Přejít na výpis diskuzí
Drsná turianka a všelidové povstání v traileru na ME3: Omega
26.11.2012 | Aleš Smutný
79 příspěvků
-
Když to říkáš, určo víš víc...já střílel odboku respektive vycházel z "obecnýho" kdy se dá materiál exterňákům se slovy "střihejte"
(viz třeba trailer na DE:HU, kde byla kvalita traileru a filmečků ve hře docela někde jinde) -
jo ale ten "video" tým spadá pod BW:)
-
Doufam ze dostaneme turianky i do multiplayeru ;-)
-
Taky jsem litoval že rozhovory s ariou nemohli nabýt pestřejšího rozměru..
No snad si teď už konečně trochu víc popovídáme. *1* -
Co na to říct vydařené dílko tohle DLC a turianka na mě udělala dojem nevypadá jako žádný ořezávátko jak jsem čekal. Btw hezkej trailer.
-
Tohle je poprvé co jsem viděl turianku. not bad
-
Myslim že ani BW nedělá trailery a spíš to střihá nějaký externí studio co se tim zabejvá...
-
EA počítá prachy BW dělá trailery *3*
-
Chápu rozhořčení, ale je pravda, že kdyby všechny hry měly tak promakané DLC jako má Mass Effect, bylo v herním světě mnohem veseleji. Jak už pár lidí nade mnou zmínilo, takový "Lair of the Shadow Broker" nebo třeba "Overlord" a "Arrival" byly hodně dobré přídavky do už tak dost rozsáhlé hry jako je Mass Effect 2. Já jsem včera dohrál ME3 DLC Leviathan, to mi taky nepřišlo jako nejhorší a na Omegu se dost těším.
Sice je pravda, že přidávat příběhové DLC do Mass Effect 3(kde hlavní postava na konci zemře) je takové trochu "zvláštní", ale když už to mám rozjeté, proč ne. *4*
A hudba fantastická, Two Steps From Hell jsou prostě chladní a vládnoucí. *14* -
Jestli něco EA umí...tak je to trailer co umí strhnout...další vydařený dílko .)))
-
Po lair of the Shadow Broker (považuju za jedno z nelepších DLC vůbec) to vypadá na další kvalitní DLC. Nemůžu se dočkat!
-
Sakra Oleg je sympaťák, přál bych mu aby ty emzáky zlikvidoval
-
Tak zrovna DLC k ME serii patri k tem kvalitnejsim. LotSB bylo treba hodne kvalitni a za ty penize stalo.
Places u spatne hry imho. -
Shepard ♥ Aria. Konečně :D.
-
Doufám, že si tím pádem nekupuješ datadisky a DLC vůbec k ničemu. Protože všechen obsah navíc vychází jenom kvůli tomu, aby vydavatel vydělal nějaký další peníze.
Jasně, něco z toho má i ten hráč, no ale když se na to díváš jenom z té peněžní stránky *3* . -
*6*
-
Trailer vypadá skvěle, uvidíme, jak se bude hrát samotné DLC a jestli kvalitou překoná nebo se alespoň vyrovná LotSB.
-
Možná to projedu na YT...
-
DLC k ME pro mne neexistují. Ždímačka na prachy, nic víc. Fůj!