Přejít na výpis diskuzí
Dragon’s Dogma: Dark Arisen – recenze PC verze
24.1.2016 | Jan Olejník
263 příspěvků
-
kolik ti je vůbec? 15- 16 a už si tady hraješ na rozumbradu. Dnešní mládež by potřebovala vojnu, 2 roky na Slovensku v Tatrách jak jsem to měl já, to z holčiček udělá chlapy...
-
Pokud se necháš takhle trapně snadno vytrolit, tak asi moc chytrý nebudeš, nic proti :)
-
Uklidni si fotře, co si tady hraje na dospělého. Tyhle trolí srance ti tak možná žerou tvoji kamarádi:)
-
zavolej sem fracku svýho otca, rád bych si s ním promluvil. Není možné, aby mě jeho spratek, co mu teče mlíko po bradě urážel. To kde to sakra jsme...
-
Už do toho taháme rodinu? Ty musíš být neskutečný kok*t i v normálním životě, co?:)
-
nějaký neznaboh ti dal tři mínuska během pár vteřín. Snad mu za to upadne peniss...
-
Amalur mě fajn combat, jenom ta stylizace byla moc ala wowko. Tohle je všech směrech lepší než Amalur...
-
dojela? Vždyť je to docela uspěšné. Pokud nějaká hra nezaslouženě dojela, tak je to Kingdoms of Amalur. Vyšla v době Skyrimu a nikdo ji nezná, prodělal miliony dolarů. A přitom je lepší než Skyrim.
-
ani bych neškatulkoval, kdybych si nepřečtl diskuzi. Tahle si po pivku přijdu večer k diskuzi a co nevidím, fanatické děcka(hrající Zaklínače) tu pomlouvají hru a dovolí si to kritizovat na základě youtube či pár hodin hraní. Tož jsem se fakt kurevsky nasral přátelé. Všem těm kktům se Zaklínačem prostředníček.
-
fajn že pro zmenu nekdo rozumí rpg žánru a da se s nim rozumne pokecat. nicmene treba v takovem falloutu 2 moc adventurnich prvku nebylo
-
tahle hra má pár problému. Nemělo to dva roky hypu v kuse, nemá to slavné jméno, nemá to fanatické fanboys.
Na tom hra dojela... -
Nebudeme, není důvod. Stejně jako není důvod hru zbytečně a irelevantně škatulkovat ;).
-
nemá smysl. Většina starých RPG měla spoustu adventurních prvků. Například v dungeon crawlerech člověk na určitém místě dungeonu musel použít určitý předmět a občas to vůbec nedávalo smysl. Staré RPG byly adventury doplněné o souboje a vývoj postavy.
Dnešní RPG jsou čím dál tím míň adventury a čím dál tím víc akční hry. -
je to fajn, ale jen v připadě když musíš použít mozek *3* Zaklínač je adventura typu Walking Dead .)
-
tak Bloodborne nechme stranou, ta hra má nějakou úroveň, nebudeme to srovnávat s opičinou Zaklínačem, co říkáš?
-
Neni nic špatného když se míchá rpg a adventura, naopak. Imo je to to nejlepší co muže být. Príkladem je Vampires Bloodlines, jedno z nejlepších rpg co jsem hrál a taky obsahovalo adventurní prvky.
I když nevím jestli tohle škatulkovani do kategorií ma smysl. -
Naprostý souhlas! A dál bychom se mohli podívat na sportovní simulátor Bloodborne - protože v něm běháš, a ve fotbalu se taky běhá.
-
Ale!
-
ale ale... není to ani 8bitové, ani to nezkoumá lidskou psychiku, ani to není artová satira na moderní společnost, ani tam není milion tabulek a statistik a už vůbec to není indie... jak se ti to mohlo líbit?