Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jason_dinAlt
    ...deleted by user...
  • No, ještě že tam nebude omezení na maximální skill. To bych si pak moc nezahrál :-)
  • Jason_dinAlt
    Může mi tu někdo slušně vysvětlit co přesně znamená "kempování" a proč na to spousta lidí nadává?
    • Duvod problemu s kempem v teto hre je ten, ze ten slavny beta engine od DICE vypousti kulky ne z tvoji zbrane, ale z prostoru mezi ocima strelce.. tzn. staci kdyz ti z poza zidky vykukuje jen pulka hlavy a muzes vesele strilet aniz by ses musel bat.
    • Zůstávat ve hře pořád na jednom místě stále dokola, ideálně skrýtém, se snadno hlídanými přístupy, kde se spawnují zbraně a lékárničky, může být glitch kde nejsi vidět vůbec, nebo třeba znalost mapy a "průstřelných míst" třeba v CS nebo CoD, nejčastější jsou samožrejmě Sniperky, statické kulomety v CoD, railgun v Quakovi, věž na letišti v DayZ, čekání u spawnu vozidel, nebo přímo hráčů (nechvalně proslulý spawncamp) možností je opravdu hodně.
      A proč lidi nadávají? Když tě nekdo 10x zabije z místa kde ho ani nevidíš, je to samozřejmě k naštvání, v týmových hrách je problém, že kemper čeká až válka přijde k němu, takže zatímco celý tým se mydlí na druhém konci mapy, on čeká na svojí věži až k němu někdo dorazí, je neužitečny a odmítá se tam odsud hnout, tím spíš pokud je ta classa omezená třeba na jednoho snipera na tým. V Counter Strike máš třeba limit na kolo 5 minut, za minutu pokosíte 4 z 5 členů nepřátelského týmu a pak další 4 minuty hledáš posledního který je zalezlý někdě za krabicí v kanále
      • Jason_dinAlt
        Aha tak já myslel, že se do toho počítá třeba obrana vlajky, kdy se obránce "schová" někam za roh, kde očekává, že útočník poběží k vlajce a nastaví mu sám záda.

        Takže když bych to zobecnil, tak schování se někam na strategicky výhodné místo a čekání na nepřítele je v pořádku? Obzvlášť pokud je cílem hry ubránit nějakou konkrétní pozici?

        Obával jsem se toho, aby se neočekávalo od hráče "furt někam běhat, aby si mohli i protivníci zastřílet do živého"..
        • Když budeš v CTF bránit vlajku, tak ti nikdo do kemperů nadávat nebude, stejně tak když budeš tým podporovat z výhodných pozic. Co lidi štve je, když celý tvůj tým běží třeba zabírat bod na středu mapy o který se bojuje a ty si zalezeš do stodoly u vás na začátku kde se nic neděje a čekáš až někdo poběží kolem, uděláš to v 5 hrách v řadě a jsi jediný sniper co v týmu máte, to pak občas padají ostřejší slova
  • Nevím, jestli se těšit, ale spíš mě zajíma...Kdyz koupim BF nez bude vydany PS4 - pujde mi pak na PS4?

    A další věc - nechystá se třeba propojení konzolí s PC? Tedy půjdu do mapy, kde budou hrát jak konzolisti tak PC..

    Díky
    • ales.smutny
      Hru je třeba koupit na danou platformu. PS3 verzne nebude kompatibilní s PS4 (není zpětná kompatibilita), i když časem by snad měla jít přes Gaikai. Ale to už je hodně komplikované :)

      Cross-platform nebude.
      • ales.smutny
        Tak změna, DICE se teď vyjádřili, že zvažují nějaký transfer z current genu na next-gen.
  • Dá se nyní očekávat, že se Battlefield 3 (ne 4) konečně dostane na Steam? Origin mě zrovna dvakrát neláká a instalovat si ho jen kvůli jedné hře se mi nechce. Stejně tak je mi cenová politika Steamu mnohem příjemější.
    • Jason_dinAlt
      Vzhledem k tomu, že Origin je přímá konkurence Steamu, tak bych s tím moc nepočítal. Ale s Originem není nijak zásadní problém. Hlavně je třeba mít ho nastavený tak, aby se nespouštěl s každým startem systému. Pak si Origin sám pustíš jen když chceš hrát nějakou jeho hru a v ostatních případech nijak nepřekáží.
  • Hele neni to nejak popleteny Assault a lekarnicky ? Nemel by to mit medik ?
    • pokud je to medik od specialnich jednotek, tak by mel umet i strilet, pokladat vybusniny a spoustu dalsich veci, aspon to tvrdili v tom dokumentu o SAS, co ted davaj na Fandovi *1*
      • u bf 3 rikali ze vsechny tridy vojaku mohou lecit ostatni hrace ale nakonec to tam nedali
  • Byly časy kdy jsem se na Battlefield fakt těšil. Ty možnosti co tato série nabízela jsou prostě paráda, ale od BF3 se to ve mě nějak zlomilo... ani ten premium už jsem si nekoupil...

    Říkal jsem si: "ok bylo tu dvakrát Bad Company a po BF3 už se konečně zase posuneme do jiného období, současnost už je nechutně vydojená..." Pak nastal den D. DICE oznámily práce na BF4 a já přemýšlel do jaké doby a jaký styl válečnictví ochutnáme tentokrát (několik věcí naznačovalo, že se konečně podíváme opět do budoucnosti). Jenže co se nestalo v EA, které chce aby ji všichni milovali si řekli že současná technika, které už jsme si užívali 3x po sobě je málo, když je to tak "in".
    No jo, takže nastal čas vystřízlivění a velké opadávání zájmu. Po zhlédnutí gameplaye na E3 už jsem byl v naprostém šoku. Hra seš sice v destrukci kousek posunula, ale jinak na první pohled vypadá jako BF3 (zbraně a spousta bordelu okolo je v podstatě copy-paste), teď si tady přečtu že za některé mapy z BF3 si zaplatíme (parádní trend který nastolilo CoD, děkujeme mockrát Activisione...) a já si vlastně říkám co mě na BF4 zajímá?
    Video, které jsme na E3 viděli ukazovalo krásnou spolupráci celého týmu, ale kolik z vás když hraje BF má takové možnosti, že se k nim vždy když potřebují, připojí ostatní hráči a provádí takticky precizní akce? Všichni víme, že to dopadne tak, že se z toho zase stane změť kempujích/spamujích akcí, které akorát tak znechutí hráče, který bude pod tíhou těchto okolností jednat stejně jako oni...

    Bude vůbec mít EA koule povolit DICE udělat BF 1943 popř 2143? Když si vzpomenu na 2142, na který svého času celkem dost lidí nadávalo, tak já v něm naopak viděl obří potenciál a snahu tuto sérii někam posunout (tank ve stylu vznášedla naprosto změnil styl boje).

    Doufám v lepší zítřky. BF4 na 96% nekupuju...
    • Jason_dinAlt
      Když jsem minulý týden viděl ta videa z BF4, tak jsem si také říkal, že to rozhodně kupovat nebudu, protože mi to přijde téměř stejné. Před chvílí jsem si ale přečtely oba články popisující změny v herním mechanismu a to mě přesvědčilo, že do toho určitě půjdu. Samozřejmě i s přihlédnutím na cenu.

      Jinak jsem osobně rád, že zachovali i nadále období ze současnosti.
    • já bych raději, kdyby Epic Games ukuchtilo nový Unreal Tournament, nebo ID novýho Quacka

      jediná dnešní alternativa k BF je PlanteSide, či mody na BF2. Co se týče RO2 - zvolili podle mě příliš velký počet hráčů na mapu a těch menších serverů řekněme jen pro 32 lidí jede na plno 2-3?
      • novy Quake bych taky bral, Quakelive dokazuje ze to lidi furt bavi :)
  • Oproti Red Orchestře je to stupidní, nudná střílečka *7*
  • těm, kteří již ted vědí, že je BF4 nejspíše moc neosloví, mohu upozornit, že by nám letos měl vyjít "Project reality v1.0 " pro BF2
    tady lehká ochutnávka předminulé verze
    http://www.youtube.com/watch?v=g3uZpVWCZts
    http://www.youtube.com/watch?v=rMoPZ_SAXKU
  • Support s granatometem? :D:D sry ale tahle kombinace napadal fakt nejakyho dementa, to myslej vazne ? Nejrtardovanejsi zbran ve hre a ta trida k tomu ma neomezene naboju? .. parada...

    Dale... Skillovani squadu a naky deleni na utocny a obrany prvky? .. kde to jsme omg? to z toho chtej delat RPG? ...

    hraju tuhle serii uz 7 let a z toho co se o tom docitam se me chce brecet...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit