Přejít na výpis diskuzí
Drsná turianka a všelidové povstání v traileru na ME3: Omega
26.11.2012 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
"len par krasnych animacii a vybornu akciu s pointou a pribehom" ... A co jako od hry čekáš? Že ti ho za 10 éček přeblaflne?
-
*missink link
-
Načo vyšiel Crysis Warhead keď sme vedeli ako to skončí?.....Načo vyšiel Deus Ex:HR Missionk Link keď vieme ako to skončí?....Načo vlastne vyšli mnohé datadisky k základným hrám, keď sme vedeli ako sa príbeh skončí? *3*
-
No bioware to je teda děs. Naučte se konečně dělat hry stejně dobře jako zvládáte dělat konce.
-
Klidně mi ty protiargumenty napiš. Pokud to bude formou slušnou, tak není problém. Budu jen rád za konstruktivní kritiku.
-
Hate ohledně konců byl samozřejmě šílený, ale zrovna v téhle diskusi se projevil minimálně (aspoň zatím) a většina přípěvků chválí trailer a jsou pozitivní... jen si je pročti...
Btw. tvoji poznámku ohledně mého nechápání přejdu. Já tě urážet nepotřebuju (vzhledem k tomu, že jsi ty nepochopil význam mého příspěvku), tak to taky nedělej.. nemáš na to.. -
Zajimavy, na kazdej tvuj argument bych dokazal rict protiargument... ale je mi jasny, ze tvuj nazor je pro tebe ten jedinej spravnej, takze nema cenu se ani obtezovat. Sem rad, ze v mem okoli je lidi jako ses ty opravdu malo, protoze jinak by svet stal za ho*no. Preju prijemnej zbytek dne :)
-
Víš konec nakonec v podstatě lidé odsuzují 2 věci včetně mě, Jinak hru jsem poctivě zaplatil, a DLC už si dokupuje kámoš. Máme ji napůl, ale já už ji nehraji.
Takže za A: Lhaní hráčům. jak? Vaše předchozí rozhodnutí z minulých událostí a dílů bude mít efekt ve hře. (Ještě po vývoji dvojky se dušovali, že na vliv velký a také dají bonus za romanci z jedničky pokud nepodvedeš ve dvojce - měl jsem Ashley a nic jsem neviděl za bonus)) *16* Dále War Assets má být efekt ve hře mého snažení v jedničce udělat 100% VŠECH!!! úkolů tak samo ve dvojce. Všichni mi přežili, ze dvojky. Rachni v jedničce jsem zachránil a kdyby ne, tak zde je tady nová která je reaperská a zradí tě a příjdeš o pár war assets. Zpracování úkolů z dvojky a jedničky do trojky má effect ,,jen,, assety
U mě a hodně hráčů je přesně TOHLE největší zklamání.
B:Tvrdily nebude konec výběru ABC (o otázku přežije, nepřežije sheppy tu nejde).Přidaná možnost D je flust do tváře.
Zelený konec je bolestivá genocida pro všechny tvory. červeným koncem ,,zabiješ syntetiky co maji duši, sheppy ,,přežije,, a neuděláš genocidu organikům do jedné formy (pro mě jediná možnost volby) No a modrý je kontrola reaperů.
Děcko říká taky volovinu - sklízíme organiky, aby ti organici nevytvořili syntetiky načež by ti syntetici vyhladili..... no já ti nevím, ale gethové byli nepřátelští? NE!!! Dokonce měli pak i cítění!!! Tvůrci nezvládli příběh.
bylo by toho více, ale rozepisovat se více nemá cenu. Hlavně se jedná o prachsprostou lež od BIOWARE nebude ABC konec - byl. Vaše volby celkově ovlivní... bla bla fakt ne nic neovlivní. Mé hodiny života strávené u jedničky a dvojky na 100% úkolů a udělání hned více postav - ten čas mi nikdo nevrátí.
Můžeš se ve hře chovat jako totální m*gor dosáhnout stejného konce tak či tak, ale stačí ti určitý počet war assets.
Ať nedělají 4ku dříve než spraví trojku a vše co naslibovali. Cítím se nehorázně podveden, a zklamán, že nelze je nějak trestně stíhat (tak stejně lhaní, kepler má Dx11.1 - ne fakt nemá minimálně plnou!!! podporu 11.1]. Je to =ˇumyslná lež kvůli prodejům, a mělo by se to tvrdě trestat. *16* -
Sice je ti vic nez 14 let, ale kdyz nevidis ten hate od trollu v kazdy diskuzi, co se ME tyka, tak se nedivim, ze si nepochopil ani konec ME3 a tudiz te zklamal... on hold vek ne vzdycky znamena moudrost.
-
Tak nevím. Konec ME3 mě zklamal a přesto nemám pocit, že bych tady hateoval. Jo a 14 mi bylo před více než 10 lety. A vzhledem k tomu, že jediný, kdo tu teď trolluje, jsi ty, tak ode mě tam jedno mínusko máš, když sis o něj tak pěkně řekl...
-
Tenhle hejt na celej ME universe uz je trapnej a vy jste trapny s tim... to ze nechapete, nechcete pochopit konec kterej dava prostor pro predstavivost kazdyho cloveka je jedna vec, ale ze kvuli 2% spatnejm pocentum hejtujete celou hru , u ktery vam stalo pero jak u pecka je smutny :)
a do me nezapomente na minuska ... stupidni 14 lety trollove co nemaj nic jinyho na praci nez hejtovat diskuze -
Proste 2 roky na zaverecny diel trilogie je sakra malo. Ale kedze ich sponzoruje EA tak nemozu im povedat ze my vieme spravit hru dobre, ale potrebujeme viac casu. EA to netrapi, EA chce len naspat peniaze ktore do Bioware naliali. Preto by sa Bioware mal dat na Kickstarter. Podla mna taky Casey Hudson z toho ME3 moze byt kludne na prasky. Myslite ze on pre hracov nechcel kvalitnu hru? EA nepusti. A moze si davat tabletky, lebo vsetco vinia jeho. Ked odisiel Greg Zeschuk a Ray Muzyka, asi chapem preco. EA ich muselo ustvat. Ja byt developer tak od EA ruky prec. Osobne si myslim ze chlapci v Bioware sa koli EA pohybuju na hranici moralky. Ferovost voci hracom a zmluvy s EA.
-
Presne tenhle epic fail nestoji ani za stazeni
-
Kdyby ti to bylo volny, tak tu nefnukas, ze se ti to nelibi...
-
Ano, doted vzpominam na ty epicke vedlejsi questy. Ztratili jsme to a to, tak zalet tam a tam a privez nam to. Jasne, no problem. Klik na tlacikto a mame to na palube. Jo, opravdu epicke. Nebo epicka myslenka, ze mame spoustu MP map, tak co s nima? Dame je do SP a na VSECHNY nacpeme Cerberus. Co na tom, ze pak ve hre bojujeme vice s drony Cerebera nez s Reapery, hlavne, ze je to epicke. A nebo ne?
-
Mne je to putna, ja to nebudu ani kupovat, ani stahovat...
-
tak :)
-
Omega vypadá moc slušně, ale stejně jako v případě Leviathana a následujících singlových DLC si počkám až budou venku všechna a pak si ME3 dám celý znovu v ultimátní edici :)
-
V kazdej RPG ide o nieco dolezite a vzdy je tu priestor. Proste dostali od EA malo casu tak si teraz musia curat na hlavy takymito lacnymi vyhovorkami. ME1 bola hra o cas keby nasiel Saren ako prvy Conduit bolo by po galaxi. A mali sme exploration? Mali. A vadilo to? Nie. Stredne odpovede.. tak taku vyhovorku co dali by som cakal od teenagera a nie od developera. Tak isto zlozenie zbrani. Vraj malo RAM, nech sa nedaju vysmiat.
-
Zmizli "hub worlds", peace zony, exploration, odlozenie zbrani, Shepard uz rozprava z polovice sam od seba, menej dialogovych moznosti, inventar uz nebol v 2(ale na to som si este zvykol).. tu hru totalne od-RPGckovali. Ale samozrejme pribudlo zopar noviniek ako omni-blade :D Skill tree sa rozrastol, ale celkovo to kleslo na taku uroven ze Jedi Academy je vacsie RPG ako ME3. Ja mam rad vsetky 3 diely. Ale milujem sci-fi a RPG. Preto ME1 je pre mna RPG, ME2 polo-RPG a ME3 akcia. No a ME4 bude cisty Serious Sam ak to takto pojde dalej.