Přejít na výpis diskuzí
Dragon’s Dogma: Dark Arisen – recenze PC verze
24.1.2016 | Jan Olejník
263 příspěvků
-
Mantore mám pocit, že si pleteš pojmy, protože hrát a vlastnit v první den vydaní je rozdíl jako kráva, ta tvoje statistika jen dokazuje, že za pár týdnu to nehrála ani desetina vlastníku...
-
Ta 7 či 8 je adekvátní, jelikož to není dokonalé, ale jen ve světe, kde Zaklínač chytá taky 7 čí 8. DD není příběhové, ale svoji akční část odvádí na jedničku, což se rozhodně nedá říct o Zaklínači, který vypadá proti DD naprosto směšně.
-
Pro tu kupu textu mu doporučím adventure část od Dwarf fortress. Tahy, rozdělování atributů postavy, nulová nápověda, přibírání lidí do party. A dokonce i šeredná grafika k tomu jako v 80. letech! No neber to. :D
-
RPG... Role playing game. V zaklínači se zhostíš role nějákého hrdiny, takže podle názvu to splňuje co má. Tudíž, RPG to je. Pokud by jsi to chtěl až na dřeň. Tak v tom případě RPG není nic vyjma dračáku.
-
Líbil se mi v jednom videu jakýsi elektrický bič, kterým mág šlehal do nepřátel. Láká mě to.. :D
-
Vydržel jsem to hrát 2 hodiny, combat je super ale to je opravdu asi tak všechno.
-
Muze mi pls nekdo napsat jaky je to hrat za maga?Ten asi moc splhat po priserach nebude ne? Pochopil jsem ze mag je spis support na heal, a hrat za healbota mne bavit nebude ( je to takova ta klasika, mag na zacatku slabej zoufalec a ke konci znici vsechno pohledem a war obracene? ) :) porad nevim koupit ci nekoupit. dik
-
Hele na mě to působí jako two worlds, které jsem měl fakt rád, takže jestli je to aspoň tak dobrý jako TW1 a 2 tak si to koupím určitě, ale doháním herní resty a od doby co mám 3ds tak nevím co hrát dřív. Hejt na tuhle hru nechápu, nikdo netvrdí že by to měl být nový dark souls. Diablo 3 je skvělá návyková grindovačka a kdyby neměla vůbec žádný příběh tak bych jí to skoro neměl ani za zlé, pokud jsou promakané soubojové mechaniky a již v diskusi zmíněná péče o postavu/y tak mi nevadí, že vyprávění není nejsilnější stránka hry, pokud to má dobrý endgame který zabaví aspoň na 100 hodin, tak hra splnila účel i kdyby ses k ní nikdy nevrátil tak poměr cena/požitek je super
-
buď neznáš Sapkowského dílo nebo sis možná jen nevšiml, ale zaklínači jsou suchaři, řemesla nedělají. O postavu se staráš a nevolíš si ji, protože jsi ten Zaklínač. 33 let sice nehraju, ale tohle je podle mne role-play za witchera jako vyšitý, bohužel pro tebe, dnešní RPG uz nejsou jen kupa textu jak jsi zvyklý. btw DD a W3 je jako srovnavat Skyrim vs Darksouls...... o hovně
-
S tim amalurem bych brzdil, fajn hra, hezka pohadkova grafika, spousta obsahu ale genericke a po case stereotypni. Skyrim je mnohem kvalitnjesi kousek..ale každému co jeho jest.
-
nepamatuji si hru, která by tak dobře navazovala pocit lesa, tohle jsou fakt husté lesy jak z poctivé fantasy knihy, poctivé louky. Ve většině her je to malý hájek pár stromů, moc to nedává smysl, ale tady ty lesy jsou opravdu lesy. Vím, že je to kktina, ale fakt mě to potěšilo. To srovnání dole s Pánem Prstenů je trefné..
-
Stracas nervy aj fazonu.... "Pro priklad třeba takove Pillars of Eternity hralo po tydnu necelých 10k lidi.", ledze ich hralo 30k tak je to 200% odchylka. Jednoducha matematika zakladnej skoly.
-
Moj mily kokotko, ked je rozdiel medzi 27 500 a 30 000 dvesto percent tak zozeriem tvoje slipy.
Ale ta uz vazne jebem, lebo tolko sprostosci ako mas vo svojej hlave by clovek len tazko hladal:) -
Protože to prostě vypadá, že ta hra objektivně není zase tak dobrá. Ale nás nevěřící heretiky se tady snaží věřící sorta lidí militantně přesvědčit, že se mýlíme, čímž nám vnucují nechuť k té hře a my poté máme tendence psát o ní tím horší věci. Místo, aby nevěřící byly rádi, že věřící něco baví a věřící byly rádi, že si mají co užívat, tak se tady potom všichni hádají. Holt začarovaný kruh.
-
Jak z tebe fakt, že na tebe v jednom kuse řve pračurák s IQ pod hranicí debility udělá chlapa?
-
Ach jo. Taková hra si nezaslouží takovou diskuzi. Nechápu, proč si nemůže bez negativních emocí užít takovou atmosferickou lahůdku, já obecně mám chuť se tam zase vrátit, ale vím, že by mě stálo desítky hodin, takže ne *4*
-
Potrebujes sa viac strapnovat? Proste si strelil sprostost , tak tu prestan kalit vodu. No hej trochu si sa strelil, len o 200%, ale tak preco byt malicherny, kazdy sa raz "trochu" pomyli , ze? ;-) Trvalo mi to asi tak minutu a tri kliky, ak by si taketo info musel hladal polhodinu, potom sa necudujem, ze sa ti DD zda ako komplexne a hlboke PRG ;-)
-
no jo no vsichni sou blazni, jen ty si letadlo
-
Proč by ne ? klidně mu může byt 80. On totiž rozum s věkem opravdu nesouvisí.