Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milionkrát lepší než Witcher 3 a Skyrim dohromady. Nejlepší open - world RPG od dob Gothicu. Těším se až si to dám znova v parádní grafice. Zpráva roku!
    • Má hra najlepší súbojový systém zo všetkých troch hier? Áno.. pekný svet a monštrá? áno.. ale hlavne Zaklínač 3 obstojí v súboji s DD veľmi dobre - príbeh, postavy, svet, atmosféra, hlavné a vedľajšie misie, dialógy, rozhodnutia a dôsledky, atď. sú v Z3 v najvyššej kvalite
      • příběh ve Witcherovi je tristní a hratelnost taky. Když si shrneme příběh, tak je to nakonec fakt a pouze o hledaní Ciri, není tam nic napaditého, nic. Vztah mezi Ciri a Geraltem je navíc dost trapný, takže to nefunguje ani jako nějaké hra zaměřena na vztahy. Konec pak pošle hru úplně někam...
        • Ty jseš tristní.
          Pán prstenů je o hození prstenu do sopky, vztah mezi Frodem a Samem je navíc dost trapný... :D To co říkáš se dá aplikovat na vše.
          • *15* trapáček se ohaní Lotrem. To je diskuzní sebevražda. Přátelství mezi Samem a Frodem je skvělé popsané narozdíl od rádoby trapné výchovy ve W3. Ciri která procestovala x světů, prošla vším možným(od Bonharta až po smrt Geralta), se věži rozhoduje na zákadě nějakých tří výchovných rad od Geralta. Takových blbostí je tam spousty. Triss zachranuje z Novigradu mágy, při tom je mohla všechny kdykoliv teleportovat, korunu tomu nasadí, že ona se po noci s Geraltem teleportuje. Witcher 3 má dosti tupý příběh.
            • del0
              "lidi se zbytecne moc soustredujou na pribeh ve hrach. Od skvělých pribehu mame knihy a třeba filmy"

To fakt sedí. Od fanboye JRPG, které staví primárně na příběhu (a to ještě lineárním, bez možnosti nějakých svobodných rozhodnutí a hraní postavy). Ty si skutečně král ve s*aní do vlasních úst. *15*
            • samozřejmě! mně to nepovídej. Pro některé stojí Witcher 3 na údajně skvělém příběhu a zcela ignorují mizernou hratelnost, bohužel ono to totiž neobstojí ani jako příběhová hra.

Milionkrát mám radějí hry, kde se hraje( od toho jsou hry, že ano?) jako např. Dark Souls, Dragon's Dogma než čtení textu ve hrách..
            • lidi se zbytecne moc soustredujou na pribeh ve hrach. Od skvělých pribehu mame knihy a třeba filmy, hry mají prinaset něco jiného, a to hrani. . Pak jsou hry jako Dragons Dogma, kde sice pribeh je, ale je celkem strucny a hrace nezatezuje tunama textu,a přitom je celkem originalni a zajimavy. Většinu casu se tam proste hraje, a to je na te hre to nejlepší.
              Skvely pribeh ve hre, když se povede je pro me spis bonus a je fajn když je ve vyrovnane symbioze s ostatnima hernima prvkama. Hra která stoji a pada na pribehu mi prijde zbytecna, protože jak jsem psal, k vyjadrovani pribehu mame dokonalejsi prostředky nez hry.
    • Uklidni se *1*
  • VergiliusGrey
    Skvělá zpráva. Už, aby to bylo.
  • skvělá zpráva, toto bylo jedno z mála RPG, kvůli kterému mě mrzelo, že nemám konzoli.
    • Souhlas!!! Bombaaaaaaaaaa :) Jasná koupě.
  • Kinet1c
    Nevadi ze uplinuly uz 2 roky :D, rad si to dam, nedokazem kupit xbox360 ci ps3 za rozumnu cenu tu v okoli, od niekoho a tak, toto je vynikajuca sprava, teda aspon pre mna, aspon usetrim, za 30eur by som si konzolu spolu s hrou asi nekupil, nikde od nikoho :D
  • x_ander
    A to oznámí jen pár týdnů po tom, co jsem dohrál PS3 verzi *1* . Ale vážně, kdo nehrál, běžte do toho. Je to parádní RPG, ten svět má cosi do sebe, systém pawnů je skvělý a bitky s kyklopy/griffiny/draky/whatever stojí za to. Jen ten datáč šel nějak mimo mě, ten jsem v půlce vzdal, nebavil mě.
  • Black_Hand
    aah, ano, dekuji prosim, dam si.
  • Tak se zdá, že se přání plní. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit