Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když to říkáš, určo víš víc...já střílel odboku respektive vycházel z "obecnýho" kdy se dá materiál exterňákům se slovy "střihejte"
    (viz třeba trailer na DE:HU, kde byla kvalita traileru a filmečků ve hře docela někde jinde)
  • jo ale ten "video" tým spadá pod BW:)
  • Doufam ze dostaneme turianky i do multiplayeru ;-)
  • Lawliet
    Taky jsem litoval že rozhovory s ariou nemohli nabýt pestřejšího rozměru..

No snad si teď už konečně trochu víc popovídáme. *1*
  • Lawliet
    Co na to říct vydařené dílko tohle DLC a turianka na mě udělala dojem nevypadá jako žádný ořezávátko jak jsem čekal. Btw hezkej trailer.
  • Tohle je poprvé co jsem viděl turianku. not bad
  • Myslim že ani BW nedělá trailery a spíš to střihá nějaký externí studio co se tim zabejvá...
  • EA počítá prachy BW dělá trailery *3*
  • Chápu rozhořčení, ale je pravda, že kdyby všechny hry měly tak promakané DLC jako má Mass Effect, bylo v herním světě mnohem veseleji. Jak už pár lidí nade mnou zmínilo, takový "Lair of the Shadow Broker" nebo třeba "Overlord" a "Arrival" byly hodně dobré přídavky do už tak dost rozsáhlé hry jako je Mass Effect 2. Já jsem včera dohrál ME3 DLC Leviathan, to mi taky nepřišlo jako nejhorší a na Omegu se dost těším.

Sice je pravda, že přidávat příběhové DLC do Mass Effect 3 (kde hlavní postava na konci zemře) je takové trochu "zvláštní", ale když už to mám rozjeté, proč ne. *4*

A hudba fantastická, Two Steps From Hell jsou prostě chladní a vládnoucí. *14*
  • Jestli něco EA umí...tak je to trailer co umí strhnout...další vydařený dílko .)))
  • Po lair of the Shadow Broker (považuju za jedno z nelepších DLC vůbec) to vypadá na další kvalitní DLC. Nemůžu se dočkat!
  • Kozy
    Sakra Oleg je sympaťák, přál bych mu aby ty emzáky zlikvidoval
  • Tak zrovna DLC k ME serii patri k tem kvalitnejsim. LotSB bylo treba hodne kvalitni a za ty penize stalo.
    Places u spatne hry imho.
  • Shepard ♥ Aria. Konečně :D.
  • Doufám, že si tím pádem nekupuješ datadisky a DLC vůbec k ničemu. Protože všechen obsah navíc vychází jenom kvůli tomu, aby vydavatel vydělal nějaký další peníze.

Jasně, něco z toho má i ten hráč, no ale když se na to díváš jenom z té peněžní stránky *3* .
  • *6*
  • Trailer vypadá skvěle, uvidíme, jak se bude hrát samotné DLC a jestli kvalitou překoná nebo se alespoň vyrovná LotSB.
  • rancor1223
    Možná to projedu na YT...
  • DLC k ME pro mne neexistují. Ždímačka na prachy, nic víc. Fůj!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit