Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uh,věděli jste že existuje i Dragons Dogma Online ? *6*
    https://www.youtube.com/watch?v=FP9Ji8GEXbo
    • http://steparu.com/reviews/mmorpg/1801-dragon-s-dogma-online-review-of-closed-beta
  • úúúúžasná hra,vydání na pc je skvělá zpráva rád si to zase všechno zandám znovu :)) akorát by to chtělo trošku vybalancovat,mystic klasy jsou podle mě docela OP *16* *14*
  • no nevím, my na pc mame jiny standardy co je a co neni dobra hra...
    • alevšak ty len hry pozeráš na youtube
    • ani ne. Standarty jsou +- stejné, nakonec tohle bude skvělé prodávané, to si píš. Jenom pár chudáčků zde na Games.cz se snaží přesvědčit osatní, že ten kdo nečte brakovou tvorbu(Divinity, Pillars) ve hrách je out a ti co čtou ty braky, tak jsou strašně hardcore, že čtou braky ve hrách *3*
      • Jasné jak to nemá šikmé oči tak je to automaticky brak *1*
  • Konecne sa i waiting race dockala kvalitnej AAA hry
    • Ti chytrejsi si to zahrali na PS3 a xboxu a ted si daji verzi vylepsenou...waiting race je pro blbce, nevim proc bych mel cekat když muzu hrat na obojim:)
      • del0
        "waiting race je pro blbce, nevim proc bych mel cekat když muzu hrat na obojim:)"

Na PS4 za skoro 2 roky od vydání jedna dobrá exkluzivka (Bloodborne). Pověz mi o waiting race... *15*
      • A ti nejchytrejsi si pockali az to vyjde na pc, aby meli ten nejlepsi zazitek hned napoprve.
      • Hnisavec si zřejmě nedokáže představit, že by někdo mohl mít peníze na PC i na konzoli...

Jinak, těším se, že si na PC konečně zahraju i datadisk!
  • Integrace do Steam online DRM neni deviza, ale degradace. PC verze me nezajima, uvital bych remaster pro PS4.
    • No vidis mna zase nezaujimala ps3 slideshow a nezaujima ma ani PS4 remaster. Ale prajem ti nech vyjde, budeme spokojni obaja
    • myslim ze PS4/XONE verze je hodne pravdepodobna, jen je divne ze ji neoznamily jako první, takze mozna fakt nebude nebo bude později. Navíc co vim tak petice co mela spoustu hlasu se tykala prave PC verze, takze zrejme v Capcomu reaguji na tu petici. PS4 hraci zadnou neposlali:)
  • Jedna z her, která mě hodně zklamala, litoval jsem pěněz, který jsem za to na xboxu dal. V zásadě je to o tom, že si člověk stoupne a dívá se, jak 3 AI ovládaný tupci zabíjej všechno za něj. A když se náhodou pokusí něco zabít taky, ti 3 se mu tam akorát furt motaj a nejde se v tom vyznat. Ta hra se bohužel nedá hrát, protože se hraje sama.
    • Spis ti to moc neslo podle toho co pises, a nemel jsi trpelivost se s tim zabývat, ale to nevadi, u her neznalost muze omlouvat.
      • Rozehrával jsem to několikrát, bylo mi líto peněz, navíc to všude sbíralo dobrý hodnocení, tak jsem si myslel, že to třeba jen chce čas, ale pokaždý jsem došel ke stejnýmu závěru - když stojím a nic nedělám, dopadne to úplně stejně, jako když něco dělám, ta "NPC"ka všechno zabijou za mě. Připomínalo mi spíš špatnej film, člověk se jen kouká a vlastně ani nehraje. Ale když tak vidim, že lidi jsou nadšený, asi to ještě jednou zkusim.. DS jsem taky dal až napotřetí a pak jsem hned kupoval dvojku, i když tam nebyl důvod nuda, ale uplně jinej :)
        • Ja u ty hry stravil asi 700 hodin (samo jsme ji hral několikrát) a nemyslim ze by za tebe pawni zabily všechno. Samo lecos zabijou i sami (vlky, skrety, bandity a podobnou low verbez), ale vetsi potvory ani nahodou, pokud nejsou hodne levelu nad nima. Na hard obtiznost uz vůbec. A to radsi nemluvim o expanzi Dark Arisen, tam jsou potvory který daji zabrat i na lvl 200 s end game vybavenim. Urcite tomu dej ještě sanci, a mej vic trpelivost, myslim ze zazijes chvile když si budes prat aby ti pomocnici pomohli:)
          • walltar
            Btw, když se tu tak bavíte o těch pomocnících... Jde hrát za lučištníka/castera a ty pomocníky používat jako tanky?
            • Jo, hrál jsem za lučištníka. Občas AI sice hodí nějakou tu botu, ale nic hroznýho to není.
            • V te hre nemas pevne urcene povolani, muzes mezi povolanima libovolne prepinat, dokonce je na tom zalezenej rozvoj postavy. Assasin dostava nejvic strenght při lvl up, warrior dostava nejvic HP, khight dostava nejvic defenze atd. Spolecniky muzes libovolne menit, mas jich k dispozici tisice (pujcujes si je od ostatních hracu, nebo využíváš offline databaze). Takze slozeni party je ciste na tobe, takze to na co se ptas je mozne v ruznych variacich. jde spis o to jak ma kdo postavu udelanou, tu co si pujcujes, bezne se stava ze když to někdo odflaknul tak to nefunguje, skillu a vybaveni jsou stovky, takze to chce poradne vybirat.
      • 30 lvl sem udělal jen mě to prostě přestalo bavit furt běhat sem a tam
        • tak vzhledem k tomu ze max level je 200 jsi jich moc neudelal:) Navíc hra ti pak umozni zakládat vlastní portovaci body, muzes si je dat kam chces, a při new game + ti tam zustanou. Holt novacek se tam trochu nabeha, myslim ze to je v poradku. Ale jinak v poho, ta hra urcite není pro kazdyho, stejne jako třeba Dark Souls. Nastesti fanousku ma mraky, takze remaster verze není bezduvodna.
          • Njn, clovek si nekdy rika, ze cim vice levelu, tim vice adidas. Mozna o tom jsou konzolova "RPG" a pouhych 20 nebo 30 neni dost "in".
            • tím víc Abidos *15*
  • NO KONECNE :) nejlepší rpg za poslední leta bude i na PC, slava hura !
    • Takova grindovačka tezko muze byt nejlepsi rpg *7*
      • del0
        To je v pohodě. Flash si jen plete konzolové mlátičky s RPG...
  • ringmancz
    bylo na čase, těch 25 fps na konzoli byla jediná věc, která mi vadila. jinak jedna z nejlepších her poslední doby
    • lol važne konzolisti hrajou v 25 fps? *7*
    • Hra bezi 30 fps stabilne na xboxu 360 a na PS 3 miva mensi propady, ale na 25 fps se dostane jen vyjimecne. Lepsi fps na xboxu ma proto ze tam je vyply vsync ale diky tomu dochazi k trhani obrazu (tearing) na PS3 ma vsync zaply, ale o něco horsi fps.
      https://www.youtube.com/watch?v=t3Ky9NiPTjE
      • ringmancz
        v noční bitce s drakem jsem se dostal k něčemu, co klidně mohla být jednociferná hodnota
        • *15* *15* *1* pěkně ty
          • Co to jako ma byt to ,,pěkně ty,, ? mas nejaky problém s vyjadrovanim ze mluvíš jak zdegenerovany kral seste slunecni rise co ho porodila matka po te co se spustila s tvojim starsim bratrem? Nebo ti bude spis 14 let ze používáš tuhle hatlamatilku, a pripadas si u toho jak kdybys to tady osvobodil?
            Dam ti radu hochu, priste drz huubu a krok když se bavi dospeli, nebo by ti mohla prilitnout facka ze si odres hubu o zed:)
            • Dobre ty:D:D
        • je to mozny, i když si na to nevzpominam. hral jsem obe verze, kazdou několik stovek hodin, a na nejake zavaznejsi jednociferne problémy ohledne fps si nevzpominam. Ale samozrejme, pokud capcom donuti hru bezet 60 fps, tak to bude jedine dobře :)
          • ked nie Capcom, durante urcite ano...
  • Teď ještě aby alespoň v menu fungovala myš a mělo to více možností než 1080p a 30fps. :)
  • všichni tady pějou chválu ale mě osobně dragons dogma sklamal. Sice pěknej svět ale furt běhat sem a tam grindit skřety a harpie a plnit pitomé ukoly ala MMO. navíc jde cítit jak to dělali japonci a ten jejich rukopis se prostě pozná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit