Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Sakra pardon, Věra Pohlová, ale dejme tomu, že má ségru :)
  • Jack1947
    Pokud to vidíš takhle, pak se nedivím že většina hráčů udělá většinu ustupků právě kvůli jedinému, ukojení své neuskutečnéné touze po těch nejjednodušších potřebách.
  • Len by som rad upozornil (aj ked v recenzii to spomenute je, ale kto uz teraz cita recenzie, zejo...), ze na PS+ je to momentalne (alebo pri najblizsom update) na Vitu zadarmo. A je to fakt vyborna hra, kto niekedy hral stare Golden Axe alebo DnD na arkadovych automatoch bude okamzite doma - skvela hra.
  • Kdo je Iva Pohlová?
  • Na co PS3 když to dnes vyšlo v rámci PS+ zadara na Vitu :)
  • Hanzales
    Právě jsi dostal jedno plus od heterosexuála, jedno plus od homosexuála, jedno plus od hentaisexuála a jedno mínus od Ivy Pohlové :D
  • Lotr
    Ale jsou tam boobies. Boobies dávají smysl existenci.
  • Jack1947
    Nemá smysl otálet, rovnou jít do něj když je ještě čas. Jinak zlevní PS4 a 3jka zapadne prachem v minulosti. *4*
  • Thorar
    Dík za recenzi, další důvod si pořídit ps3 :-)
  • O neprehlednych soubojit kde po prvnich trech vterinach nevis kde jses nebo co delas a nekonecnych menu (a to hlavne ve vice lidech na splitscreenu)...
  • Jack1947
    Lepší pozdě nežli... nikdy. *4*
  • Hra vyšla před deseti měsíci. Recenzovat po takové době je docela smutné.
  • Tushan
    art u těhle hry je naprosto boží. jenže ps 3 už nemam a vitu fakt nechci. škoda *13*
  • Lotr
    Boobies! Boobies! Booooooobies! BOOBIES! *14*

O čem vlastně jiném je ta hra?
  • Připomnělo mi to Yogtrailer na tuhle hru a narážku na nerealistické vnady hrdinek. *15*
    https://www.youtube.com/watch?v=1DbjuMzc2G0
  • Tohle jsem zahlédl už před nějakým časem a docela mě to oslovilo, ale pak jsem zjistil, že to není na PC. Mohl by mi tu někdo doporučit pár her v podobném stylu a i po výtvarné stylizaci?
  • Zayl
    No co, retro recenze.
  • není tahle už asi tak rok stará?
  • tak to je op
  • walltar
    Tak podle toho prvního obrázku sem si říkal, že by to mohla být velice zajímavá hra ... ale ty screenshoty celkem zklamali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit