-
Sakra pardon, Věra Pohlová, ale dejme tomu, že má ségru :)
-
Pokud to vidíš takhle, pak se nedivím že většina hráčů udělá většinu ustupků právě kvůli jedinému, ukojení své neuskutečnéné touze po těch nejjednodušších potřebách.
-
Len by som rad upozornil (aj ked v recenzii to spomenute je, ale kto uz teraz cita recenzie, zejo...), ze na PS+ je to momentalne (alebo pri najblizsom update) na Vitu zadarmo. A je to fakt vyborna hra, kto niekedy hral stare Golden Axe alebo DnD na arkadovych automatoch bude okamzite doma - skvela hra.
-
Kdo je Iva Pohlová?
-
Na co PS3 když to dnes vyšlo v rámci PS+ zadara na Vitu :)
-
Právě jsi dostal jedno plus od heterosexuála, jedno plus od homosexuála, jedno plus od hentaisexuála a jedno mínus od Ivy Pohlové :D
-
Ale jsou tam boobies. Boobies dávají smysl existenci.
-
Nemá smysl otálet, rovnou jít do něj když je ještě čas. Jinak zlevní PS4 a 3jka zapadne prachem v minulosti. *4*
-
Dík za recenzi, další důvod si pořídit ps3 :-)
-
O neprehlednych soubojit kde po prvnich trech vterinach nevis kde jses nebo co delas a nekonecnych menu (a to hlavne ve vice lidech na splitscreenu)...
-
Lepší pozdě nežli... nikdy. *4*
-
Hra vyšla před deseti měsíci. Recenzovat po takové době je docela smutné.
-
art u těhle hry je naprosto boží. jenže ps 3 už nemam a vitu fakt nechci. škoda *13*
-
Boobies! Boobies! Booooooobies! BOOBIES! *14*
O čem vlastně jiném je ta hra? -
Připomnělo mi to Yogtrailer na tuhle hru a narážku na nerealistické vnady hrdinek. *15*
https://www.youtube.com/watch?v=1DbjuMzc2G0 -
Tohle jsem zahlédl už před nějakým časem a docela mě to oslovilo, ale pak jsem zjistil, že to není na PC. Mohl by mi tu někdo doporučit pár her v podobném stylu a i po výtvarné stylizaci?
-
No co, retro recenze.
-
není tahle už asi tak rok stará?
-
tak to je op
-
Tak podle toho prvního obrázku sem si říkal, že by to mohla být velice zajímavá hra ... ale ty screenshoty celkem zklamali.