Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    nostalgia je fajn ale netreba to preháňať a utápať sa v nej, treba sa pozerať viac do budúcnosti, inšpirovať sa ale urobiť to inak a lepšie. V minulosti sme boli radi keď sme sa takejto grafiky a technického spracovania konečne zbavili, takže i keď nostalgia ma k tejto hre trochu ťahá už tak ľahko nepodlahnem. Určite nie v dobe ktorá závodným hrám praje.
  • V dnesnej dobe si myslim ze nase pc dokazu spustit aj graficky lepsie hry....a tieto "nostalgicke hry" mohli ostat len nostalgiou...
  • Dobrej LOLek, ke kterýmu dodám jen to, že snad jen VELCÍ vydavatelé nemají připravené "žádné" hry, zatímco nezávislá scéna jede jak nikdy. Vávrovo Kingdome budiž toho důkazem *1*
  • Pan Vávra měl pravdu. Vydavatele opravdu porad nemaji pripravene zadne hry, tak proto zaplava tehle hnusu. Snad se normalni hraci dockaji prichodu Kralovstvi nebeskeho a tenhle pixelatej hnus si budou devianti hrat nekde v koutku,
  • Jack1947
    Jinak mne to připomíná jednu hru, jen si nemohu vzpomenout jak se jmenovala... byl to drift... hmm. Něco ze starých videoher? automatů... nevím.

Ta hra byla nebo více her i hezčí, tohle hlavně ty lesklé okna vypadá celkem humpoidně. *11*
  • Kozy
    Takovýhle závody můžu.
  • Tak driftuje to pekne. *1*
    Nejak si ale nostalgicky nemuzu vzpomenout na modry asfalt. *15*
    Predpokladam ze tam je i nostalgicky zvuk, to proto je v tom videu pouze hudba. Nebo je radsi i ve hre?
    Tak ja nevim. Nostalgie je mozna fajn, ale davat tuto nalepku hnusu, ktery chce navic penize dopredu? Kdyz to nema ani uroven freeware pro mobilni telefony?
  • Jack1947
    No je pravda že tolik ne ale, paatnáct mi není už dávno.

Uvědomuješ si že ten příspěvek na který si a já (na tebe) reagoval je tady za jediným účelem tedy echm ehcm .
  • Je ti 15. Ty nevíš co je nostalgie.
  • Jack1947
    Jsem otevřený npadům ale v tomhle případě radši ty outdated konzole. Než tohle, trochu moc nostalgie... nemyslíte? *5*
  • Třeba někdo kdo nechce dávat nekřesťanské prachy za outdated konzole
  • Jezisi dalsia sra...ka. Uz to fakt s tou nostalgiou a retro stylom prehanate, aj tak na to kazdy sere. Kto toto bude preboha hrat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit