Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bliss
    Jsem opravdu jedinej kdo se na to těší? Capcom mě zatim nijak nezklamal v předešlých hrách.
    • I já se těším....pokud to vyjde na PC.
      • musíí *1* a taky to musí šlapat na radeonu 1950gt *11*
  • lííbí se mi to a moc! *4* z obrázku na mne "dýchá" zatraceně dobrá atmosféra *5* a vidim že designéři hry mají cit pro architekturu hradů, což mě někdy opravdu zarazí, když vidim některý spláceniny hradeb a má to vypadat jako hrad *8* vývojářům moc fandím a doufám že tohle bude kulervoucí hra *1*
  • MishKonn
    Herní systém mi zní trošku jako Dark Messiah of M&M z třetí osoby, a to tady zoufale chybí, takže bring it on!
  • had vypadá docela hrozivě
  • Vyzerá to dobre. Ale ZASA iba na konzole. Hold vývojárom je jednoduchšie sa nenamáhať s vytváraním hry s poriadnou grafikou na PC. Takto to fláknu na konzole, kde už 4 roky robia to isté. Je to úplne smutné ako dve zastaralé krabice skoro zastavujú herný vývoj.
    • A proč by se někdo měl namáhat s pořádnou grafikou na PC, když to jako verze pro konzole vydělá mnohem víc? ... YARGH !
    • vyjadreni pana Kobayashiho(producent) ohledne pripadne PC verze. "Right now, nothing's off the table yet, but if the PC users out there really are vocal about having this game, then we can definitely consider it." => PC verze by nakonec bejt mohla
      • To by ma veľmi potešilo. Lebo aj DMC na PC, hoci to bola konverzia a bolo to skoro nutné hrať na gamepade, bola veľmi kvalitná.
  • Ale tak není přímo ošklivá a pokud je hra opravdu dobrá tak na grafice aspoň u mě tolik nezáleží, jen to není tak úplně přednost této hry *3*
    S konverzí na PC by si mohli dovolit to jěště zkrášlit *5*
  • Masa-san
    mimo soudek: Je to jen u mě nebo se také stává někomu jinému, že po kliknutí na "reagovat" občas vyhodí nové vlákno místo reakce na příspěvek? *7*
  • Jak je to vlastne se zaklinacem2?
    Ma to byt openworld hra? Nebo neco na zpusob treba DAO (pohyb po jednotlivych lokacich)?
    Nebo (nedejboze) vylozene linearni hra, s jasnou a jedinou cestou vpred?
    • Podle videí to vypadá stejně jako v jedničce. Některé lokace budou spíše taková "bkudiště" a jiné otevřené plochy.
    • Bude to prostě zhruba jako v prvním dílu s tím rozdílem, že druhý díl má o dost větší lokace.
      Nejde o openworld hru, ale každá kapitola se odehrává v rozlehlé lokaci (krajině, s dalšími podlokacemi - jeskyně, město, podzemní části, údolí atd.) kterou můžete libovolně procházet a plnit questy v libovolném pořádí. Pokud se budou plnit pouze hlavní questy, tak klidně můžeš minout 40% hry.
      Nebude to jako Dragon Age kde se na mapě přesunuješ mezi malými lokacemi..tady budeš mít k dispozici jednu velkou v které se budeš pohybovat (a v další kapitole budeš zase úplně jinde atd.)
      • Jednicku jsem prave nehral.
        Ale z toho co tu pisete to zni jako fer kompromis - dik za odpovedi *11*
        • Aj - uklik - na bliti mi z toho neni : )
    • misho8723
      Podľa všetkého to bude závisieť od typu lokácie.. napríklad v prvých ukážkach hry sa Geralt pobehoval po jednom lese a ten bol trochu ohraničený skalami.. Tomasz Gop povedal síce, že v danej lokácií je viacej cestičiek ale neboli ukázané a napríklad zase na tohto týždňovej prezentácií Zaklínača, Geralt bol v lokácii, ktorá vypadala byť obrovská a človek môže v nej ísť kde chce.. čiže dvojka ide byť otvorenejšia ako jednotka, ale nie zase štýlu Gothic alebo TES a ku tomu treba pripočítať aj to, že Geralt už vie preskakovať ploty, liezť rebríkmi, liezť na skaly atď.
  • CRYPT
    Neverim Campcomu ani co by se za nehet veslo. Jedinou hru jsem od nih v zivote dohral a to Resi 3 Nemesis na PSX kvuli krasne Jill. Ovladani meli vzdy tragicke a celkove hry od nich mi prijdou takove porad stejne, s trochou obmen... Dle traileru to vypada na super parbu, ale neverim tomu. Spise zustanu u spolehlivych vyvojaru, kteri delaji kvalitni RPG jako Divinity 2, Two Worlds, apod.
    • Som toho istého názoru. Páni z Capcomu si sadli a povedali : 3rd akcie ako Lost Planet 2 alebo Bionic Commando už moc nefrčia, tak to skúsime z RPG západného typu, tie sa predávajú nejako podozrivo dobre...
      Ale chyba lávky, na hru podobného typu treba mať skúsenosti a tie pri Residentoch a Devil may Cry nabrali asi ťažko a na ,aby sa učili na vlastných chybách namajú čas.
      Jednoducho tu vidím ťažký držkopád... Konieckoncov EA by dokázala hovoriť o ambicióznom RPG zo sveta Tolkiena, ktoré musela radšej zrušiť, pred tým ako kúpila Bioware
  • no tohle bude mit se zaklinacem spolecne leda to, ze je to taky fantasy
    • Bude to mít s Witcherem asi tolik společného, jako má Fallout 2 a 3.

Edit: Pointa = neřešit, je to jedno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit