jen z časopisů kde jsou modelky upravený ve photoshopu"
-
To mi tak nějak došlo... *3*
-
Ale já hru nijak nesoudím. Jen žertuji na téma "hlavního taháku hry"
-
Mám 3DS XL, další handheld nechci :-) xbox jsem dal synovci, tak půjdu do ps3 *3*
-
pro plno lidi je handheld naprosto nezajimava věc...
-
Tak taky nemůžes házet všechny "muže" do jednoho pytle,že? někdo rád i nějakou tu hratelnost.
Mimochodem pokud bych měl soudit o hře pouze z toho hlavního obrázku, nic pěkného by to tedy nebylo. *4* -
Většina hráčů jsou jen muži. Ztracené existence plné uhrů. Nemůžeme si pomoci