Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan_Klobouk
    zase uz dosly reakce ve vlaknu, sakra. opravi to nekdy nekdo?

to janchor: souhlas, ja to rozehral predevcirem, vim jak to je. Jasne, v ukolech kde je cilu vic to bez shiftu nejde, hra na nem stavi a tvori nove hratelnosti prvky.

Ale pravda taky je, ze shift mas vetsinou k dispozici porad. I v ukolech kde je jen jeden cil a az tak o nic nejde, na vsechno je casu dost. A bohuzel ani tam se s pronasledovanim nemusis obtezovat a nekoho dlouze nahanet, jen se prepnes na autobus a za deset vterin ho sundas. Zabava. :(
    • janchor
      Je to na tobě! Jednou jsem si protivníka dal narážením, jindy na něj o kilometr dál připravil past, jindy poslal proti ten autobus, když se mi nechtělo zdržovat se. Jaký si to uděláš..

ad vlákna - to omezení je v současný podobě nutný (jinak by se donekonečna roztahovala stránka), uvažuje se nad nějakým elegantnějším řešením, ale ve většině případů zatím tenhle počet stačí
  • stejna nudna zhovadilost jako prvni dil, hra o ho*ne pro jednoduche hrace.
    • Ludo
      prvy diel pre jednoduchych hracov? ten uvodny tutorial v garazi by si nedal, minimalne prvy den nie
    • Tu hru jsem nehrál ale už z principu mi vadí ten systém převtělování. K čemu to tam je? Aby to ulehčilo hraní těm, kteří prostě nedokáží kličkovat mezi auty a tak při první srážce prostě auto zahodí a převtělí se do toho supersportu, co zrovna jel kolem? Mi to přijde jako strašná ubohost, ještě tam měli dát to, že hlavní postava umí silou vůle zvedat auta do vzduchu a mohli tu hru domrdat uplně.

Zkusim to, ale moc šancí tomu (díky tomuhle hovadskýmu systému) nedávám. Jestli na tom stojí celá hra, tak tim hůř. Rozhodně mi přijde lepší honička, kde po zdemolování auta je šmitec, nebo možnost vystoupit a ukrást jiný a ne jen tak kliknout a převtělit se.
      • janchor
        Ne, převtělování neslouží žádnýmu ulehčení, viz text recenze.
        • V recenzi stojí "Zatímco na startu funguje skok mezi auty spíš jako cheat, časem je takové zvýhodnění nutností, protože soupeři vám dokážou solidně zatopit." Takže podle tohodle bych řekl, že v nějaké části hry, kde začíná přituhovat by normální honičkou nešel daný pachatel (či jak to nazvat) dohonit jinak, než za pomoci této "skvělé vychytávky". Takže podle mě to ulehčuje hru.
          • Pan_Klobouk
            To si pis, ze to ulehcuje hru. Pokud by ti v normalni honicce nekdo ujel, v ty shiftovany se jen posunes do auta jedouciho za nim a ses porad v kontaktu. A tam kde bys normalne musel soupere nabourat a zastavit, staci diky shiftu ovladnout nakladak v protismeru a provest celni naraz. Presne jak rikas, je to takova tupa berlicka pro vsechny, kdo nestihaji nebo neumi ridit. Jakmile maji pocit, ze zacina prituhovat, vyvolaji shift a jsou za machry. Proste moderni zabava, no... starej Driver je starej Driver. :(
            • janchor
              Pánové, omyl. V pokročilejch úkolech a závodech musíš třeba ovládat víc aut najednou, likvidovat víc cílů najednou, atd. - přepínání generuje nový variace na starej obsah.
      • inovace je zřejmě pojem, který ti nic neříká.. Na normální arkádový ježdění tu máš nfs.
        • Inovací můžou udělat v driverovi plno, jenže tohle? Já tu nepsal nic o arkádovym ježdění, tak nechápu, proč sem taháš nfs. Já píšu o tom, že si honičku v autě užiju mnohem víc, když vim, že se musim snažit uhýbat a ne jen přehazovat se z auta do auta, tomu neřikám honička, ale možná nějaká sci-fi sledovačka ze vzduchu.
  • u mna recenzia mala uspech, lebo ma navnadila pozriet si bullita po dlhej dobe este raz
    a inak hra ma mina :-)
  • pozerat videa na vasej stranke je ciste utrpenie.. ak to tak to pojde dalej budem musiet ozeliet aj vas web bo sa nasierat zakazdym ma fakt nebavi nehovoriac o neskutocne dlhych loadingoch pri obrazkoch ! poslite vasho ajtaka do p***.
    • prodej trabanta a kup si lepší počítač
    • 13_11
      Na čem prohlížíš? i486 a ViolaWWW?
  • To Lambo na 4. malom screene je z NFS 1 :)
    • nechcem zniet ako debil, ale na obrazku nemoze byt to Lamborghini ako v Nfs1 pretoze tam bolo Diablo VT ktore ma okruhle zadne svetla, kdezto na tomto obrazku ma stvorcove co znamena, ze je to Countach, ktory v nfs 1 nebol. p.s: Driver obsahuje obidva automobily
      • aha tak mozno nie je :)
  • jediná dobrá věc na téhře je ten ďábelskej Dodge Challanger 1970...(kdo zná klasickej Vanishing Point, nebo jeho poctu v Tarantinově Death Proof, ten ví)
    • tys to hral?
  • Ludo
    Ked sa povie Driver tak sa mi vybavi nocne mory vzbudzujuci tutorial, hodiny stravene preskumavanim miest a jeden easter egg z GTA San Andreas:

How could Reflections mess up so bad? Tanner, you suck ass.
    • Kde to tam bylo??
      • V animačce před nějakou misí. A pokud se nepleto, bylo tam "Refractions", ne Reflections :)
        • *4*
  • dodnes vím, kde přesně se práší na tu jeho bílou krabici
    Nemuzu si pomoct, ale nebyla ta krabice modro-cerna (ja uz ji pri stehovani davno ztratil, ale v pameti ji vidim cernou)?

Nevsiml jsem si v recenzi zminku o MP?! Pry je super!

Jo a o tom preskakovani z auta do auta: to je pry take super a docela to i dava smysl (vzhledem k pribehu) *3*
    Neni to sice Driver 1, ale kdybych si chtel zahrat Driver 1, proste nekde vyhrabu CD. Ta grafika byla docela dobra a mozna s forced AA by to mohlo vypadat i docela hezky.
    • janchor
      Vzadu černá, vepředu bílá s modrým artem.

Multiplayer jsme měli možnost testovat na E3 a v podstatě pro něj platilo totéž, co pro jízdu v singlu, jen umělou inteligenci nahradíš živou. Ale review verzi nebylo možný v tomhle směru otestovat nějak dál.

K přeskakování nevím, co víc dodat - stejně jako hra samotná na něm (jak co se mechaniky, tak rozpracování v příběhu) text recenze dost jasně stojí.
      • Diky za info *5*.

P.S.: ta poznamka o prekakovani byla mirena hlavne na ostatni diskutujici (u nekterych mam pocit, ze ani recenzi necetli).
  • Přesně moje řeč. Hrál sem demo a to přeskakování z auta do auta mi tam vůbec nesedlo. Někde se četl, že se hra vrací ke kořenům ale tohle nemá s parádní jedničkou a dvojkou nic společného.
  • No to jsem rád,že to dopadlo za osm.Dojmy z dema byly neutrální-říkal jsem si zajímavé,ale uvidime co plná verze.Každopádně arkádiček trochu podobných mému milovanému Burnoutu je zatraceně málo,tak aspoň ten Driver to zachraňuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit