Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem to hrál zadarmo. Tak kdo je tu větší R.
  • jo v den vydani BF3 sisi koupil premium se vsechny DLC za 700kc... toho retarda delas akurat sam ze sebe. Tipuju ze mas max 18 let a total nechapes tu komercionalizaci her kterou svym pristupem podporujes. Ses jak vymletej american ale to ti asi lidi rikaji denne.
  • Známe se my?
  • preto si BF4 nekupujem, ako inak im dat vediet ze su to retardi a komercaci
  • Natvrdlý nejsi ty, pravda to být
  • Spades
    U BF to tak bylo vždycky, a neříkej, že ne... Ano, byly módy, ale takové DLC má DICE už od BF2...
    Blizz si to může dovolit dát do patche, protože dostává nehorázné prachy za WoW, a za sponzoring turnajů. BF bohužel tolik turnajů nemá, tak to musí financovat jinak.
    Taky kdysi stála hra 2000,- a teď se dá sehnat za 700,- týden po vydání... (Nemluvím o Originu, ale o levném retailu)
  • Spades
    Nevím jak ty, ale já platil 700,- za celou hru i se všema DLC... Když je někdo r€tard a kupuje za plnou cenu, je to jen jeho mínus...
  • kennyB
    jj, ta první várka je dost masakr. Chcípnul jsem tam asi 5x *1*
  • No musim si nasypet popel na hlavu a omluvit se za svůj předčasný svůj výlev po první hodině hraní TLOU. Dneska sem se dostal k první skupince runnerů a tam to konečně začalo.Njn,moc rychlý soudy se nevyplácí.No nechci tu spoilerovat,tak nebudu vypisovat kam až mi to přišlo hrozně nudný a ani to neni důležitý.
  • Redneck
    "Pokud jste soupeře zranili o blíže neurčené, ale podstatné množství zbraní (? zdraví ?) a následně jej někdo dorazí, vy dostanete za svou asistenci také kill."

Buď jsem natvrdlej anebo by to chtělo edit.
  • Kdyby to prodávali za 20 Kč tak klidně, ale nebudu tady platit 100 Kč na jednu mapu jak nějakej de*il
  • -1 Hahahaa *1* *1*
  • kennyB
    +1 like
  • Veskoslav
    Moderní datadisk není to, že tam kurrva dáš 4 mapy, tomu se dříve říkalo patch a takový Blizzard to má stále jako patch. Představa, že za minulý rok bylo přídáno 12 map bych platil, tak bych zvracel....Toto jsou zkurvená DLC, která mají být obsažená v základní hře nebo v patchi, tak se vzpamatuj. Ale chápu, když je někdo hlupák a rád platí navíc, tak mu to nebudu brát.....

Mimochodem taková série TW má taky datadisky, ale nevidím, že by to byly takové sraačky jako v případě tohoto....
  • Za mejch mladejch let taky nebylo tolik gum a hráčská komunita se chovala obecně jinak. Taky jsem měl plno mladejch let a přesto můžu říct, že LoU připomína plno těch "mladejch let" za poslední roky víc než cokoliv jinýho. Nevím, jakých plno mladejch let si zažil a taky plno mladejch let je subjektivně vnímáno, ale za mých mladejch let byly hry nejen o té zábavě, ale dokázaly se hlavně ocenit. Ono, když je člověk guma, tak se z těch údajných starej mladejch let nedostane a nic nepozná ani kdyby ho do řitě nabodávali.

Mimochodem, za mejch mladejch let jsme už alespoň znali základy češtiny. Netuším, jak je to u dnešních mladejch let, ale s úspěšností svých mladejch let jsme ovládali shodu přísudku s podmětem a nepsali jsme jak gumy. A tak no....
  • kdyby EA s Dice v soucasne dobe podporovali moderskou komunitu, vydali poradne mod tools, editory a dokumentaci, tak by nikdo nemusel delat novou hru a hraci by si to upravili sami, ale predstava ze by si hraci pridavali do hry nove mapy a mody zadarmo pro ne musi byt naprosto odpudiva
  • Spades
    Ku*va dop*če už... Pochop, že DLC jsou moderní datadisky...
    Je více menších přídavků za menší cenu, aby hráči nemuseli čekat. Kdyby DLC nebyli, hra by umřela daleko dřív.

PŘ: Kdyby neohlásili DLC na Bioshock Infinite, už bych ho dávno prodal.
  • JO Bf2 bylo best to je fakt . Ta trojka byla uz dost odlehcena ,ale tak stejne ji hraju do ted a na 4ku se jen tesim . At to stoji co chce . pokud mi to vydrzi dva roky jako bf3 ,tak penez nelituju .
  • Spades
    Protoze nejde o to, ze by to bylo tezke naprogramovat, jde o to, ze je to spatny desing, zamereny na casual hrace. BF4 se o dost zlepsi podle prvotnich informci, ale furt to neni to prave, jak tomu bylo u BF2.

Vsichni hraci proste chcou BF2 na Frostbite 3 (tzn. s destrukci) a podporou modifikaci.
  • kennyB
    Bylo by dobrý, kdyby v second assault bylo metro, protože podle ukázek budou mapy dost velký, tak nějaká jen pro pěchotu by se hodila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit