Přejít na výpis diskuzí
Dragon’s Dogma: Dark Arisen – recenze PC verze
24.1.2016 | Jan Olejník
263 příspěvků
-
rok 2012..standart
-
Stacil Gamesplay. Nudnejsi rpg jsem snad nevidel.
-
Ty stromy *1* Ta grafika je fakt spatna.
-
To jsem ani necekal ze by tomu tady někdo dal 7/10, samozrejme to je malo, ale na zdejsi pomery necekane, a ještě vic je necekane ze to vůbec někdo zrecenzoval, když uz tu je recenze na konzolovou verzi. Recenzi samotnou radsi ani nectu akorát bych se rozcilil. Uz vidim vytykani absence uzasneho pribehu, nepropracovane postavy, grind, nudnej začátek, slabsi grafika atd..mam pravdu?
-
"Tvrdou slupku" ?? wot? vždyť pro pc rpgčkaře je to naopak strašně snadný
-
takže šudláš 15 let myšítko. No tedy, holky na tebe musí letět. Takový zásadový člověk se nediví.
-
protože jsi očividně jen zarytý PC fanatik, co radši nehraje polovinu her, jen proto aby si nemusel připnout ovladač... to já zas K+M použiju na PC je při hraní army a těch pár RTS co mě fakt zajímaj, jinak i na PC mám ovladač a je to naprosto perfektní...
-
za 15 let hraní na PC jsem ho nepotřeboval...
-
Jo, a další 4 hodiny už to byla jen nuda...
-
to chce připojit ovladač, dnes normální vybavení i pro každého majitele PC...
-
Jo, když potvrzuju backspacem a potřebuju stisknout 3 tlačítka abych vycastil spell... konzolové ovládání...
-
Tak to říkají všichni že to začne být zábavný po těcg 15 hodinách, ale to podle mě není dobře. To fakt mám 15 hodin hrát něco, co mě až tak moc nebaví a doufat že mě to možná za dobu za kterou kolikrát dohraješ celou jednu hru, možná začne bavit? Proč to nemůže být zábavný od začátku?
-
a to jsi zjistil za těch 10 minut, co?
-
Už jsem se tešil jak tady setřu recenzi 9/10 kopírující všudypřítomnou euforii a ejhle... potěšilo.
Co ke hře říct... není špatná, ale jako fanda RPG jsem jí na chuť nepřišel... blbá AI, jeden autosave, pobíhání po mapě bez fast travelu, žádný quicksave, konzolové ovládání... tohle na PC v roce 2016 prostě nezvládnu... pro mě tahle hra nestojí ani za ukradení. -
hmm, tak to si borec... Mě to chytlo až jsem začal objevovat zkratky mezi oblastmi, udělal jsem si schopný build, začal prozkoumávat temné dungeony apod. Takže řekněme po nějakých 10-15 hodinách...
-
miluju ten nic neříkající pojem "konzolové ovládání" kterým se rádoby pc elitka ohání, aby působila hardcore...
-
Je to tak kolem 7/10... atmosféru Soulsů nebo BB to nemá, svět a postavy není tak kvalitní jako ve Witcherovi 3, ale jsou tam dobré souboje a systém pawnů funguje skvěle, já bych řekl tak 7,5/10, to je můj božský názor...
-
já věděl už po 10 minutách, že tohle mě nechytne... konzolové ovládání, demence pawnů a jeden jediný save slot... v 2016 tohle prostě nezvládnu
-
Zajímalo by mě, zda porazil recenzent i finálního bosse NG+.