Přejít na výpis diskuzí
Druhá dávka novinek o multiplayeru Battlefieldu 4
15.6.2013 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Duvod problemu s kempem v teto hre je ten, ze ten slavny beta engine od DICE vypousti kulky ne z tvoji zbrane, ale z prostoru mezi ocima strelce.. tzn. staci kdyz ti z poza zidky vykukuje jen pulka hlavy a muzes vesele strilet aniz by ses musel bat.
-
Tak změna, DICE se teď vyjádřili, že zvažují nějaký transfer z current genu na next-gen.
-
Když budeš v CTF bránit vlajku, tak ti nikdo do kemperů nadávat nebude, stejně tak když budeš tým podporovat z výhodných pozic. Co lidi štve je, když celý tvůj tým běží třeba zabírat bod na středu mapy o který se bojuje a ty si zalezeš do stodoly u vás na začátku kde se nic neděje a čekáš až někdo poběží kolem, uděláš to v 5 hrách v řadě a jsi jediný sniper co v týmu máte, to pak občas padají ostřejší slova
-
Aha tak já myslel, že se do toho počítá třeba obrana vlajky, kdy se obránce "schová" někam za roh, kde očekává, že útočník poběží k vlajce a nastaví mu sám záda.
Takže když bych to zobecnil, tak schování se někam na strategicky výhodné místo a čekání na nepřítele je v pořádku? Obzvlášť pokud je cílem hry ubránit nějakou konkrétní pozici?
Obával jsem se toho, aby se neočekávalo od hráče "furt někam běhat, aby si mohli i protivníci zastřílet do živého".. -
...deleted by user...
-
Zůstávat ve hře pořád na jednom místě stále dokola, ideálně skrýtém, se snadno hlídanými přístupy, kde se spawnují zbraně a lékárničky, může být glitch kde nejsi vidět vůbec, nebo třeba znalost mapy a "průstřelných míst" třeba v CS nebo CoD, nejčastější jsou samožrejmě Sniperky, statické kulomety v CoD, railgun v Quakovi, věž na letišti v DayZ, čekání u spawnu vozidel, nebo přímo hráčů (nechvalně proslulý spawncamp) možností je opravdu hodně.
A proč lidi nadávají? Když tě nekdo 10x zabije z místa kde ho ani nevidíš, je to samozřejmě k naštvání, v týmových hrách je problém, že kemper čeká až válka přijde k němu, takže zatímco celý tým se mydlí na druhém konci mapy, on čeká na svojí věži až k němu někdo dorazí, je neužitečny a odmítá se tam odsud hnout, tím spíš pokud je ta classa omezená třeba na jednoho snipera na tým. V Counter Strike máš třeba limit na kolo 5 minut, za minutu pokosíte 4 z 5 členů nepřátelského týmu a pak další 4 minuty hledáš posledního který je zalezlý někdě za krabicí v kanále -
u bf 3 rikali ze vsechny tridy vojaku mohou lecit ostatni hrace ale nakonec to tam nedali
-
No, ještě že tam nebude omezení na maximální skill. To bych si pak moc nezahrál :-)
-
Může mi tu někdo slušně vysvětlit co přesně znamená "kempování" a proč na to spousta lidí nadává?
-
Když jsem minulý týden viděl ta videa z BF4, tak jsem si také říkal, že to rozhodně kupovat nebudu, protože mi to přijde téměř stejné. Před chvílí jsem si ale přečtely oba články popisující změny v herním mechanismu a to mě přesvědčilo, že do toho určitě půjdu. Samozřejmě i s přihlédnutím na cenu.
Jinak jsem osobně rád, že zachovali i nadále období ze současnosti. -
Vzhledem k tomu, že Origin je přímá konkurence Steamu, tak bych s tím moc nepočítal. Ale s Originem není nijak zásadní problém. Hlavně je třeba mít ho nastavený tak, aby se nespouštěl s každým startem systému. Pak si Origin sám pustíš jen když chceš hrát nějakou jeho hru a v ostatních případech nijak nepřekáží.
-
Hru je třeba koupit na danou platformu. PS3 verzne nebude kompatibilní s PS4 (není zpětná kompatibilita), i když časem by snad měla jít přes Gaikai. Ale to už je hodně komplikované :)
Cross-platform nebude. -
Nevím, jestli se těšit, ale spíš mě zajíma...Kdyz koupim BF nez bude vydany PS4 - pujde mi pak na PS4?
A další věc - nechystá se třeba propojení konzolí s PC? Tedy půjdu do mapy, kde budou hrát jak konzolisti tak PC..
Díky -
to bohuzel nic nemeni na tom, ze metro je imbalanced mapa.
-
Ty jseš hroznej debílek...
-
Dá se nyní očekávat, že se Battlefield 3 (ne 4) konečně dostane na Steam? Origin mě zrovna dvakrát neláká a instalovat si ho jen kvůli jedné hře se mi nechce. Stejně tak je mi cenová politika Steamu mnohem příjemější.
-
novy Quake bych taky bral, Quakelive dokazuje ze to lidi furt bavi :)
-
já bych raději, kdyby Epic Games ukuchtilo nový Unreal Tournament, nebo ID novýho Quacka
jediná dnešní alternativa k BF je PlanteSide, či mody na BF2. Co se týče RO2 - zvolili podle mě příliš velký počet hráčů na mapu a těch menších serverů řekněme jen pro 32 lidí jede na plno 2-3? -
pokud je to medik od specialnich jednotek, tak by mel umet i strilet, pokladat vybusniny a spoustu dalsich veci, aspon to tvrdili v tom dokumentu o SAS, co ted davaj na Fandovi *1*
-
Hele neni to nejak popleteny Assault a lekarnicky ? Nemel by to mit medik ?