Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevim co si o tomhle vytvoru mam myslet. Zatím to vypada na predelanou DA2 s tim, ze zmizel respawn odnikud nepratel ale.....Nesmyslne skakajici bojovnici a zlodeji zustali, zlodeji tu navíc tahaj odnikud nekonecny sipy, u magu nepochopitelny toceni holi při boji, nejsilnejsi drak ve hre je tupej boxovaci pytel, vypada to na tupou inteligenci NPC, snaha Bioware dat všude homouse a lesby je uz trapna a ta grafika....boze proc, co jsem ti udelal, presvicena omalovánka.....Slibovali , ze tu budou prvky s DAO, nevite někdo jaky?
  • Starman uz tam nesedi, ale games games.cz si svoji prezdivku EAgames porad zaslouzi. O tyhle blbosti fakt neni nutny reportovat kazdy den.
  • Falloutu 3 dufam? Zomg *7*
  • Zakladni rozdil tu je-v Zaklinaci vzdy bylo to co slibovali. Kdezto Bioware uz tolikrat zvanilo nesmysly,ze jim proste hraci neveri.

A samotnych rozdilu se da najit hned nekolik. Otevreny svet vs radoby otevreny svet,realisticka grafika postav vs to co vidis na videu zde,svet pro dospele vs klasicke fantasy klise atd....

A to co jsem ted napsal neni hate,pouze nazor.
  • Tady se zas krásně hatuje. Od grafiky, přes příběh až po hratelnost. Nikdo to nehrál, ale už je třeba to totálně zkritizovat. 95% příspěvků je jen samý negativní hnůj.

Díval jsem se na všechna videa a zatím nevidím žádný kvalitativní rozdíl s Zaklínačem 3. Podle videí a článků vypadají obě hry jako parádní rpg, ale znalci tady už ví, že DA3 je totální fail.....
  • BoB.2
    Souboje vypadají strašně jednoduše.
  • wow neni prihraty, koukni se na original sin divinity jak vypada prihrata grafika
  • asi nejlepší rpg od falloutu
  • Zdravim nemuzu si pomoci ale tento dil me silne zklamal a to ho ani nemusim hrat staci se podivat.Silne to vypada jako predelana DA 2. obrazky kouzel a obrazky perku u bojovnika vypadaji taky stejne .kouzelne hole jsou taky uplne stejne .Pamatuju si ze nez to uplne zverejnily rikaly ze se to bude podobat spise prvnimu dilu (DA:O) no a pokud me zrak nešálí z prvniho dilu si moc neodnesly.Souboje prehnany je to hnus,qunari macha sekerou jako by byla z polystyrenu.navic se mi neliby ale to uz i ve dvojce jak qunari zmenily.Uz to neni to co to byvalo :(
  • Keyz
    Ten obrázek se eflkou v přirozeném pohybu vypadá jako ze state of decay. Stejně divné efekty *11*
  • pokud jste to hral na normal tak urcite zbytecny byl
  • Teda, nebýt to Dragon Age(!) od BioWare (!), tak by mě to asi ničím nezaujalo. Ta stylizace se mi vůbec nelíbí, všechno je to barevný a přepálený až běda a absolutně to postrádá takovej ten jedinečnej svůj feeling. Už to tady někdo taky říkal a já musím souhlasit, je to jako kdyby vzali věci ze všech fantasy a smíchaly to dohromady.
    Atmosféra na mě s těch videí taky žádná moc nedejchla a vzhledem k tomu, že se to dělá i na staré konzole, tak nás asi čekají loadingy před každými dveřmi. Nemluvě o nic moc grafice, ale to se dá s těhle videí těžko posoudit.
    No a kdybych měl být úplný hnidopich, tak bych určitě ještě vypíchl Lellianiny akrobatické kousky s šípem v rameni, popř. haluz točení holí u hlavní postavy během kouzlení.

No, já si to stejně koupím, ale abych řekl pravdu, tak od toho nic moc nečekám.
  • TheGGG
    Vypadá to pěkně, ale ta stylizace přihřátých fantasy ala WoW, to je hnus.
  • Keyz
    To se říká vždy. Uvidíme, ale divil bych se kdyby změna obtížnosti něco měnila tak moc, aby byla výhoda bojovat v taktickém módu.
  • Lotr
    NU a bude také zbytečný? Protože přiznejme si v DA2 byl.
    Jsem opravdu zvědavý zda se i tady budou spawnovat pavouci ze vzduchu. Nebo zda budou nepřátelé útočit ve vlnách. Taktický systém je o ničem pokud je ničen samotnou herní mechanikou.
  • Ok, může mi někdo vysvětlit, jak tohle vyhrálo E3 2014? Vypadá to hezky, ale to je to je jediná dobrá věc, co můžu o DA:I říct. A mimochodem za tu kvalitu dialogů bych nejradši někoho přerazil. Afektovaná elfka; metrosexuál co vypadá, že neumí ani do pěti počítat; a rohatý krogan, u kterého se bojím že ho někdo přetáhl po hlavě tou jeho sekyrou, kterou údajně přesekl chlapa na tři kusy. A jediná postava, která se zdá aspoň trochu zajímavá ( a vůbec nevypadá, jako někdo, koho mučili), vyhrála cen "Nejzbytečnější smrt 2014."
  • Myslím, že na E3 se říkalo, že je snížena obtížnost aby se do těch videí vlezlo co nejvíce.
    Jinak doufám, že na vyšší úroveň to už bude náročnější a ten taktický mód bude mít smysl.
  • Jezisi to vypada jak nejaky single mmorpg...tezky zklamani.
  • Keyz
    Taktický mód aneb zbytečné zdržování, když to jde akčně a hra je na to asi dělaná.

Jo, kdyby tohle byla nějaká výhoda ale nevypadá to, tak
  • proč si zase vybavuju zmršenou DA 2... jo už vím, zase ty videa na efekt, kde mág točí hůlkou o sto šest.... Sakra nep..s.te to, DA ORIGINS the best

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit