Přejít na výpis diskuzí
Dragon’s Dogma: Dark Arisen – recenze PC verze
24.1.2016 | Jan Olejník
263 příspěvků
-
píší to dole. Zaklínač je adventura, jelikož v každém questu hledáš stopy. Typický prvek pro adventury. Ano, je to casualní adventura, ale je to adventura. Hře říkám Dobrodružství slovanské kriminalistiky v hlavní roli necharismatický Geralt..
-
Troll-odborník tady chyběl. Ale klidně si počkám na ten komentář proč Zaklínač není rpg a DD je.
-
Nikdy jsem nehrál hru, která by tak krásně napodobovala epické dobrodružství a atmosféru Pána prstenů. Když se svými věrnými pawny pobíháte po širých loukách a zabloudíte do temného dungeonu, jen abyste na jeho konci našli obřího trolla, na kterého po dlouhém boji vyšplháte a skolíte ho zásahem do krku, tak už tomu opravdu chybí jen hudba Howarda Shora.
-
BTW: jsem rád, že jediný pravý a skutečný delO je zpět... podvodník co tu byl místo tebe nám tady dělá neplechu...
-
mantore zase ti dovolili v ústavu na internet. Já tam budu muset zavolat...
-
Atmosféra je náhodou skvělá a uvědomíš si to hlavně v noci. Keře se ohýbají v poryvech větru, v dálce vidíš gobliny skákat kolem ohně a řvát do noci. Kolem sebe máš jen světlo z lucerny a občas k tobě doletí skučení nějaké obří obludy, která je připravená z tebe udělat čevabčiči. Tohle ve hrách hledám a Dragon's Dogma mi to bohatě splňuje.
-
To nepopírám, je to určitě druh RPG hry:) Já spíše narážel na pohádku o jeho věku.
-
zaklínat není adventura. Adventury mívají většinou puzzly, tj. kde použít jaký předmět na co atd. Witcher tě celou dobu navádí šípečkou, kam máš jít. Witcher 3 je RPG, jen ne moc dobré. Oproti skvělé jedničce krok špatným směrem a další důkaz, že open world světy nejsou nic moc.
-
sakra, pleskoslave, ty máš nějaké zprávy o tom, že by nás jack opustil a šel do světa... no pokud se tam naučí psát jak člověk, tak proč ne...
a DD je RPG... -
díky za pluska, těším se až se budu vyhřívat na hlavní straně.
-
ne je to klasické akční rpg, herní svět hraje prim, jelikož je potřeba exploring. Klasické old-school RPG. Doporučuji, hraji 33 let a poznám RPG. Zaklínač 3 je adventura bez role-playingu. Proč je to adventura? Hraješ si na detektiva a hledáš pořád stopy. Nemůžeš si zvolit postavu, nemůžeš si zvolit řemeslo, musíš hrát za suchara Geralta. Doporučuji RPG Dragon' s Dogma ,nedoporučuji adventuru Zaklínač 3.
-
Co? realita vypada dost podobne jak jsem psal, na rozdil od tebe jsme nestravil pul hodiny hledanim na googlu ale napsal to z hlavy, takze to ze to není na desetinu presne je snad jasny. nechapu ze te bavi me opruzovat kvůli rozdilu 5 nebo 10%, ses padlej na hlavu nebo ses ten typ co chodi spat s kalkulačkou a nez jde soulozit tak pul hodiny pocita jestli mu vydrzi sily?
-
Hraješ 33 let? A o tom, jak Jack šel do světa pro rozum, tu znáš?
-
Výborné RPG, konečně něco. Po adventuře Zaklínač 3, je to příjemná změna. Ne, Zaklínač není RPG, ano tohle je RPG. Hraji 33 let, takže vím, co je a co není RPG...
-
Nechapem naco si niekto musi vymyslat cisla. Vsak ked ich neviem tak netrepem nie? Ale tak chapem, ze realita uz tak pekne nevyzera , co? ;-)
-
Port je v pohode technicky, bezi stabilne, rychlo, kombinacie rozliseni funkcne, pohodlne hratelne aj na k+m. Kvalitativne je port na mile vzdialeny od mizerneho portu Dark Souls.
-
Ten popis platí možná pro trojku, rozhodně ne pro první dva.
-
V RPG snad platí, že péče o postavu a souboje jsou důležité...
-
Teda kámo, "množíte se pučením?" je naprosto luxusně stylová urážka *15*