Přejít na výpis diskuzí
Dragon’s Dogma: Dark Arisen – recenze PC verze
24.1.2016 | Jan Olejník
263 příspěvků
-
jen doufám, že tím "skutečným" RPG nemyslíš nějakou kostičkovanou artovou slátaninu od indie podvodníčků z glitchstarteru... to by pak skutečná RPG byl skutečný odpad...
-
Dik *3* Ale i tak si z videi nazor udelat muzu.
-
Aha..youtube hrac..uz nic nerikej:)
-
jasne, ale zasadni rozdil je v tom ze spatne hry se nelibi nikomu.
-
Nerozciluj se! Nemusim to hrat je milion videi na netu.Proste me nenadchlo nic co jsem s ty hry videl.
Ja osobone v tom nevidel nic zabavnyho napr.pribeh,atmosfera,hratelnost,postavy a grafika(stylizace). Nic z tech nekolika hodin sledovani a rozmylseni jestli to koupit me nepresvedcilo.Je to muj nazor a ten tvuj ti brat nebudu. -
Netřeba, děkuji, šetři peníze na nákup skutečného RPG, ne konzolové arkády.
-
Stejně tak se můžeš stavět na hlavu ty, protože spoustě lidí se DD nelíbí.
-
Co je cilem DD ti naprosto unika, ale nevadi, pripadne ti dam pak pet korun na to vino, pokracujes velmi zdatne.
-
dyt jenom o animacích by jsme si mohli povídat hodiny a hodiny...
-
ono tech 30k lidi denne co to hraje na steamu tomu obecnemu faktu dost prispiva. Pro priklad třeba takove Pillars of Eternity hralo po tydnu necelých 10k lidi. Jo, plno lidem se DD libi, a muzes se třeba stavet na hlavu:)
-
pokud milujete hry, tak musíte milovat Dragon Dogma, jelikož tohle je hra, která sazí na fantistkou hratelnost. Co tak se dívám, tak to nejvíce uřvaní hejtří bud nehráli nebo to hráli čtyři hodiny. Smutné co se stalo z herního průmyslu. Asi málo hypu, co?
-
Od hry na hrdiny čekám dobrý příběh, svět, který dává smysl a obojí by do sebe mělo zapadat. Cílem DD je vyrazit z města na "spanilou jízdu", pobít x krát za sebou stejné příšery a vrátit se zpět. Když se nad tím teď všichni soudruzi tak nějak kolektivně zamyslíme, je to vlastně simulátor psa, kterému hodíme klacek - on ho přinese, protože cílem přinést klacek zpět k pánovi je, aby pán opět hodil klacek. A tak dokola. *1*
-
takže něco jak gothic...
-
Ty seš taky obecnej fakt...
-
doufam ze podobne sumarizace nebudes praktikovat i v realnem zivote, zrejme bys totiž skončil jako bezdomovec s krabici vina za 20 korun v ruce.
-
Takže když si to shrneme, je to RPG, kde není žádný děj a úkoly mají jediný cíl - přidat XP, aby se mohly plnit další úkoly. Připomíná mi to Barta Simpsona, co v jednom díle kopal jámu, aby kopal. *1*
-
Tak vidím že zase pan obhajovač starých JRPG jedea plné obrátky... nejhorší je když nikdo někogo nechápe *9* věř mi i já to tady denodenně zažívám... vzlYyyk *13* ... ale naučil jsem se to nevnímat a pak je život o tolik lepší *4*
-
Jakýkoliv TES - tam ti ještě pomůže tím, že tam skočí sám.
-
technicky slabe to není ani nahodu, ten engine dokaze asi 10x vic (herne) věci nez engine zaklinace 3, jen mu chybi soucasne graficke pozlatko protože je to hra z roku 2012
-
ty se v podstatě rozčiluješ nad číslem protože v tom textu jsou ty klady vyjmenovaný... souboje, bossové, šplhání, opakovaný hraní, rozdíly mezi povoláníma... všechny klady tam jsou. ale taky je tam napsáno že to je technicky slabý a tak ale že to má potenciál zabavit na hroamdu hodin